Miresele anului 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Buna fetelor

Am si eu o intrebare. Care stie, ziceti-mi si mie unde gasesc sa cumpar confetti la kg(ma rog la punga...) ca mi-ar placea tare mult sa le dau invitatilor pentru iesirea din biserica.

Pisu_Miau

gasesti in metro asta stiu sigur dar trebuie sa intrebi la biserica daca te lasa cu confetti ca mie mi-a zis de la biserica ca nu ma primeste cu confetti doar cu petale de flori daca vreau ca le fac mizerie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Pisu miau am vazut confetti acum o saptamana in Selgros Baneasa, dar nu stiu cat costa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andu0579/album?.dir=/4ead

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Sincer nu aveam nici o idee ce sa iau pt barbati si ce cantitati, ca daca ar fi dupa parinti...Si pusesem si eu o intrebare si nici un feedback parca vorbeam la pereti.Si diseara sotul vrea sa mergem sa luam din metro bautura aperitiv si habar nu am si vroiam un sfat ceva. Poate sunt eu mai sensibiloasa, nu stiu.... o fi din cauza vremii, din cauza regimului disociat care il tin de o luna si mai tb sa-l tin 2 luni pina la nunta - 23 iulie, din cauza puiului cu smintina pe care l-am facut sotului meu aseara si eu nu am putut minca nimic,o fi din cauza emotiilor ca simbata plec la piatra neamt in cautarea rochitzei si a accesoriilor pt nunta.
O data tot asa am vorbit mult si bine intrebind daca stie cineva de guestbook prin Romania. Dar nimic(doar slabe ecouri).Pina la urma am rezolvat s mi-am luat din anglia gustbook.
In general nu prea suport jungla asta de realitate care te maninca de vie daca nu esti atent si tb sa ai grija ce spui, cui spui,etc.Asta e -tb sa fim duri ca sa supravietuim dar citeodata mai cedam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Lorym, nu fi suparata!
Pe forum s-a tot discutat de cantitatea de bautura pe care trebuie sa o cumparam. Noi am cumparat urmatoarele (Doamne nu imi mai aduc aminte , m-am ramolit):

120 sticle vin alb demisec
6-7 whyski
5 beilies ( habar nu am cum se scrie in momentul asta)
25 sampanie (pt cununia civila si religioasa)
6 garone alb + 6 rosu
vreo 2-3l de palinca pt doritori
Astea pt vreo 100 de persoane- e cam mult, dar nu-i bai daca mai raman.
In plus trebuie sa mai luam: sucurile si apa.

Sper sa iti fi facut o idee...
Poate ca nu ai urmarit discutia de aici legata de bauturi, dar e mai bine ca bauturile fine sa le iei din duty-free-ul de la Herastrau, iesi mult mai ieftin.
Acum am vazut ca tu esti din Iasi, nu stiu daca sunt duty-free-uri acolo.

Pupici!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Lorym iubita.... imi pare rau ca te-am suparat. Sincera sa fiu eu recunosc ca nu mi-a ars de nimic azi, nici macar nu am observat mesajul tau... am multe probleme si nici de nunta nu-mi mai arde.... Dar incerc acum sa te ajut:
la 60 de persoane e bine ce ai luat pentru doamne. Pentru barbati eu as opta pentru whisky sau gin... desi gin-ul nu poate fi considerat neaparat o bautura pentru domni si mai ales nu prea este bautura aperitiv. Asta din cate stiu eu... Cat whisky sa iei? Pai uite noi de exemplu am luat 12 sticle la 80-100 de persoane deci cred ca 7-8 ti-ar ajunge.
Acum orientati-va si voi...

Te pup si nu te mai supara pe noi! se intampla sa mai si gresim...

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

am vazut confetti colorate in carrefour, dar nu stiu cat costa.

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

lorym fata draga,nu fi supirici...am ras de motivele pe care dai vina pt ca te-ai suparat...auzi la ea pui cu smantana...hahahaha..
mai copil frumos...uite fetele nu ti-au raspuns...pt ca s-au cam luat cu pozele miresicilor nou noute,si cu felicitarile..si au sarit pt faza cu bauturile..exista un subiect separat legat de bauturi la nunta,daca ai rabdare sa il citesti cap coada,ai sa vezi,ca sunt fete care au spus cantitatile de bautura de la nuntile lor..asa poate te orientezi putin....zic si io....
din ceea ce spui tu ca ai luat deja,mi se pare mai mult decat suficient pt cele 60 de pers...cat despre bautura pt batbati,eu cred ca ar fi bun ,wischey si un gin cu kinley.
cantitati ..nu prea stiu cat ..intreaba, seful se sala..
hai pupic..si spor in toate...fara suparare..si nacaz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ce mirese frumoase !!! Casa de piatra si multa multa fericire
Asteptam cat mai multe poze si povestiri.

http://community.webshots.com/user/blanca_000
http://pg.photos.yahoo.com/ph/super_georgia/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Roxygeo... SUPERB!!!
Felicitari si Casa de piatra!!!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

fetelor, am reusit si eu intr-un final sa-mi pun niste poze la albumul miresicilor. sper ca maine voi avea mai mult timp sa le pun si pe net..poate va si povestesc cate ceva!
acum va pup..tre sa plec.

cu bebe la purtator

Mergi la inceput