Miresele anului 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Deeapui, cu8 ce id te gasim in albumul mireselor?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

pisu-miau, pot sa-ti adresez o intrebare??? poate ma ajuti tu ca se pare ca nu ma descurc...Stiu ca e off topic, imi cer scuze dar vreau sa-mi fac album aici pe DC si nu stiu cum...Poti sa-mi dai tu o sugestie?

merci merci!

Casa de piatra tuturor miresicilor frumoase si speciale!!!!

off....abia astept si eu...mai am exact 51 de zile... I can't wait! Promit sa impart cu voi toata bucuria!!!!

www.nuntanoastra.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Maja, va trebui sa mai ai putintica rabdare, de obicei contul de album se primeste cam la o luna de la data inscrierii si cred ca va ma intarzia chestia asta pentru ca in urma unor defectiuni tehnice din ultima vreme nu functioneaza optiunea.
Sedere placuta in continuare

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

multumesc Oana, am inteles! rabdarea e cheia intelepciunii.....

maja, bride2be
www.nuntanoastra.com

http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

maja, poti pana una alta sa iti faci album pe yahoo sau webshots si sa scrii linkul la sectiunea semnatura din profilul personal.
Pupici!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Fetele imi pare rau ca nu am mai reusit sa intru pe forum sa mai vb cu voi. De sambata de la nunta avem musafiri in fiecare zi. O tinem intr-o petrecere continua ... Am tot vrut sa va spun cateva impresii personale legate de nunta. Mai intai de toate, in mod surprinzator, eu una am avut cu adevarat emotii (mai era putin si plangeam) la cununia civila. Eram convinsa ca o sa ma lase rece cununia civila dar nu a fost asa .... In schimb nunta nu m-a emotionat aproape deloc! M-am distrat, a iesit bine, dar nu m-a emotionat. Incepand cu biserica, unde preotul mi-a INDESAT cununia pe cap, parca hotarat sa-mi strice coafura de care eram f mandra. Ca sa nu mai zic ca slujba parca nu se mai termina .... Nu vreau sa supar pe numeni, sunt religioasa, dar asta am simtit atunci.... La restaurant incepe stresul ... trebuie sa pupi si sa vb cu toata lumea, sa ai grija ca e totul ok, ca au ce le trebuie etc. De abia cand incepi sa te relaxezi si sa te distrezi cu adevarat, realizezi ca nunta se cam termina si ca invitatii incep sa plece ... Dimineata, nu iti vine sa crezi ca toate lunile tale de pregatiri si alergaturi au fost doar ptr noaptea aia din care nu ai inteles mare lucru. Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu spun ca nu se merita sa te agiti ... Spun doar ca eu dupa nunta am avut un sentiment frustrant, in sensul ca am simtit ca eforturile mele au fost prea mari ptr cateva ore care au trecut ingrozitor de repede ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Roxygeo se pare ca ai simtit si tu la fel ca mine ... Fetele dragi nu vreau sa va dezamagesc, este o noapte superba si merita sa va agitati ptr ea, dar incercati sa va stresati mai putin si sa va bucurati mai mult ca trece atat de repede Adevarul este ca io mai vreau!!!! Nu mi-a ajuns. Va pup si mai vb. Bafta la pregatiri miresicilor de saptamana aceasta. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Multumesc pentru urari si sa stiti ca m-am simtit ca o adevarata printesa.A fost ca un vis frumos si acum am aterizat iar in lumea reala...Am fost si foarte alintata de mire de la nunta incoace,cu toate ca sintem de 9 ani impreuna.Emotii am avut dar nu foarte rau,in biserica m-a impresionat foarte tare slujba,au fost 4 preoti si corul a cintat foarte frumos,se zbirlise pielea pe toata lumea.Roxygeo am vazut in pozele tale ca am fost cununati de acelas preot.A fost si super haios,cu preotul,cind l-a pus pe mire sa-mi sarute mana de trei ori si sa faca in fiecare zi la fel ,de dimineata ,la prinz si seara.In rest cu florile am avut ceva emotii ca nu stiam cum ies,dar mi-au placut foarte mult si buchetele si lumanarile.Iar la restaurant a fost foarte bine ,am dansat toata seara,servirea a fost ireprosabila,ospatarii alergau intr-una si Pisu Miau o sa aveti o surpriza din partea lor,nu-ti spun ce.Ce mai e super sa fi mireasa si as lua-o de la capat si acum din clipa asta chiar daca sint cam obosita,ca au fost musafiri in fiecare zi.Dar e frumos,uiti de oboseala,toata lumea te admira.Aaaa si am uitat sa va spun ,ca i-am spus mirelui ca am fost admirata pe forum si m-a intrebat daca si el.He he he

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana76 spune:

Am uitat sa va spun de flori ca au fost orhidee si buchetele si lumanarile si cocardele mirelui si nasului.Si rochia a fost de la Nanette si a fost prima probata si cumparata.A fost super,numai ca a fost cam greu cu corsetul,diminetata cind am ajuns acasa n-am mai avut rabdare sa-l desfaca si l-am taiat(snuruletul,nu va ginditi la prostii ),dar macar am stat dreapta toata nopatea,ca nu avem cum sa stau altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinderella spune:

am gasit un articol dragut in EvZ...
Nunta in varful muntelui

dragut

Mergi la inceput