Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Viovio, de ce te-ai suparat, mami? Ma bucur ca ai revenit totusi !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Sa nu iti inchipui ca m-am suparat pe voi?
La cite prietene am aici ar fi imposibil...
Asa sunt eu,pun la suflet toate prostiile!
pe tine si pe biencuta.

Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
POZE CU BIANCA

Daca plingi ca ai pierdut soarele...,lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Pai Onitza cum sa nu te cred ca esti nascuta pe 1 Iunie. Eu mi-am cunoscut sotul la o petrecere a unui coleg de facultate nascut de ziua copilului si culmea mama lui este nascuta tot asa. Eeeh, ce zici de-asta. Noi avem 3 motive de petrecere pe fiecare an de ziua copilului + Ana anul acesta. Acum sa stii clar ca nu te uit!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA,
VIOVIO, esti cumva zodia gemeni? ca tot vorbeai de pus la suflet orice...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

PENTRU CINE VINE AZI IN IOR, EU MA INTALNESC CU PAXELA, PE LA 2 IN PARCAREA DE LANGA BISERICA CU TURLA!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI LA GEMENUSI !!!
SA FIE SANATOSI, SA CREASCA MARI SI VOIOSI, SA O ASCULTE PE MAMI... SI PE TATI...NUMAI BUCURII SA ADUCA.

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

andreap cum e azi mariuca? e mai bine nu? pupicei multi de la gemenei, la cat sunt de zabauca, am uitat ca azi e ziulica lor multumim frumos. mariuca e o dulce si o scumpa si nu e slabutza deloc. ai mei au 6.200 si 6.400 si 70 cm, asa ca da-ti seama cum arata.
monica-elzabeth, roserb, ioana_du, aime multumim frumos va pupam dulce
viovio cine si de ce te-a suparat?
onitza cuscritza multumim mult si va pupicim. suntem mari...si rauti...dar am o problema cu tine! 24 de ani?????? pai nu ti-e putin asa...!!! am si uitat cand am avut varsta asta!!!!! sa fii sanatoasa si iubita

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

apai daca e ziua gemenashilor, sa fie bal!
Tudorica, sa scapi de dermatita iar Biencutza sirenutza, sa ajungi soprana!

mey, eu i-am dat azi pentru prima data lui David piureu de broccoli si asa i-a placut...Pe la jumate i l-am amestecat cu piureu de pastarnac (pentru cine nu stie , are gust k cartoful dar mult mai dulceag) ..si a mancat ca nesatulul..

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

fulgutza multumim frumos. asa de urari!
tudor tre' sa pape ALFARE de la NESTLE, asta vis-s-vis de dermatita si IDPLV. iar bianca face niste vocalize ca-mi tiuie urechile cateodata, nu stiu cum reuseste

auzi, pireul de brocoli i l-ai dat asa simplu, fara nimic altceva?

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna
auzi, pireul de brocoli i l-ai dat asa simplu, fara nimic altceva?

de la borcanel.
cica ar contine broccoli si ceva fulgi de orez. si atat.

eu iau pentru David niste borcanele speciale (pur naturale, ca si cum le-as face eu..), fara amidon, vitamina C etc...

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza draga, speriata fiind de ce mi-ai spus tu cu Paul, m-am dus si eu repede si i-am facut analizele lui Alex. L-au chinuit fetele alea care i-au luat sange de-mi venea sa le sar la gat (bagasera acul in manutza si apoi incepeau sa-l plimbe pe sub piele sa-i gaseasca vena). I-au luat o gramada de sange.. Imi venea sa lesin de mila lu' asta micu care urla ca din gura de sarpe..
Faza misto acum vine: azi am fost la pediatra sa-mi interpreteze rezultatele si mi-a spus in principiu ca am facut cam degeaba analizele. Ideea este ca este intr-adevar rahitic (si asta se vede si cu ochiul liber pentru ca are o coasta putin iesita in afara) dar nu am cum sa tratez rahitismul pentru ca i s-a inchis fontanela. A zis sa nu ii mai dau deloc vigantol si sa revin peste o luna la control sa vedem daca ii creste capul. Altfel, imi da trimitere la neurochirurg (sa-i faca niste teste sa vedem daca are loc creierul sa se dezvolte). Ideea e ca eu stiam ca are fontanela aproape inchisa (s-a inchis la 6 luni) dar Culcer imi spusese ca nu are importanta pentru ca (,) capul nu creste din fontanela.. In sfarsit, eu una sunt convinsa ca o sa fie bine, dar incet-incet ajung la concluzia ca poate ar fi mai bine sa nu mai duc copilul la atatia doctori. Copilul meu e perfect normal si sanatos iar nebuna de ma'sa il duce la doctori care fiecare mai gaseste cate o buba. Ultimul pediatru la care am fost ma trimisese la cardiolog sa fac ecografie la inima pentru ca are copilul suflu sistolic (inocent si foarte frecvent de altfel la bebelusi).. Asta ma trimite la neurochirurg.. Daca ma duc maine la altul cine stie ce imi mai spune...

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput