TROMPE LEGATE
Raspunsuri - Pagina 3
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by RELY27
E posibil sa fie cazuri , cine stie, dar medicii spun ca dupa aceasta operatie nu mai potzi avea copii nici sa vrei, procesul e ireversibil.
Nu-i adevarat, medicii nu spun asa ceva... Mai ales cei care efectueaza o astfel de interventie.
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
enderbaby spune:
Am si eu o intrebare legata de operatia asta(si de anticonceptionale)...ce se intampla cu ovulele? Poate nu e o intrebare prea inteligenta dar chiar sunt curioasa !
Ai grija ce-ti doresti...
Kittycat spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Dar, trompele pot fi legate numai in urma cezarianei?
Io am nascut normal si cred ca pe al doilea tot asa o sa il nasc, cu toate ca acu regret cezariana, ca tot taiata sunt.
Nu, nu e obligatoriu sa se faca numai in urma cezarienei; e cel mai comod de facut atunci, pt ca oricum pacienta este pe masa de operatie si nu are rost sa se reintervina ulterior pt ligatura de trompe. Dar se paote face si la femei care nu au nascut niciodata si care niic nu isi doresc vreodata sa aiba copii, de exemplu. Doar ca asta presupune o interventie chirurgicala; care, ce-i drept se poate face prin chirurgie minim-invaziva, adica prin laparoscopie, deci diminueaza mult din disconfortul unei operatii clasice. Deci si tu, daca vrei, dupa ce vei naste natural al doilea copil, cand te vei hotari, poti face ligatura.
Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by enderbaby
Am si eu o intrebare legata de operatia asta(si de anticonceptionale)...ce se intampla cu ovulele? Poate nu e o intrebare prea inteligenta dar chiar sunt curioasa !
Ai grija ce-ti doresti...
Ce sa se intimple, ele isi continua ciclul lor lunar si atit. Ai menstra in continuare, ovarele secreta hormoni sexuali femini, totul e OK, feminitatea ta tot acolo e... Doar ca... masculinitatea lui nu mai are poarta deschisa spre ovare.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
korinna spune:
Dupa cea de-a doua sarcina mi-am legat si eu trompele.Mikul Stef a implinit pe 31 mai 2 ani..Deci am 2 ani si 2 luni de cand am trompele legate..dar nu mi s-a intamplat sa raman insarcinata.
Faza e ca inainte de a-l face pe Stefan....am facut oleak de tratament sa raman insarcinata....insa de teama ca am mai putea proiecta inca unul....am preferat sa-mi leg trompele.Nu mai am nici varsta..nici rabdarea de mai face inca unul...si cum pana acum nu am avut decat baieti...mi-e teama ca as putea forma cu succes o echipa de fotbal!!
Si eu am intrebat medicul daca legarea trompelor are vreo legatura cu ingrasatul....Mi-a raspuns ca nu...si uite..ca am slabit si eu dupa nastere!!!