Mamici de ianuarie-februarie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina1 spune:

Cristina 1 - DPN 4 februarie !
Pupici !

Cristina

Mergi la inceput

PS :
Sorry !
UM : 27 aprilie 2005

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

T_Ioana si eu te primesc cu drag in rindul nostru...ia zi l-ai vazut pe bebe la eco? Ce dimensiuni are? Tu cum te simti? Mirela eu parca am niste retineri cu privire la medicamentele de care zici...de ce este nevoie sa le iei? Eu zic ca pina si greata, chiar daca te darima bea apa cu multa lamaie decit sa bagi pastile...si ovulele de ce iti trebuie? Ce daca ai mucoasa uscata...nici cu gelul vaginal sincera sa fiu as zice tot nu, pentru ca e bine sa lasi flora in pace...eu doar cind bag utrogestanul ma spal intern doar cu apa si foarte putin...cred ca e bine sa eviti multe din ce ti-a dat doctorul mai ales ca nu le vad rostul...Te pupic si fa cum simti!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta
6 +
Simburica

Mergi la inceput

Fetelor ia lamuriti-ma si pe mine cu DPN-ul ca am calculat zeci de calculatoare de pe net dar toate imi dau raspunsuri diferite...
Thanks !

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

CAta tu cat aveai cand ai facut eco ultima data?
Ca eu cand am facut eco la 6sapt si 2 zile bebe a meu avea 4,9 mm si mi-a zis ca e ok! Al tau parca are 7,9mm????
Diana
[Gravi]8+

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Multumesc frumos pentru primire, catalina! Eu l-am vazut pe bebe la eco la 5+ dar nu se vedea mare lucru....doar sacul embrionar si ceva...o umbra de bebe. Pe 13 iunie merg iar la medic si sper sa imi faca eco (el considera ca 3 eco sunt suficiente in sarcina)sa vad si eu inimioara lui bebe!
In rest, eu ma simt foarte bine, imi este uneori rau dimineata si mi-e somn tot timpul dar pana acum niciodata nu am , ceea ce cred ca e un avantaj. Unele dintre voi, bietele de voi, am inteles ca va confruntati cu problema asta....
Problema mea cea mai mare este ca in continuare ma doare burta....destul de tare, mai tare decat la ciclu....si tot sper sa imi treaca macar cand trec in trimestrul 2.
Va tin pumnii si sa va fie bine!
Ioanasi Samburel 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Pupici burtici!

In primul rand, La multi ani si multe bucurii Mirela si Simona si felicitari pentru gemeni Tatiana!

RR fii tare si stai linistita si sunt convinsa ca va fi bine!

Catalina, felicitari pentru bebe la ecograf ma bucur pentru tine ca este totul OK.

Astazi ma duc si eu la control.... sa vedem ce face si bebe al meu...ca deja este mare si nu mai stiu nimic de el. Este asa cumintel... nu mai am stari de greata doar ca nici pofta de mancare nu am . Nu este mofturos, accepta orice insa in cantitati f.f. mici. Astfel ca am slabit 2 kg.... Defapt ceea ce as manca mai tot timpul ar fi : cirese, pepene si inghetata ( Tornado,cu lamaie si capsuni) in rest.... mananc cand simt ca ma doaboara o stare de lesin.

La fel ca si tine Maraki, am observat ca parul mi se ingrasa f. repede, practic doar o zi arata si el ca a fost spalat...apoi incepe sa sa ingrase .

A...si am mai observat ceva...parca sunt mai dragutza de cand sunt gravidutza parca am tenul mai luminos...nici cearcane si nici ochi umflati nu mai am cand ma trezesc...cum mi se mai intampla pana sa raman insarcina....

A...era sa uit am primit astazi un mail prin care scria asa:"entrala de la Cernobal are cupola de beton
fisurata si de 2 zile suntem expusi la un risc destul de semnificativ de
radiatii.Aceasta informatie inca nu este publica pt abia ieri s-a
aflat....si avertizarile s-au facut in toata lumea. Aveti grija sa nu
stati chiar in exces afara mai ales la soare cum e acum, si daca cumva
vine o ploaie sa nu cumva sa fiti afara. Si daca radiatiile vor fi si mai
puternice sezonul de excursii pe litoal va fi inchis."
Am verificat..si nu este gluma.... acest Cernobal ramane un pericol greu de indepartat.
Nici nu stiu ce sa mai facem in situatia aceasta dar eu sunt f. inrgijorata!

Sa speram ca asa cum Dumnezeu ne-a daruit samburashii ne va ajuta sa trecem peste toate temerile si indoielile.

Va pupic...si pe curand...revin maine cu stiri de la Eco!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana bine ai venit ma bucur tare mult mai ales ca avem aceeasi DPN .Mie mi s-a spus ca pot naste si in ianuarie deci am intrat si aici pentru ca ma simt bine aici si exact ca tine suntem mai aproape ca numar de saptamani de restul fetelor si ne putem consulta mai usor.Se pare ca mai avem un lucru in comun durerile de burta pe care si eu le-am avut si care se pare ca erau normale si care au trecut( sa nu mai vina!!!!!!!).
Te pup si sper ca scrii cat poti de des.
Pup si fetele si luni cand merg la eco am sa pun si eu poza...asta daca reusesc.
Irina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana acum am vazut : cum ai tu 8+ si eu 10+ care socoteala o tii?ca practic avem aceleasi date

Irina10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina draguta, eu semnez cu 8+ pentru ca atat are bebe....stiu asta cu siguranta, dar teoretic si eu, ca si tine sunt in 10+ (la mine UM a fost 19.03.2005). Sper sa treaca durerile de burta, iar doctorita mea de familie, de cate ori ma vede ma intreaba daca ma mai doare burta, si cand ii spun ca da zice "Asta nu e bine, nu e bine deloc!", asa ca iti dai seama ce ma "linisteste"
Tu cand l-ai vazut ultima oara pe bebe? Cum arata? Ii batea inimioara?
Pup burticile
Ioana si Samburel 8+

Mergi la inceput