Mamici de iulie-august 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor !

Bella nu stiu de hernie ce sa zic dar dureri de oase in zona pubiana am si eu. Mi se intampla mai ales dupa ce stau mai mult in picioare. Atunci simt nevoia sa ma intind iar in pat mi se taie repiratia de durere cand ma intorc de pe o parte pe alta Dar am inteles ca asta se intampla din cauza ca se pregateste bazinul pt nastere, ca sa aiba bebe loc

Irina sa stii ca eu nu sunt pofticioasa din fire iar in sarcina nici atat dar tu mi-ai facut o pofta de plimbat pe malul marii si de papanasi.... Bine ca nu v-am citit in we ca il trimiteam pe sotul meu sa imi aduca mare, valuri si papanasi cu gaurica si cu dulceata

Giana ce burtica frumoasa ai si cat te invidiez ca zici ca esti friguroasa. Mie deja mi-e cald in Bucuresti. Nu ma impacam eu bine cu caldura nici inainte dar acum mi se pare asa o zapusala... As sta toata ziua sub dus

Sunt super incantata ca am simtit-o aseara pt prima data pe zuzulina mea sughitand Asa m-am lamurit si eu cum e asezata in burtica si mi-am dat seama ca guguloiul care tot iesea prin burtica nu era capsorul cum credeam eu, ci funduletul La ce scheme face in locul ala cred ca fata mea deja danseaza lambada

Pupici

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Boga ce mare e bebelusa ta Ma bucur ca sunteti bine si sanatoase amandoua Si mie mi-e dor sa o vad pe zuzulina mea, dar mai trebuie sa astept inca doua saptamani pana la urmatoarea eco. Azi mergem la dr la control si o intrebam si de cand trebuie sa intram in prenatal, sau mai precis cat ne mai da voie sa venim la serviciu

Astazi colegele mi-au facut o surpriza super ma plangeam eu ca nu stiu cum o sa fac, ca am aranjat camera separata pt bebe dar daca nu o s-o pot lasa singura fara sa o aud? Si fetele mele dragi mi-au luat un cos de nuiele, cu picioare, pt bebe ca sa il pot muta acolo unde vreau eu . imi place sa fiu asa de rasfatata

cami si zuza mica din burtica 29s+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Buna fetelor!

Eu sunt la servici cam fara chef. Incerc sa nu mai numar zilele pana la concediu. Deja nu mai am rabdare. Si eu mor de caldura. Nu stiu ce o sa fac la vara. Sper sa nu fie mai multe grade decat azi. Cica sunt 34.

Irina, durerea mea nu era in coaste. Era chiar in capul pieptului. De ieri m-a lasat. Cred ca se impingea bebe prea tare. Deja si la mine a inceput sa plece burta la plimbare. O vede si tati ca pana acum se chinuia sa-si simta flacaul. Tocmai cand punea el mana nu se mai misca.

Ieri am fost si noi in parc dimineata. A fost tare bine ca am fost dimineata. Nu a fost aglomeratie. Doar mamici si bunici cu copii.

Am mai pus si eu 2 poze facute ieri.

Va pup
acusor 27 sapt+6

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Cami, sa-mi spui si mie ce ti-a mai zis dna dr. Eu de pe 20 iunie intru in concediu de odihna si cam de pe 7 iulie as intra in concediu prenatal.
Vineri ma duc si eu la ea sa-mi vada ecografia.

acusor 27 sapt+6

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eavoicu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

O s-o iau in ordine inversa...

Acusor, frumoasa burtica, se vede ca mami este tare mandra de flacaul din burtik!!! Vad ca si tu ai renuntat la parul scurt, ti-ai lasat parul sa-ti creasca!!! Si eu imi doresc mult sa fiu mamica cu parul lung - sa aiba fetitza mea de ce trage... - nu stiu ce m-a apucat chiar cand am ramas insarcinata (nu stiam inca) sa ma rad in cap... Aveam nevoie de o schimbare si nu stiam ca schimbarea deja se produsese...

Cami, ai niste bomboane de colege, ce cadou frumos ti-au facut!!!!! Ai fost atre haioasa cand ai zis ca ti-ai fi trimis sotzul dupa mare, valuri , papanasi cu gaurica....

Mamini, sunteti si voi... ca si noi... cu dor de duca tot timpul!!! Eu de la 18 ani in fiecare an am avut cate o iesire din tara, mi-a prins tare bine si... am prins gustul... Acum mi-e tare grau sa stau intr-un singur loc, dar numai pentru bebelusha mea, altfel...

Boga, sa-ti traiasca fetitza si sa creasca mare la mami in burtica, este maricica manca-o-as eu!!!! De-abea astept sambata sa merg si eu la echo sa vad ce face bebelina mea si s-o cantarim...

Monai, la noi s-a inventat inghetata pentru diabetici, fara zahar... De la Elion,fabricata in Cta, cauta prin magazine, intreaba !!!!

Pupici multi ,

Irina si bebe 29 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Mamini, buna ideea cu fructe si iaurt rece peste, dar ce sa ma fac pentru ca mie imi place cel mai mult inghetata de ciocolata ? Nu va spun ca s-a deschis la noi o gelaterie si deja italianul vanzator ma cunoaste (uneori imi da si gratis ), atata vanzare i-am facut.
In rest eu mananc multe salate cu branza in special, nu de greutate mi-e teama, cat de diabetul de sarcina (Doamne, fereste-ne pe toate!)

Sa auzim numai de bine.
32+ si din burtica Sara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Neata, fetele!
Noi am fost farnici, am facut ciorbica de dimineata ca lunea e ziua de gatit, vroiam sa facem si felul 2, dar e prea cald in bucatarie si am renuntat.
Adriana, exact ce crema folosesti? Eu folosesc gama Foot works de vreo 2 ani si am 3 chestii: moisture cream, rough skin remover si revitalising spray. Toate sunt bune, dar vreau sa stiu daca mai exista si altceva. O sa rog o prietena sa-mi aduca un catalog sa vad.
Bucurestencele din sectoarele 2 si 3, cum va descurcati fara apa calda 3 saptamani? Fi-mi-ar sila, i-a apucat revizia! Dar mai bine acum decat cand vom fi cu bebe acasa.

Zina si bb Matei 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Buna ziua la burtici si bebici,

N-am prea mai intrat,am fost destul de lenesa,dar am recuperat azi.
Acusor-super burtica-e mult mai mare ca a mea-sau oi fi eu paranoica!!! Toate mi se par mai mari decat a mea!!!
Monai-si eu sunt inebunita dupa inghetata-dulciuri ingeneral-dar de cand am racit acum duoa sapt.-si sotul zice ca din cauza ca am mancat trei seri la rand ffff multa inghetata-nu imi mai da voie sa mananc!! Si mie mi-e frica sa nu racesc din nou-asa ca...no icecream for me!!!
Boga-esti super fericita cred,ca ai o fetita asa mare!!!

Eu sunt stresata ca de vreo 4/5 zile buburuza mea nu mai da asa cum dadea pana acum,abia se mai misca din cand in cand si ffff usor.Mi-e fff frica din cauza asta.Vreau sa ma duc sapt. asta la echo sa vedem ce poate fi! Voua vi s-a intamplat sa ia asa o pauza de lunga de la dat tare cu piciorusele?

Am pus poze din parc de la Craiova ,de sambata,cand noi oltencele de pe forum ne-am intalnit.Eu am fost singura gravidutza,toate celelalte aveau deja puiuti!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

de la Anda si buburuza din burtica 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna fetelor si o saptamana linistita!
Vreau si eu sa ma balacesc cu picioarele in mare. Sper ca anul urmator sa ajungem la mare si cu prichindelul nostru.

Luminita
29+ cu Andrei
Tati si mami lui Andrei http://pg.photos.yahoo.com/ph/lumylorv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

MonaI, fa un siropel cu ciocolata ( miere si cacao)( sau topeste niste ciocolata amaruie) si pune peste iaurt rece-rece, e bun si pt Ca, are calorii putine si iti faci si pofta. imaginatia e suverana!
Irina, asta e chestia care ma incinta cel mai mult de cind am plecat, ca pot calatori, iar in ultimii 5 ani am vizitat 12-13 tari( anul trecut 10 zile in Italia, o sapt in Creta, 5 zile in Portugalia- asta la un congres si o sapt la Praga-mai mult am vomitat, era de Craciun si tzitzi se facea simtita!). aveam o excursie rezervata pt februarie- 2 sapt in Maroc, dar mi-a fost teama sa plec acolo, cu mincarea lor si eu cu greturile si am preferat sa mergem in Ro in martie, ca la vara nu ajungem. sotul meu mereu ride de mine: ca daca mi se spune fa-ti bagajul, ca pleci nu intreb UNDE? intreb CIND, ACUM? oricum, cred ca plecam undeva in concediu,dar probabil mai aproape, in Estonia, de ex, la mare, desi nu se compara cu sudul Europei...sau cu marea noastra neagra si frumoasa...urasc si ideea de a sta intr-un apartament la bloc in concediu. macar in Ro mai mergeam la tara, la mare, la munte...chiar ca am dor de duca si ma atzitz si singura...
M 28+

Mergi la inceput