Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu am observat ca in partea stanga imi este mai mare burtica, acolo simt si cel mai tare miscarile. La voi e la fel?

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, eu as incepe cu lucrurile mari, voluminoase: pat, carut, piese de mobilier, cadita, cantar, ce-o mai fi...
Alea mici poti sa le iei intr-o zi pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu propun sa faca Codruta o lista si dupa aia sa ne-o dea si noua ca sa stim ce sa cumparam

Jadi
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Daca tot suntem la capitolul autocritica dati-mi voie sa ma caracterizez: Sunt stearsa satena cu parul prins in coada; sunt in pantaloni maro cu patratele si un sacou deasemnea maro.
Am tenesi de aurolac in picioare (candva au fost smecheri) si bube pe fata din simplu motiv ca ma zgarman incontinuu (nu pot sa ma abtin).
Din fericire afara e frumos asa ca o sa putem sta la terasa.

Eu am mancat deja niste sarmale excelente si acum picotesc deasupra calculatorului.

zzzzzzzzz EU o sa ajung mai tarziu pt ca sunt la cuca macaii in Parcul Carol...Asa ca va rog sa va inghesuiti pe bancuta dupa ora 6.30 ca vin si eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mary_25 spune:

,

M-m enervat de numa: dupa ce am scris ditamai mesajul, mis s-a inchis calculatorul si bine inteles ca s-a sters. Sper sa nu mai patesc, ca nu stiu ce fac!

Deci:
TONIA: Ma refeream la Michael, Iglesias, Van Damme, etc. Plus vedetele autohtone. Noi cei din provincie i vedem mai rar sau doar la televizor!
Ioana: Sa puneti maine poze ca sa am de ce sa ma oftic!!!!!!!!!
Hildegard: de eco lu Budau nu am auzit, dar de el ca medic da. E super de treaba si am auzit ca-i mare inghesuiala la el. Soacra mea merge acolo!

Casa de piatra viitoarelor mirese si distractie placuta! Sfat: profitati la maxim de ziua asta ca trece foarte repede si nu lasati pe nimeni sa va strice buna dispozitie! Si eu serbez pe 7 iunie 2 ani de la casatorie!

Nu stiu care pomenea de tocuri. Norocoase mai sunteti. Eu am 2 buturugi in loc de picioare. Nu ma mai incape nimic: pantofi, sandale, nici macar adidasi nu-i mai pot incheia. Si partea nasoala acum vine: la sfarsitul lunii merg la nunta. Cu ce ma incalt? Am 2 solutii: una e sa stau cu picioarele cocotate toata ziua pana sa plec la nunta, iar a doua e sa stau pe scaun si sa halesc toata noaptea! A doua ma incanta mai mult!

Codruta lista e lunga! Lenjeria de patut, suport pentru infasat sau cada cu tot cu suport, accesorii pentru baie, scaun pentru masina, daca se poate cu tot cu cos, pampersi, servetele umede, hainute, accesorii patut, etc..
Nu uita de bagajul pentru spital!!!!!!!!!!

Sa-l trimit repede sa nu se inchida calculatorul, ca o iau razna!!!!!!!

Mary si bb 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, liste gasesc o gramada pe net. Nu lista imi lipseste!! Ci prioritatile nu stiu care sunt.....

Codruta & 27 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna fetelor cred ca nu este prea tarziu sa va urez intilnire placuta si pofta mare si un pupic la toate mamicile si puiuti vostri

Tonnia nu iti fa probleme ca aceleasi dureri am avut si eu de 2 zile si astazi nu am mai suportat si m_am dus la dc si nici o problema sint ligamentele care se intind mi_a dat sa iau magneziu si calmante daca ma mai doare si in rest totul este ok ,deci nici o grija

Cge sanatate pt puiutul tau cel mare

Flavia felicitari pt ziua de maine si multa dragoste in continuare la cei doi ani de casatorie

nanadana22+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Codruta, si burta mea e mai umflata intr-o parte, dar in dreapta. Si tot acolo simt si loviturile lui bb. Mi se pare suspect ca nu am burta rotunda, dar asta e.

jadi nu ma premiaza nimeni. Cind ma gindesc ca la fiecare click al meu, site-ul ia banu' din publicitate cu bannere ... cred ca ar trebui sa-mi dea si mie ceva.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nanadana, tu aveai dureri ca la ciclu, eu am niste cutite!Ma bucur ca a fost alarma falsa! Deci, ti-au trecut!

Distractie placuta, grasutelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Codruta, mie lista imi lipseste.

Mi-e foameeeeeeeeeeeee rau de tot!

Jadi
21+

Mergi la inceput