Mamici de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
Mercedes spune:
Felicitari mamicilor care s-au intors acasa precum si celor care au nascut in aceste zile
O intrebare as avea celor care au fetite: le - ati dus cercei in maternitate si ati reusit sa i gauriti urechiusele acolo?
Si daca da cam cat ati dat asistentei?
Va multumesc
Noi azi mergem la medic sa vedem cum mai stam
39+3
beatriced spune:
Babygirl, galmele de care ziceai sunt de fapt niste noduli care produc lapte si sunt absolut normali. Si eu ma speriasem si am intrebat doctorul. Asa ca nu te alarma prea tare. Pe mine ma doare in schimb o parte a sanului, parca ar fi stat cineva pe el. Asa simt o presiune mare... Si asta incepand de ieri cand a dormit bebe pe pieptul meu...
mami si
Alex
beatrice
lucas spune:
LA MULTI ANI!!!! tuturor bebeilor, sa cresteti mari, sanatosi, frumosi, voiosi. 

si voi parinti: sa va bucurati de ei, multi, multi ani de acu inainte!
am pus si noi niste pozici, nu stim daca se vad. poate am reusit totusi!
http://community.webshots.com/user/matei2005
Matei (21.05.2005)
andre_ea spune:
Mercedes, eu stiu ca se pot face gauri in urechi de la maternitate. Dar ca ii pun ate in urechiuse, nu cercei. Asta din cauza ca nu vor sa isi asume nici o raspundere in cazul in care cerceii dispar. Au existat cazuri.
Si mai stiu ca atunci cand ii vei pune cercelusii, care sunt mai grei, va plange un timp. Dar se va obisnui.
Nastere usoara!
Andy si
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos
lulu75 spune:
Felicitari noilor mamici! Sa aveti bebei mancaciosi si sanatosi.
Luminita
29+ cu
Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos
gabitzam spune:
Mercedes, la Cantacuzino punea cecelusi asistenta sefa de la neo-nato. 500.000 lei
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
at andreea spune:
Felicitari tuturor mamicilor de pe listuta. Ce ne-am mai inmultit! Ma bucur ca sunteti bine si bebeii la fel.
Noi suntem bine, Thomas nu mai vrea lapte de la mine, asa ca papa numai din cutia de Humana. Are 5,5 kg, e lung tare, cred ca peste 60 are si e blond cu o suvita alba, care se pare ca o va avea toata viata.
Nasterea a fost interesanta, poate o sa am timp sa o descriu pe larg, acum nu pot, dar daca vreti sa nasteti in viitor sau in curand in Cluj-Napoca, nu o faceti la Ginecologie I, mergeti la privat. Numic mai oribil decat saptamana care a trebuit sa o petrec acolo dupa cezariana.
In alta ordine de idei, mai am 2 kg si imi revin la greutatea dinainte de sarcina si sper sa merg in continuare tot asa.
Va pup si curand, poze cu Thomas. Adica peste o luna cand o sa imi pun internet.
Andreea, mamica lui Thomas
sperantza nu moare spune:
buna tuturor
in primul rand La Multi Ani! tuturor bebicilor si tuturor copiilor azi de 1 Iunie!
Felicitari proaspetelor mamici, sa aveti bebei sanatosi, frumosi si norocosi
acum ca deja sunteti mamici cu experienta va intreb cum se procedeaza cu pediatrul? unde il gasim si daca trebuie dinainte sa ne inscriem, sau in prima etapa are grija de noi pediatrul din maternitate? stiu ca acum se practica sa te duci cu bb tot la medicul de familie, dar nu stiu cat de sanatoasa e practica asta, voi ce spuneti?
crissi te inteleg perfect ca tati nu se lasa, ar trebui insa sa-l iei la sentiment si sa te ajute "daca te iubeste...", cred ca deja iti e foarte greu, noi facem maine 37 sapt si deja nu mai pot, dar sa fii depasit 40
numai bine tuturor si sa depasiti usor toate problemele
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
Margott spune:
Am intrat sa va salut, caci timp pt altceva nu mai am si sunt obosita tare.
Felicitari mamicilor care au nascut si mult succes care urmeaza sa nasca.
Micul David doarme cate 2 ore noaptea si 2 si jumatate ziua.Este ca un cronometru, urmeaza schimbatul, alaptatul (destul de mult timp), eliminarea gazelor, etc. Azi noapte la 11 si un sfert s-a trezit si a adormit de abia la 2 noaptea, eram sa adorm in timp ce-l alaptam atat imi era de somn si el ...nimic, ba da plans scancet, stiti voi.
Acum doarme de o ora si am putin timp liber.
O intrebare mamicilor care au facut cezariana: dupa cat timp se poate merge cat de cat normal, se poate ridica de pe un scaun fara sa te tii de operatie si daca va supura operatia? Nu ma astept sa-mi treaca repede, dar am 5 zile de cand sunt operata si ma doare destul de rau operatia. Voi va spalati in zona operatiei?
Va pup,
Margott si David
La Multi Ani bebeilor nostri de 1 iunie!!!
beatriced spune:
Salutare la fete
Mai fetelor am o durere de un san de nu va vad.
Si culmea ca m-a luat cu frisoane. Dar si mai culmea este ca ma mulg bine si vad ca tot ma doare un san. Nu mai inteleg nimic. Cineva imi zicea sa nu fac doamen fereste mastita. Daca o sa am temperatura, probabil ca va trebui sa sun fuguta la sptal...
Nasoala situatie...
Mami si
Alex
beatrice