Bebelusi de iulie-august 2004 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
andreea_s spune:
Buna ziua. Uf, nu mai reusesc sa mai intru deloc pe forum, o sa ma ingrop in munca si nu o sa mai ies de acolo :-(.
Am intrat un minut sa vad ce faceti, sa va pup pe toate si sa va spun ca piticelul nostru merge singurel de o saptamana si e foarte curajos. A inceput si prin parc sa mearga singur, nu mai vrea sa il tinem de mana. De asemenea, tot de vreo saptamana l-a convins bona lui sa stea pe olita si chiar da rezultate (desi nu ma imbat cu apa rece sa cred ca asta ma va scapa foarte repede de Pampers dar e totusi un inceput).
Va pup si sper sa mai pot intra in curand sa va "citesc"
BLUE ANGEL spune:
oauuuu ce dragutza e Andreea ..si mamica ei !!!!
m-am delectat cu pozele ei ... cand sta in iarba cu palariutza aceea ..sau pe masa la terasa ..o dulceeeee!!!
pupam
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
Ssarah spune:
La multi ani lui Tudor pt ziua de ieri si la Botosica pt azi!
Anca, imi pare rau ca a fost bolnavioara Naomi, bine ca si-a revenit, pupici de la noi.
Felicia, superba Andreiuta, de mamica nu mai spun....
Andeea, felicitari pentru micul umblator, nu mai am abdare sa o vad si pe a mea mergand...desi am auzit ca daca merg de-a busilea isi dau mai greu drumul la mers...
cristalina spune:
Multumim foarte frumos!...:))
Azi de ziua ei i-am dat cirese, asa ca trebe sa asteptati pana maine sa va zic daca s-a intamplat ceva...hehehe
Capsunile sunt cu alergiile, dar ciresele cu deranjamente la burtica...
Anca, sanatate lui Naomi!
Andreea, te mai asteptam pe la noi! (sa nu dai...:)))...Pai Matei e baiat mare, cum sa mai mearga tinut de manutza?!...:)))
Si eu am auzit ca daca merg de-a busilea nu se inghesuie sa mearga asa repede in picioare...Si are Botosica o vitezaaa...:)))
Dar plimba premergatorul si un rocking chair toata ziua prin casa...exerseaza de una singura, sa nu ma cocoseze pe mine...:)))
Pofta mare la pitici si la mamici, mergem la masa...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici
andreea_s spune:
Uite ca am venit Monica... asta ca sa nu apucati sa imi duceti dorul prea mult :-)
Si Matei a mers in patru labe la greu dar la un moment dat se tot ridica si tragea de noi sa il ducem dintr-un loc in altul si acum a inceput sa o faca singur. Eu nu l-am pus deloc in premergator...
mitzura spune:
fetelor, noi tocmai am trecut prin emotii mari pe aici, ca a facut primii pasi singur!!!!!!!!!!!! L-am chemat la mine si a venit. pentru prima data. Vreo 2 pasi. Si apoi l-am mai pus o data si iar a venit
pako spune:
Fetelor multumesc ca ne-ati vizionat si ne-ati placut.
Cristalina, hehe pai io il am planificat pe al doilea in toamna de mult timp
Carmen , muta cadita in cada mare ...io asa i-am facut baie ca altfel inundan vecinii de jos....ce vremuri bune..ca acum plange rau la baitza
Alexa, m-asi bucura sa va vedem....imi doresc sa ies si eu la plimbare cu mamicile de aici si puiutii lor dar din pacate cand venim in ro, dupa ca ca e timpul atat de scurt trebuie sa ne rezolvam si problrmele.....dar cine stie...
Imi plac cerceii Sabrinei...asa vreu si eu pt. Andreea mea....de unde i-ai luat?
Felicia si
Andreea
Christel spune:
La multi ani pt Tudor
si bravo pt primii pasi facuti.
La multi ani si pentru Maria Alexandra( Cristalina)
.
Carmen si eu ii pun cadita mica in cada cea mare ca sa nu stropeasca si o clatesc cu dusul si nu zice nimic, ii place in apa( e zodie de apa).
Ssarah spune:
Felicia, stai linistita, imi imaginez cum este cand vii in tara, si fie vorba intre noi nici eu nu m-am mai vazut de mult cu mamicile de cand tot am avut probleme cu bebelina...Cerceii nu stiu de unde sunt, i-a primit de la nasa cand eram in spital, daca vrei o intreb..