Bebelusi de iulie-august 2004 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

in loc de "pozii" ...a se citi pozitii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona R. spune:

Buna seara!

Foarte frumos relatate zilele petrecute cu copilul....extraordinar!!!!!Si programul nostru este asemanator...doar ca nu l-as putea descrie asa de frumos.Toata stima!Cand ai talent,ai talent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/simonarida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, super...hehehe
Mandra acum cateva luni o lua de-a busilea prin pat...si se auzea cate un "bang" cand dadea de margine...Urlete, nebunii, culcam copilul ca sa ma trezeasca alt bang intr-o ora, doua...:)))

Corina, felicitari pentru examen.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

am ras cu lacrimi ...TI-am zis fiecare mesaj de la tine, Papadie este o adevarata delectare ... esti jurnalista , ceva de genul asta ?
mai , ai un talent fantastic ..nu-l lasa !!!!

Roxana , unde esti ?
ati fost la plaja ?am auzit ca apa marii e calda !!
pup

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Shi.......nu vorbiti de apa marii....mi-s sensibiloasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Kim, nu stiu ce sa zic, de vreo doua zile a fost super mofturoasa, am mai scris, in seara asta a atins apogeu`, era si foarte obosita dar, culmea, a deschis gura laarg sa pape banana cu lingurita, ptiu, ptiu, sa n-o deochi. Si astazi a papat cu lingurita iaurtul dar nu are rabdare sa manince pina la sfirsit si uite-asa completam cu biberonul. Vrea sa "umblu" la meniu si sa incerc sa-i dau mai mult cu lingurita, dar sa vad daca tine figura.
Haideti sa-i scriu programul Ilincai:
10.00 - 250-300 ml lapte;
14.00 - 250 ml supa + un iaurt de 125 ml cu ou daca e cazul;
18.00 - 150-200 banana/mar/caise cu brinzica cam de la o cana de lapte, eventual cereale, dar mai rar;
22.00 - aici sunt probleme ca nu papam intotdeauna tot laptele, adica 250 ml, ci de cele mai multe ori 100-150 ml
noaptea, tita, mai mult se alinta decit maninca si nu accepta nici in ruptul capului prin somn biberonul
Somn in doua transe, de la 11.00 si de la 16.00, ambele in total cam de 3 ore, seara nu adoarme mai devreme de 22,30. Se trezeste dimineata la 9.00-9.30 si destul de des in ultima vreme noaptea.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna! Am si eu o rugaminte mare, mare. Spuneti-mi ce efecte negative poate avea consumul de multe oua de prepelita pe perioada sarcinii! Am o cunostinta, gravida in luna a 3-a , care tine o cura pt stomac. Cura consta in a manca zilnic oua (crude) de prepelita, am inteles ca acum a ajuns la 5 pe zi. Trebuie sa consume 240 de oua. Ce stiti despre cura aceasta? Poate sa ii faca rau lui bebe? Va multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Eli, am cautat pe internet sa aflu ceva despre efectele negative dar n-am gasit nica, da` cu ocazia asta am aflat si io despre efectul lor benefic, ca habar n-am avut! Deh, omu` cit traieste invata. Poate te ajuta fetele.

quote:
Originally posted by eli

Buna! Am si eu o rugaminte mare, mare. Spuneti-mi ce efecte negative poate avea consumul de multe oua de prepelita pe perioada sarcinii! Am o cunostinta, gravida in luna a 3-a , care tine o cura pt stomac. Cura consta in a manca zilnic oua (crude) de prepelita, am inteles ca acum a ajuns la 5 pe zi. Trebuie sa consume 240 de oua. Ce stiti despre cura aceasta? Poate sa ii faca rau lui bebe? Va multumesc anticipat!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Da` ce linisteeee, tot io scriu de vreo doua pagini incoa`.
Vrem sa va anuntam ca avem poze noi. We placut!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Papadie si kim era sa leshin de ras, mai vreau!

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput