Buchetul miresei (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorym spune:
Fetelor va rog ajutati-ma urgent! Am uitat sa zic floraresei din cite fire vreau buchetul si o trimit pe mama sa zica ca florareasa tb sa faca comanda.
Buchetul meu vreau sa fie din minirosa portocalii si frezii albe in buchet rotund fara verdeatza.Dar nu stiu din cite fire: cite frezii si cite minirosa?
Eu am 1.55 si acum sunt slabutza. Cam cite fire ziceti/ Nu-l vreau nici mare mare nici micutz!
Help!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
vmariejeane spune:
Vreau si eu un site pe internet unde pot gasi numele de flori. Imi caut pt buchetul de cununie.
Moira spune:
quote:
Originally posted by Lorym
Fetelor va rog ajutati-ma urgent! Am uitat sa zic floraresei din cite fire vreau buchetul si o trimit pe mama sa zica ca florareasa tb sa faca comanda.
Buchetul meu vreau sa fie din minirosa portocalii si frezii albe in buchet rotund fara verdeatza.Dar nu stiu din cite fire: cite frezii si cite minirosa?
Eu am 1.55 si acum sunt slabutza. Cam cite fire ziceti/ Nu-l vreau nici mare mare nici micutz!
Help!!!!!!!!
Buna, eu tocmai mi-am comandat buchetul de mireasa a Floraria Iris si l-am lacut din 9 fire de mini rosa. Este rotund, foarte bogat si cu mici frunzulite si floarea miresei. Te pup si bafta!!!
Moira spune:
Buna miresicilor!!!
Va multumesc ca m-ati primit asa de frumos printre voi. Cred ca pana saptamana viitoare cand o sa fie nunta, o sa va stresez cu intrebari. Asa ca o sa incep: aveti idee daca florariile fac corsaje (cred ca asa le spune) pentru domnisoarele de onoare?
Miresica Moira
krelia spune:
quote:
Originally posted by Moira
Buna miresicilor!!!
Va multumesc ca m-ati primit asa de frumos printre voi. Cred ca pana saptamana viitoare cand o sa fie nunta, o sa va stresez cu intrebari. Asa ca o sa incep: aveti idee daca florariile fac corsaje (cred ca asa le spune) pentru domnisoarele de onoare?
Miresica Moira
Bine ai venit! O intrebare: cand spui corsaje, te referi de fapt la bratzarucile din flori pentru domnisoarele de onoare??
Nu de alta, da' s-ar putea sa fi priceput eu aiurea
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Moira spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Moira
Buna miresicilor!!!
Miresica Moira
Bine ai venit! O intrebare: cand spui corsaje, te referi de fapt la bratzarucile din flori pentru domnisoarele de onoare??
Nu de alta, da' s-ar putea sa fi priceput eu aiurea
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006No more than 5 smileys!!!
Da, chiar despre bratarile din floricele pentru domnisoarele de onoare este vorba. As vrea sa le fac la toate la fel, din trandafirasi mici, ca si buchetul meu, dar alta nuanta. Ma duc azi la Iris (care nu este asa de scumpa pe cat pare), unde am comandat toate buchetele, lumanarile, aranjamentele pentru masini, cocardele etc., ca sa vad daca fac si asa ceva.
Va pup pe toate
chrislove spune:
quote:
Originally posted by Moiraquote:
Help!!!!!!!!
Buna, eu tocmai mi-am comandat buchetul de mireasa a Floraria Iris si l-am lacut din 9 fire de mini rosa. Este rotund, foarte bogat si cu mici frunzulite si floarea miresei. Te pup si bafta!!!
Imi spui si mie te rog cat te costa pe tine buchetul? Ca sa imi fac o parere. Mersi.
vmariejeane spune:
Fetelor...exista minirosa albi? Sau sunt doar crem? Eu as vrea sa imi fac buchetul din minirosa albi si trandafiri albi, dar nu stiu daca exista minirosa albi. Stie cineva?
pisu_miau spune:
eu stiu ca exista! dar ce fel de trandafiri vrei langa minirosa? Vezi ca cei mri, avalanche, nu merg cu minirosa, se vede tare ciudat combinatia asta. daca nu vrei sa renunti la minirosa, eu zic sa o combini cu boboci de trandafir de dimensiuni medii . Oricare ar fi alegerea ta, important este ca acest buchet sa iti aduca fericire!
Pisu_Miau
Moira spune:
quote:
Originally posted by chrislovequote:
Originally posted by Moiraquote:
Help!!!!!!!!
Imi spui si mie te rog cat te costa pe tine buchetul? Ca sa imi fac o parere. Mersi.
Buchetul meu a costat 1.200.000 lei, este f. bogat si imbracat cu organza crem. Te pup.
http://air.rdsnet.ro:8080