Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
irinadum spune:
Ioana eu l-am vazut la 5 saptamani fix si asta pentru ca am insistat eu si am fost la urgenta ca ma durea burta deci nu am vazut decat sacul cat avea si cam atat mi-a zis ca enormal sa ai dureri de burta si ca fiecvare femeie le simte sau nu si ca atata timp cat nu ai sangerari totul e ok. Deci eu nu mi-am vazut puiul dar cred ca il vad luni cand am programare( sper sa imi faca eco ca dc nu il bat!!!)
Deci nu prea stiu multe de abia astept sa vad si eu care cum ca eu pe 17 vin in tara si am sa merg si acolo sa vad sa fiu mai sigura.
Stai linistita si odihnestete si o sa treaca.
Irina
10+
Cristina1 spune:
Fetelor , avand in vedere ca la mine UM este 27 aprilie , inseamna ca BB are 5 saptamani nu ?
E bine calculat ?
Asa , sa stiti ca si pe mine ma cam doare spatele si burta dar sper ca BB sa nu aiba nimic...
Cristina
irinadum spune:
Acum sunt in Franta cu sotul care e sportiv iar liceul l-am facut la Decebal.Ioana nu ai messenger sa putem vorbi sau PM ca plictisim fetele cu "viata" noastra?
Giova spune:
fetelor, am fost la wc, de luni n-am mai fost.
si am gasit pe chilot asa ceva alb-galbui, ca o gelatina.CE ESTE?
vi s-a intamplat si voua?
sa am motive de ingrijorare?
am devenit paranoica, stiu.
http://community.webshots.com/user/ioananemes
gio si bb 8+baby meter-11 ianuarie 2006
T_Ioana spune:
cristina, practic bebe al tau are 3 saptamani si 1 zi, dar se calculeaza in felul urmator:
varsta sarcinii: calculul incepe de la prima zi a UM- deci la tine ar fi 5 saptamani si 1 zi
varsta fatului(estimativa): calculul se face in functie de ovulatie si data estimata a conceptiei - la tine ar fi 3 saptamani si 1 zi.
Gandeste-te bine ce ai facut miercuri, 11.05.2005
ca atunci se presupune ca a fost conceput bb!
Iar dupa calculator, DPN-ul tau ar fi 31.01.2006, 01.02.2006....deci un mic varsator. Sa fiti sanatosi si tu si bb!
Te-am tzucat!
Ioana
si Samburel 8+
utocatalina spune:
Giova secretiile vaginale se intensifica...nu-ti face probleme ca nu ai de ce!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica
Cristina1 spune:
Mersic , Ioana ! Eu am incercat sa calculez cu zeci de calc de pe net dar nu sunt nici macar 2 care sa dea acelasi rezultat...Iar faptul ca greturile inca nu au aparut dar nici starile de ameteala ma cam sperie...
Cristina
utocatalina spune:
Fetelor la "cafeluta" in albumul "burtica" gasiti 2 poze cu burticania mea facute azi...sa ziceti voi ca n-am burta!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica