Mamici de iulie-august 2005 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
Oana C spune:
Fetele, si eu mor de cald aici. Noroc ca nu prea ies afara; mai mult dimineata si seara putin.
Picioarele mi se umfla si mie ffff tare si sint asa de uriteee
. Parca am buturugi in loc de picioare si in loc de glezne niste saci
. Nici la mine nu merge chestia cu tinutul pizioarelor sus, nu trece. Am si eu o crema de la Lancome pt relaxarea si reinviorarea picioarelor, dar la cit de umflate sint ale mele, abia daca se cunoaste putin dupa ce o folosesc.
In plus, ziua ma simt f bine; parca as face treaba tot timpul si m-as misca, dar noaptea nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta in pat, iar cind ma trezesc sa merg la wc, nici nu ma pot da jos din pat; i-am spus sotului ca ar trebui sa inventam o macara speciala ca sa ma ajute. Si bebelusa atunci sta foarte aiurea, pe laterala si f jos, ca mi-e frica sa nu o pierd. E bine ca se intoarce imediat cu capul in jos dimineata.
In rest, in timpul zilei, se misca exact asa cum ati spus si voi; nu mai ciocaneste, ci intinde pielea. Acum pot sa simt si piciorusul si cotul (mai mult in partea dreapta). I-am aratat si lui tati si a vazut si simtit si el si chiar a fost putin socat; nu-i venea sa creada ca bebelusa face asa ceva ... E ceva foarte diferit de felul cum s-a miscat pina acum vreo 2-3 saptamini.
Ieri, simbata, am fost la un Outlet Mall si i-am mai cumparat o tona de imbracaminte bebelusei, diferite marimi, pina la 1 an. Au fost reduceri fff mari, pt ca luni e Memorial Day.
Adriana, AC, voi ati fost la cumparaturi? Mie cel mai mult imi place cind merg cu sotul la cumparaturi de hainute pt fetita si cit ma uit eu la diferite hainute, el deja vine cu ambele miini pline de umerase cu rochite si outfituri pt bebelusa
; si sint si fff frumoase si cu gust. Asa ca daca mi se va intimpla ceva mie, am toata increderea in sot, ca se pricepe mult la ales imbracaminte pt asta mica
.
Irina, Giana foarte frumoase si mari burtici!!! De fapt, toate fetele care au poze cu burtici acum am vazut ca au cu ce se lauda
. Si la mine este la fel de mare ... sper sa nu mai creasca f mult 
Va pup,
Oana C si
33+
Poze noi cu burtica. 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
anis spune:
'Neata fetele,
Eu mor de cap..de ieri seara ma doare capul ingrozitor de tare...si vad ca m-am culcat cu durerea si m-am trezit tot cu ea.Ati patit asa ceva???
Irina, daca ma lasa dr am programata venirea la mare pe 17 iunie...ar fi frumos daca ne-am aduna mai multe...
Adriana...super mai ai un picutz...o sa ne dai lectii noua care venim mai tarziu..cu colicile ...cu etc..
Practic dupa luna iunie ....incep sa apara bebeici si la noi...doamne ce repede a trecut timpul!
AniS
si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
irinabungau spune:
Neatza la burtici,
noi am dormit binisor azi noapte, nu ne-am trezit decat o singura data pentru toilet si cand m-am inotrs in pat am simtit nevoia s-o simt pe fetita mea, asa ca mi-am cocotat amandoua mainile pe burtica si am inceput s-o mangai si mi-am trezit fetita... imi place s-o simt, este fetitza lui mama aia scumpa!!!
Anis, de-abea astept!!!! Am vorbit cu Giana si a zis ca ar fi super sa ne vedem, sa vedem cand mai intra si BB23 pe net sa-i cer macar nr. de tel. s-o anuntam si pe ea... Cat despre nasteri... sunt fete care au DPN pe 1 iulie si cred ca vor naste cu vreo o saptamana mai devreme, deci ne asteptam pe la sfarsitul lui iunie sa avem deja bebici pe-aici!!!! O avem pe Pissi_Ella care deja a inceput sa piarda din dop...
Oana C, ce fain de voi!!! Eu nu am cumparat inca nik de imbracat pentru bebelusha mea, dar pe la sf. lunii asteia ma voi ocupa numai de imbracaminte , prosopele, alea alea.
Giana, ti-am vazut burtica , esti o frumusica!!!! Te-ai mai rotunjit, esti tare dragutza!!!
Pupici la burtici si o saptamana cat mai usoara si frumoasa va doresc, cu bebelusi cuminti!!
Irina si bebe 29 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
MONAI spune:
Buna dimineata, burtici!
Aici e caldura mare deja, ma grabesc sa ies dupa niste cumparaturi. Vreau sa ma programez si la medicul de familie si cred ca saptamana asta merg si la ginecolog. Eu la ultimele controale nu am vazut mare lucru, deja e mare si nu incape pe ecran
.
Sunt cam somnoroasa si nu am pofta de mancare. Doar de inghetata. Va rog spuneti-mi cu ce as putea inlocui inghetata sau vreo reteta de inghetata dietetica. Cred ca am devenit dependenta.
Sa auzim numai de bine.
32+ si
din burtica Sara.
17lory spune:
Buna burtici frumoase!
Bella in legatura cu problemele tale (intinderea pielii in jurul buricului), sa stii ca a mea aproape ca este intinsa la maxim (am doi ingerasi in burtica). Cu toate ca m-am cremuit toata sarcina sa stii ca tot mi s-a spart si am niste vergeturi de toata frumusetea. Noi sa fim sanatosi.Luni ma duc la dr si am sa intreb de ce te nelinisteste.
Mirunica, vad ca esti din Bucuresti, intrebai de lucruri de mamici cu burtica. Eu sunt adepta pantalonilor inclusiv vara si am sa-ti spun si de ce. Mi-am cumparat un sarafan de la baby expo, super frumos si chiar de vara (adica subtire). Nu pot sa merg cu el afara pentru ca ma frec intre picioare atunci cand transpir. Deci pantalonii sunt sfinti. Lucruri dragute de vara (pantaloni din in si maieuri frumos colorate pentru gravide) gasesti la magazinul ML din Plaza Romania (B-dul Timisoara) de la etajul 1 si la magazinul Loris Company (B-dul Decebal).
Fetelor mi s-au umflat rau picioarele. Beau multa apa si nu stiu ce mi s-a intamplat ieri dar nu am fost sa fac pipi NUMAI de 3 ori, e adevarat ca am transpirat foarte mult. Alta crema in afara de Foot Works de la Avon mai stiti.....
In legatura cu infectia mea urinara, a fost tati si ne-a luat rezultatul si au depistat stafiloc alb. Mergem astazi la dr tineti-mi pumnii, sper sa nu fie ceva grav.
Va tin la curent si incerc sa va citesc toate ideile, va pup dulce
Lorena si cei doi mai maricei 32 de sapt. si 4 zile (BAMBY si BOCANILA)
anis spune:
MONAI...eu care la inceputul sarcinii pana la vreo 5 luni..nu puteam sa ma uit la ceva dulce..acum devorez inghetata...asa ca zic eu nu-i nici o problema ![]()

AniS
si bebelina mea dulce 30+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Lorena..de cate ori ti-ai facut analiza?? Eu am repetat-o de 3 ori si de la stafilococ am ajuns la ureaplasma...am tinut tratament in 2 ture..si azi sau maine o sa am rezultatul la analiza repetata dupa tratament.Tratamentul l-am tinut 1 luna...cu pauza de 10 zile intre ture.Sper sa fi scapat !
AniS
si bebelina mea dulce 30+
mamini spune:
buna dimineata!
MonaI si eu as minca inghetata, dar cum nu-mi da mina sa pap atitea calorii, iau fructe(aici sunt congelate, la voi proaspete- si mai bun!) si pun iaurt degresat rece-rece deasupra. daca chiar vreau dulce adaug un praf de zahar vanilat sau o lingurita de miere. si daca vreau sa fiu "obraznica", pun un motz de frisca.si asa pap capsuni sau afine sau zmeura.f bun. si cind nu mai pot de pofta, imi iau o inghetata din aia mica 50-60 de g si imi fac damblaua.
incearca, e bun!
M
mamini spune:
Irina, eu sunt innebunita dupa mare, dar nu si dupa canicula. anul trecut pe vremea asta( pe 27 mai am plecat) eram in Creta si a fost superb. as fi vrut sa plec si anul asta undeva ( se poate zbura pina in sapt 36 cu acordul medicului) dar sotul meu nu isi poate lua concediu acum, iar la sf lui iunie( dupa Midsummer, cind poate el)am 32-33 sapt, as putea pleca, dar e prea cald peste tot si nu stiu cit chef mai am si cit ma mai pot misca- mi-e teama sa nu ma umflu ca un crevete prajit...si oftez dupa apa turcoise si valurele, briza si mincare mediteraneeana.aia e, la anul cu bubulica cu tot.trebuie doar sa vin cu ea acasa sa ii fac pasaport si apoi o bagam in ritmul nostru de calatorie..o sa iasa o aventuriera, iubita mea!
asa ca stai undeva la umbra si admira marea si pt noi, umple-ti sufletul, ca ai cu ce!
M
mitub spune:
Fetele, intai va scriu ca am fost la dr. si bebelusha este foarte bine, creste acolo la mami in burtica. Avea deja 2 Kg!!!
Este cu capsorul in jos, chiar foarte jos, statea picior peste picior ca o adevarata domnisoara si ii mai tragea dr. cate un picior peste sonda.
Ne-a masurat rezistenta in artere si cordon si este totul OK, placenta e bine, tot grad II.
In plus, ne-a promis ca daca ii amintim in preajma datei nasterii poate ne programeaza de ziua sotului (25 iulie)! Doar sa fie si bebica de acord!
De-acum ma apuc sa va si citesc ca sunt ceva pagini la mijloc!
O saptamana excelenta,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 30 + (DPN 1 august)