Bebelusi de iulie-august 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Hai c-am ras singura ca nebuna in fata calculatorului, ce-o fi zicand lumea care trece prin fata biroului meu, ia uite si la asta, saraca, e dusa rau. Da' ce sa fac daca ai scris asa, Papadie?

Si stii, cred ca ai dreptate, ar trebui sa stau intr-o zi sa scriu ce face, pacat ca nu pot sa stau mai mult cu ea, doar in weekend, ca trece timpul si n-o sa-mi aduc aminte ce minunatii facea...

Carmen si Mara (12.08.04)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

La multi ani tuturor copilasilor, sa cresteti mari si norocosi!
Daria, scuze de intirziere, i-am dar iaurt de capsuni nu si capsuni, chiar ieri am fost tentata sa-i dau da` a fost super mofturoasa si am aminat pentru altadata. Si la intrebarea cu felul 2, Ilinca la 14 papa vesnica supa(ciorba) pasta, altceva nu vrea, am incercat si mai nou, un iaurt, care i-l dau simplu sau daca este zi de ou, cu ou.
Andreea&Mitzura, felicitari pentru copiii-plimbareti si pentru progrese!
Lia, cred ca te stresezi prea tare, lasa-l ca-si revine, o fi vreun dinte ori caldura, cine stie (de stresat nu ma stresezi ca exact la fel sunt si io, de aia dau sfaturi)
Simona, nu stiu daca io as fi dat dovada ca-s duamna, ma refer ca am vocabularul super-colorat daca e cazu` plus nervii intr-o ata. A fost tare faza cu Luca, ilinca nu zice decit pa-pa, ba-ba, ma-ma, ta-ta, da-da dar nu face pa, ori sa zica pa-pa la mincare ori alte chestii de astea
Mi-am amintit ca si Ionut a avut o perioada cind nu minca eram disperata-disperata, pe linga el nu puteam minca nici io (cum sa pot cind cupilu` nu mincase nimic??) si la un moment dat ii dadeam mincare in balcon, cocotat pe un dulap sa poata vedea afara si-i puneam pe lingura de mincare si-o bombonica dintr-alea mici de se pun pe coliva ca sa deschida gura, ofofof, nici nu vreau sa-mi amintesc.
Nicole, felicitari pentru dinte!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Papadié- multi pusi de la noi mielului jeluicios, am si io un raton acasa care se jeluie de mama focului daca nu joc cum canta dumnealui.
Are chef de carat de maini prin casa nonstop. Cum puseram rotobilu-n cui acum ne cocosam, ca mi-e mila sa-l inhamez. acum piguleste de pe covor toate scamele si prostiile si se apleaca sa mangaie fiecare floare de covor....fac atatea aplecari de nu mai stiu de mine deja. Il spal pe maini dupa fiecare razie ca mi-e sa nu bage mainile in gura cu praf de pe jos, oricum covorul e covor, pe el se calca si cum la noi mai vin si unii-altii....na, asa-s eu cu igiena.

Sa vedeti ce faza am facut io azi. S-a trezit Danut la 9, la 9.30 i-am dat 240 ml lapte dar a preferat numai 150. Buuuun. Il scot apoi la plimbare timp in care ma gandesc ca daca a mancat la 9.30 urmatoarea masa va fi direct pranzul si anume peste ezact 4 ore. Imi scobesc mintea ce sa-i gatesc si ma gandeam ca numai bine daca ne intoarcem de afara pe la 11.30-12, cand e oricum prea cald, am timp sa-i fac pranzul pana la 1. Zis si facut. La 12 punct urcam taras grapis si eu ma pun pe preparat o mamaliguta cu smantana, branza si galbenus de ou. Dar si asta a durat 30 de minute, cu totul pana a ajuns in burta lui Danut. Nu va zic ce urlete de groaza a bagat timp de 15-20 de minute cred ca sculat tot blocul, mai ales ca-l tineam in bucatarie, care e langa intrarea in apart. Nu se mai racea odata mamaliga sa io dau asa ca iau un borcanel de pere din frigider si il amestec acolo si asa o aduc la o temperatura mancabila. In 5 minute a hapait tot ce era direct din vasul mixerului, nici nu mai zicea nimic doar casca gura. Daca ma indepartam un pic de masuta lui cu vasul sa iau un servetel zbiera ca din gura de sarpe. Si uite asa azi cel putin am scapat de sclifoseli, cantece, poezii si tumbe la masa de pranz, foamea era stapana absoluta pe burticul puiului meu. Apoi mi-era sa nu pateasca ceva ca mancase asa in pripa da vad ca inca nu il deranjeaza. Sper sa fie ok. Merci Roberta inca o data pt reteta de mamaliguta. Ma gandesc sa incerc cu mamaliguta si o ciulama de pui.

Nicole, e voie ceapa prajita la copii? Mie mi se pare super gustos ce faci tu acolo, as incerca si eu sa fac ceva ceapa rumenita la unele mancarici da nu stiu ca peste tot aud NU rantas, nu prajeli. DAr Cernaianu nu e medic si tot el are retete cu rantasuri? Nu mai inteleg nimic

weekend placut
lia si danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Papa-ce mi-a placut!!

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Corina, felicitari pentru test.
Ma faceti cu capu` cind vad ca piticii vostri au ajuns de maninca almette si alte cele iar noi tot in faza de bebelusi suntem, dar si cind om da-o pe fasole la toata lumea o sa ne laudam
Rain, hai ca-mi plooa in gura, n-are cum sa nu manince, bafta!
Papadiq, esti criminala
io fac o pauza ca tre sa-mi revin dupa mesaju` lui papa
Lia, una calda una rece, ca sa-ti treaca supararea.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Inca o data de data asta tzo-tzoc pt tine Papadie, esti haioasa rau de tot , poti scrie un bestselar in mod cert. M-am cracanat de ras aici pe bune. Asta pt ca doarme ratonu altfel imi ardea un occipital in gura ca azi dimineata cand incercam cu el pe jenunchii durerosi (si ai mei) sa cetesc pe forum, de mi-a dat sangele din gingie instant, sau sa fi fost din buza? nu stiu ca n-am apucat sa ma uit in oglinda de unde provine. Am scuipat in servetel si atat, am vazut ca mi-a spart ceva ca simtisem gust sarat in gura. E bun bengheiu ? ca si pe mine ma dor jenunchii in special cand ma las jos pe vine.

Ma crezi ca program apropiat am si io cu iedu meu zilnic? afara doarme cum iese fie ploaie fie soare, as dormi si io cu capu pe bara carutului uneori in timp ce ma gandesc cum am lasat vraiste apartamentu, ca dupa tzunami arata cand iesim noi afara. Numa ca tu te prezinti mai bine psihic decat mine. Io uneori printre lacrimi ii zic lu iedu meu "hai mai mami stai cuminte si ai rabdarica sa mai cresti si atunci o sa poti merge si tu cat vrei, unde vrei!!!" Asta dupa ce m-a forjat prin casa in lung si lat sa inspecteze tot, zdrangane usi, sertare, mufe, cabluri, zgarie tifalu de pa pereti cu unghiile, cu mine pe post de sprijin la subrate. La care el cu un ditamai zambetu pe moaca "hihi, aaaaaaaaaaaai, tataaaaaaaaaaaaaaaa, ptrrrrrrrrrrrrrr, vfffffvfff" Ezact ca Gremlinu ala mic, cum l-o fi chemat ? Si-si continua zbenguiala cu mine agatata de el.

Intre timp gatesc, spal, si mai bag ceva in gura pe fuga, cum ziceai, asta numai daca Danut sta si mozoleste/insiropeaza cuminte cureaua de siguranta a scaunelului de masa timp in care io cant, ca fara cantat nu e ok.

Daca mai am enerjie ma gandesc ca ar putea macar o data la 2 luni sa vina una dintre bunici sa mai stea 2-3 zile cu noi sa ne ajute. Si cum ma gandesc la asta-mi navaleste un val de adrenalina in corp si uite asa rezist io pana la 9-10 seara cand ratonu adoarme si-l pup pe pufuletu din crestet de cuminte ce e el :))

Ce pot zice? Sa fim sanatosi cu totii si sa ne crestem copilasii. Sa ne ajute Dumnezeu !

pupi
lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

S-a sculat fimea la 4 ca ce mama masii duar se culcase la doo jumate, nu la trei dupa obicei:P
finally a baut si ea 110 ml de suc!!!! nu po sa cred recordul fusese de aproape 50 ieri...da am gasit o reteta infailibila si acu maninca si fructele:))) doo bucati de ananas din compot, o para si doua capsuni curatate de pielita cu buburuse. un pic de apa si bagate la blender din ala de separa fructa de suc. si iaka beu sucu si minca si piureul de fructe! sa-mi traiasca!
succes la cocktailuri:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papa, sa traiesti si pupa Mielu...
Sa ne trimitri o bucata de tort si noo...coada...hehehe

Tocmai cand scriam incepu' sa zbiere Botoshica...si n-o vedeam...era bagata intre bicicleta de camera si fotoliu, infipta acolo...hahaha

Eli, multumesc de raspuns. O sa ne foloseasca...vine vara, multe fructe...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Din ciclul poezii ingineresti
SI din caca lu catrina ma priveste
Doi oki galbeni care este
Doi oki roz care luceste
Si o coada fara peste
NU faceti ca mine sa luati la copii covoare gen puzzle din cauciuc. F adevarat ca atenueaza cazaturile si ca au forme maaaaaaaaari de neinghitit. Numa ca formele mari au oki mici...pasarelele scirbele...iar catrina le maninca okii. Geamurile de la "masinute", picaturile de pe umbrela etc... Cred ca o sa faca caca in forma de puzzleuri pin la urma Acu gasii doi simburasi galbeni...macr ii asorteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa va povestesc in ce pozii scabroase adoarme Luca..aseara laptic ,culcat, plins, adormit..ma duc sa verific cupilu' si ce vaz? al meu copil dormea in fund cu un picior in fata si unul in spate...intr-un colt al patului si cu capul sprijinit de gratarul lui...il las asa 10 minute..revin, el la fel...hotarim "sa-l aranjam", suparare mare, plins, ...revin ..de data asta dormea in fund la propriu....cu capul balanganind...dar el tinindu-si echilibrul..iar "aranjat", iar plins....in final adormit cu picioarele si juma' de corp in pat si partea de sus corpului ar=gatat ca o liana de gratarul patului....am incercat sa-mi explic cum isi putea mentine corpul in acea pozitie...nu am gasit raspuns...dar a fost mortal...imi pare rau ca nu l-am filmat...
Cori felicitari!
Matei este deja un maestru!
Sarrah....si Luca tot la Cd-uri trage ..iar Nu...inca nu functioneaza la noi..
Papa esti mortala! Sa faci poze la tort..daca-i mel!
Anca sa-i faci poze la inot...noi mergem mai incolo...
Carmen cum mai stai cu actiunea "lingurita"?
Nicol suna bine, eu insa ma feresc de prajeli...pina la un an...
Sa-mi tineti pumnii la noapte..incepe nebunia...daca luni nu sint pe aici sa stiti ca am murit....de somn!

Mergi la inceput