Mamici de iulie-august 2005 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Buna gravidutzele mele...nu prea dor v-a fost de mine...dar mi-a fost
Intai sa incep cu inceputul
Zina, nici noi nu avem apa calda, norok ca mama are centrala, si mai fugim la ea...dar e ingrozitor, si cum au fost zilele calde...oribil
Dede si Acusor...frumoase poze...au crescut burticile...mai vrem poze...burticutzelor
Simona, bine ai venit, cam tarziu din partea mea, dar...
Adriana, ma bucur pt tine, se pare ca tu si mamicile de gemeni veti fii deschizatoare de lista de mamici iulie-august...multa sanatate...la aman2
Anis si Monai ma bucur ca bebei sunt bine
Monai, ai fost super tare cu povestirea ta, cu visu'...sa stii ca si pe mine ma bantuie ganduri de-asta, chiar daca nu mi le-a povestit nemeni
Irinuka, ca de obicei e cu ochii in 4...are grija de toata lumea
Lulu, sa fiti sanatosi sa ajungeti cu bine la final
Nu prea am fost in apele mele cu caldurile astea, aveam niste cearcane ingrozitoare si ma simteam foarte obosita, de-asta nici nu am mai aparut, doar sa verif posta si atat...va citeam
Am fost la medicul de fam, de ieri sunt in prenatal, si m-a si consultat, tensiune 12/7.5, inima bate bine, si se pare ca vom naste mai devreme de 18 iulie, asha cum ni s-a mai spus...cum o vrea bondarelu' sa vina, oricum nu mai imi fac probleme, luni intram in 34 sapt, deci e ok...sapt viitoare la control la gine...
Vroiam sa intreb mamicile cu experienta, cum v-ati culcat nou-nascutii: pe spate, pe burta, pe o parte?! Am citit aseara intr-o carte (Dr.Spock) ca acum mai nou este indicat sa doarma pe spate...si nu mai stiu ce sa cred
Albinutzza 33+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
andre_ea spune:
Anis, iubita, sigur ca ne bucura vestile tale bune.
Lulu felicitari! Mai e asa putin!
Bb mic al meu nu-i cuminte deloc. Aseara s-a agitat nevoie mare si azi dimineata l-am simtit ca sta transversal. Inainte statea cu capul in jos. Ii da mama bataita!
Andy si 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
peca spune:
quote:
Originally posted by Albinutzza
Vroiam sa intreb mamicile cu experienta, cum v-ati culcat nou-nascutii: pe spate, pe burta, pe o parte?! Am citit aseara intr-o carte (Dr.Spock) ca acum mai nou este indicat sa doarma pe spate...si nu mai stiu ce sa cred
marti la ultimul control....sub. intalnirii a fost: scutece/igienba bb/cum il tinem la baie/ cum doarme.....
la cap. dormit ne-a spus si noua sa il punem pe spate....cica acum 5 ani era la moda varianta cu pe burta....ca, bb sa nu se inece cand da afara...dar cica ...asa duce mult mai repede la sufocare....si cica ei egal cat de mici ar fi....cand trebuie sa dea afara isi intorc singuri caputul....
apoi ne-a mai spus....ca e indicat sa dormim cu ei intr-o camera...sar nu in pat....si ca o mama care doarme cu bb in camera se trezese cu cca. 5 min. mai repede decat bb cand incepe sa planga, sa sughita, sa dea afara.....
a fost si o domninta ce face o practica/studiu de 2 ani /copil....sa ne intrebe daca avem si noi interes....si anume...ea vine o data pe samtamana la tine acasa si timp de 1 ora urmareste copilul....fara a se implica aboslut deloc....si ea ne-a confirmat ca bb cand da afara intoarce singur capul
eu o sa incerc sa urmez in mare parte sfaturile moasei de la curs....caci mi s-au parut convingatoare....dar daca vad ca bb meu e altfel decat "statisticile" atunci normal ca trebuie sa ma conformez lui si nu statisticii.....+ ca nu am nici o experienta in dom. asta....ea macar o are cea de moasa scolita 4 ani si apoi cea din spital unde lucra de 5 ani....deci care si imi place sa cred ca ne-a dat sfaturile si din cele vazute nu doar din cele invatate si citite
P.S. : am mai pus 3 pozici noi la galeria din yahoo!!
peca
31+o
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
simona79 spune:
Buna ziua tuturor si va multumesc mult pt intampinare! La inceput imi era si frica sa va scriu ca voi pareati toate prietene vechi dar sunteti toate f dragute!
Sorelsi pe mine m-a durut burta jos toata ziua ieri. Nu l-am anuntat nici eu pe dr meu, am luat dim un no-spa si mi-a mai trecut dar apoi a inceput iar. Nici eu nu mi-am facut prea multe probl tot pt ca durerea era continua. Si eu am tot baietel si am si eu burta destul de jos de la inceput, dar am inteles ca este cu adevarat jos abia atunci cand poti sa tii o palma perfect dreapta intre sani si burta.
Despre rezerve, iti voi spune cu cea mai mare placere dar eu mai merg la dr abia pe 25 iun daca e totul in regula pana at (ceea ce imi si doresc). Daca nu e prea tarziu, iti spun sigur. Oricum poate ne intalnim pe acolo ca vad ca suntem mai multe care nastem acolo cam in ac perioada.
17Lory -Cum poate sa te puna la cura de slabire? Nu-i e mila de sufletelul tau de de gemeni?
Dar cate kg ai luat de i se par asa multe? Dr meu se consola si cu 10 in plus la cum luam la inceput, dar cand a vazut ca nu am mai luat de ceva timp zice ca nu ma mai lasa cu mai mult de 2-3 peste 12kg. Te pup si succes la cura!
Irina-Si eu mor de frica cu gandul la nastere si mai ales daca ma doare tare ceva sau vad sange mi se inmoaie picioarele si mai am putin si lesin. Dar am vb cu dr meu pt cezariana ca desi doare mai tare dupa mi se pare mai ok (macar nu sunt treaza cand ma taie jos sau sus sau oriunde)!
Anis- Felicitari pt rezultate si pt bebe. Sa fiti sanatoase amandoua! Imi cer scuze pt atunci pe yahoo dar trebuia sa plec la dr si eram chiar la usa. Ati terminat de zugravit camera bebelinei? Cum arata?
Monai-Si eu am vise ciudate rau : am visat ieri ca dr meu ma programase deja la cezariana si eu ma rugam de el sa ma mai lase un pic pt ca e inca mic bebe, si el o tinea pe-a lui! Oricum incepe sa mi se faca cam frica si mie asa ca am decis sa plec la cumparaturi de lucruri pt bebe ca sa mai uit de frica si sa bucur de ce va fi!
Sanatate la toate, si Adrianei in special, sa mai stea bebe exact atat cat tb ca sa se nasca sanatos si frumos si as fie si mamica sanatoasa! Va pupam!
Simona si Mario 31+
Albinutzza spune:
Da, Peca asha e...deci se pare ca asta e ultima descoperire...si eu zic la fel, ca ne vom mia adapta si dupa ce simte bebe, sau cum va fi el...Frumoase pozicile si burticutza
Albinutzza 33+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
acusor spune:
Buna fetelor!
Azi sunt cam ingrijorata. Tocmai am aflat ca o colega de serviciu a intrat in concediu medical pentru ca are OREION. Mi-e teama pentru ca eu n-am facut oreion. Voi ce stiti? Cum se ia?
acusor 28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos
ZenaO spune:
Anis, nu te supara, nu stii ca mesajele de bine nu starnesc valva ca mesajele de rau?... Ne bucuram ca esti bine. Cand ne pui poze cu camera micutei?
Peca, mi-ar placea si mie sa fac un curs de-asta dar pe noi o sa ne invete nevoia.../ dragute poze.
Merge maine cineva la targul de carte? As vrea tare mult sa merg, dar mi se pare o aventura drumul, depinde si cat e de cald afara...vad eu. Ma gandeam ca pe langa alte carti mai ieftine, poate gasesc si albumul bebelusului mai ieftin - stiti e o carte care are niste rubrici speciale: prima poza, prima urma de manuta...intelegeti voi...
Zina si bb Matei 30 sapt.
mamini spune:
salutare, fetelor!
azi dimineata nu mergea serverul de DC sau al meu? bine ca merge...
MonaImi-a placut povestea ta, mai ales partea cu soacra...
bebitza mea se crede in continuare Grace Kelly sau Ginger Rogers sau Josephine Baker, oricum, vreo danasatoare celebra si exerseaza noapte de noapte- pt cariera ei o fi f important, dar eu nu pot sa dorm si cind ma bag in pat...incepe si zau,sunt obosita de-mi vine sa pling .
am fost la masaj azi si a fost bun, tare bun, m-am programat iar peste 2 saptamini.
M 29 S
mamini spune:
Acusor, oreionul se ia prin saliva. daca nu ati impartit aceeasi cana, lingurita,nu ati muscat din aceeasi bucata de piine si nu vorbea "cu precipitatii" direct in fata ta, cel mai probabil esti ok.
esti sigura ca nu ai avut oreion cind erai mica?mai toti copilasii il fac.
M 29s
lulu75 spune:
Nici la mine nu a mers DC-ul dimineata.
Pe voi va dor sanii?
Luminita
30+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos