Mamici de septembrie - octombrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
cge spune:
Buna fete cu burticute!
Sper sa nu va suparati pe mine si bebe1, dar nici noi nu putem ajunge la intalneala din motive de raceala (a lui Victor).
Azi vroiam sa imi iau 2 ore libere de la serviciu ca sa ajung devreme la "La Mama", dar pana la urma mi-am luat 1 zi intreaga. Adica lucrez de acasa si stau si cu Victor care e bolnav.
In plus, si gatesc.
Tine-mi pumnii sa nu busesc nimic : copil, server sau mancare.
Distractie placuta si pofta buna.
Urmatorea intalneala nu o ratam, promitem.
Cristina, Victor care tuseste si bebelusha care misca in burtica
jadi spune:
Fetelor care nu vin, dintr-un motiv sau altul: eu sint necajita si alta data nu ma mai intilnesc cu voi, hehe!
Si apoi la cit de umflate sintem acum chiar avem marja de miscare pe bancuta
.
Sincer imi pare rau ca se intimpla asa dar vedeti-va de treburi, servicii , copii,
Va pup,
Jadi
21+
Ioana75 spune:
Fetelor, am uitat sa va zic ceva: ieri prietena mea din state a adus cuiva un carut Graco nou luat de acolo cu 70$; mie bineinteles ca nu mi-a trecut prin cap sa-i zic sa-mi aduca
. La noi sint de citeva ori mai scumpe, eu nu stiu cum e posibil asa ceva
.
Ioana
jadi spune:
Mai am auzit-o si pe cumnata mea ca ia un graco adus din strainatate dar nu prea ma intereseaza la momentul actual.. ia ca o sa ii cer mai multe amanunte si daca e pentru lumea larga va anunt ce si cum...
Mi-e mama mi-a adus cort graco, ce daca nu am carut , o sa pun bebe sa se joace in cort in loc sa il scot afara, hehe,
Jadi
21+
kid2003 spune:
Jadi, m-ai terminat, sunt 100% sigura ca nu e asa cum zici, auzi, pe toate le-ai gasit nashpa la tine, m-ai facut sa rad.
Si pentru fetele care nu mai vin: la intalneala viitoare sa stiti ca alegem alta locatie ca nu mai incapem sigur pe bancutzele alea de la La Mama.
Eu am mancat deja de pranz, nu m-am putut abtine si am bagat juma' de kil de cireshe, astept acum sa se umfle burta si mai tare. Dar fiti fara grija, mai bag sigur cei 2 papanasi...
mysweetest spune:
Am aparut si eu mai greu fiindca nu a mers internetul...pofta buna la intalnire! Sa faceti multe poze!
Flavia eu inca mai port tocuri dar putin mai joase sau papuci cu talpa ortopedica ...iar unele haine mai vechi care-mi erau largi imi vin mai bine
.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
jadi spune:
Ei nu e chiar asa dar dupa asa caracterizare o sa par dragutica in realitate ![]()
Felicitari Ioana pentru cele 1200 de mesaje, te premiaza DC cumva?
Jadi
21+
mysweetest spune:
Fetelor ..voua nu vi se par unele persoane mai suple sau mai slabe decat inainte
?
Eu ma tot uit la sotul meu si ii zic ..vai ce suplu esti 
si chiar mi se pare ca e mult mai slab decat mine ..eu m-am obisnuit cu burta si ma astept ca toata lumea sa fie la fel.
Marlena &
Alexandra..inceputul trim.III
codruta_grg spune:
Mai gagici,
Cu ce sa incepem la cumparaturi? Eu am patutul si salteaua cumparate, dar in rest nimic. Ma tot uit pe net si is o gramada de lucruri si lucrusoare de cumparat. Cu ce sa incepem????
Acuma cumpar aragaz, imprimanta dar pentru bebe nu cutez inca sa i-au nimic. Dar ma uit si ma gandesc ca trece timpul si ma trezesc la spital sau cu el acasa si n-am luat aproape nimic.
Mai ales ca acuma (la 27 spre 28 saptamani) incep si umblu tot mai greu, dar cand vin caldurile mari!!!!!!!! Mai iesim din casa ziua, sau numai noaptea??????
Deci cred ca trebuie sa incep cu cumparaturile. Da cu ce???!!!
Codruta &
27 saptamani
poze