Buchetul miresei (2)
Raspunsuri - Pagina 5
alice elena spune:
MULTUMESC FRUMOS!!!!
Imi poti spune cat a costat buchetul tau si unde anume l-ai facut? Studiez piata....
te pup,
krelia spune:
Dragelor,
am fost sambata la o cununie civila si i-am dus ...miresei (drept flori, ca doar nu puteam sa ma duc cu mana goala) un buchet cu 7 nuferi si cu niste iarba foarte moale printre ei.....sotul miresei mi-a multumit, mi-a spus ca buchetul a avut un super succes, ca toti l-au admirat si i-au spus de ce nu l-a luat sa il dea sotiei, drept buchet de ...mireasa.....ca sotia lui il tot muta dintr-o vaza intr-alta si ca nuferii inca nu s-au uscat...
hm..parca parca imi fulgera iar un gand prin capshor ...sa revin la ideea buchetului de mireasa din nuferi???
Mai e cineva cu idei din astea traznite???
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by krelia
hm..parca parca imi fulgera iar un gand prin capshor ...sa revin la ideea buchetului de mireasa din nuferi???
Mai e cineva cu idei din astea traznite???
[/font=Comic Sans MS][/purple]
Prezent
Si eu ma gandeam sa-mi fac buchetul din flori de nuferi...Asta pana am vorbit cu Ralucutza noastra si mi-a spus ca nu ar fi prea rezistente...fiind flori de apa...probabil ca stie ea ce stie...nu?
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
krelia spune:
hm, ioana, nici nu stiu...mama mea a avut buchet din nuferi si arata super...din ce imi aduc aminte, a fost destul de rezistent...ma gandesc...sa nu tina buchetelul meu o seara?
of of..ce ganduri...
acu', pe bune, arata chiar "marfa" nuferii in buchet, nu?
cre' k mai inkolo ma inscriu si eu in audientza la Raluca
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
ioana, nici nu stiu...mama mea a avut buchet din nuferi si arata super...din ce imi aduc aminte, a fost destul de rezistent...ma gandesc...sa nu tina buchetelul meu o seara?
Si pa mine tot ioana ma cheama, asa ca....
Fata mea, tu ai participat la nunta parintilor tai???? ("din ce imi aduc aminte, a fost destul de rezistent") caci asa reiese d-aci si ma cam bagashi in ceatza....
quote:
...si n-o sa-ti mai vina sa pleci d-acolo!!!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ioana07 spune:
quote:
acu', pe bune, arata chiar "marfa" nuferii in buchet, nu?
Ar fi minunat un buchetzel din flori de nuferi si deosebit...asta ca sa nu mai fim comune ...orase...muncipii sau altele
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Hirondella spune:
Tocmai am vazut o poza cu un buchet superb de orhidee si mai mai ca as renunta la trandafiri....are cineva idee cat costa acasa un astfel de buchet ,cu vreo 15 flori cred ...de cate ori ma uit la el cu atat mai mult imi place ...hmmm...trandafiri sau orhidee??? this is the question !!!!!!
Cunoaste-te pe tine insuti !
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
...hmmm...trandafiri sau orhidee??? this is the question !!!!!!
Cunoaste-te pe tine insuti !
Trandafiri SI orhidee
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Fata mea, tu ai participat la nunta parintilor tai????
IHI!
Si mi-s taaaaari mandra de lucru' aista! .....eu am fost don'shoara de onoare si frate-miu cashcavaler
...ca sa intelegi misteru', mon cher, eu cu frate-miu suntem cam ca-n vorba aia...fiecare cu ... ...a ma-sii....adica io cu mama si el cu tata, got it?? Asa ca am participat amandoi la nunta parintilor....
...ca sa nu mai spun ca, de fiecare data cand pap zdravan, sintagma "am mancat ca la nunta maica-mii", la mine e valabila
quote:
tre' sa-mi vina ca.....tre' sa ma marit, nu?
quote:
Originally posted by ioana07
Ar fi minunat un buchetzel din flori de nuferi si deosebit...asta ca sa nu mai fim comune ...orase...muncipii sau altele
stii ceva, chiar n-o sa renunt la idee.....ete ashea!
26 august 2006
olguttza spune:
quote:
IHI!
Si mi-s taaaaari mandra de lucru' aista! .....eu am fost don'shoara de onoare si frate-miu cashcavaler
...ca sa intelegi misteru', mon cher, eu cu frate-miu suntem cam ca-n vorba aia...fiecare cu ... ...a ma-sii....adica io cu mama si el cu tata, got it?? Asa ca am participat amandoi la nunta parintilor....
...ca sa nu mai spun ca, de fiecare data cand pap zdravan, sintagma "am mancat ca la nunta maica-mii", la mine e valabila
Mda, pricepui...Mishto chestie, nu ma gandisem .
quote:
tre' sa-mi vina ca.....tre' sa ma marit, nu?
pai poate numa pentru motivu asta (destul de-ntemeiat, de altfel )
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.