Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

samburelul meu e asteptat pe 7 decembrie -um 02.03.2005 -si se va naste la Mercy Hospital(spitalul Milei sau Clementei, a fost intemeiat de maicute, dar acum singurza conexiune cu religia e capela catolica) in Pittsburgh, PA... nastere normala daca nu intervine nimic...
eu nu am un doctor ,ci un grup de doctori-cei care m-au supravegheat si cu Lia, si nu stiu inca cu care se va naste bebeul-depinde cine-i de garda cand ii vine ziua...

mona-chiar trebuie sa ne vedem. asa coincidenta.....Lia ta are un an acum, la multi ani!!!... si da ai dreptate, am doi bebei...de fapt un baiat marenascut in Romania -12 ani in august si un bebeu-Lia....

pe Lia am simtit-o pe la 18 saptamani,dar eram mult mai slaba atunci...

Sindrom Down-amniocenteza are un anume risc pentru pierderea sarcinii(uite ca monet stie mai bine care)- si doctorii mei nu o recomanda decat in cazuri de risc crescut-mama peste 35 de ani, alt bebe cu sindrom down in familie....sau daca vrei tu musai.
anamari

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La 27/29 de ani nu cred ca ar fi un risc, cunosc si de 19 ani care au copii cu SD. Triplu test se face la 12 sapt. ale fatului. Cunosc mamici care au repetat amniocenteza de 2 ori pt. siguranta. Stiu si eu consecintele care sunt dar atunci nu mai facem nimic si ne unplem de copii cu handicap. V-am spus doar ce voi face eu ca sunt patita, voi sunteti libere sa faceti ce vreti dar la o mica banuiala ar fi bine sa intrati in mai amanunt cu analizele.

Paula &
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Neatza burtici! Cum va simtiti azi?

Eu ma simt excelent si nu vreau sa imi stric buna dispoziteie cu vesti triste sau cu probleme despre SD sau altele. Bb-ul meu e perfect sanatos, eu sunt la fel de sanatoasa si ne bucuram de fiecare clipa din aceasta sarcina fara sa ne facem ganduri negre ca daca...sau daca...Daca dr.ginrc.considera ca e cazul pentru investigatii mai aprofundate atunci da, imi fac probleme, dar pana atunci nici nu vreau sa aud despre asa ceva!

In alta ordine de idei ati vazut ce zi minunata e afara? Sigur azi merg la plimbare ca nu pot rezista pe o astfel de zi sa stau in casa!

Va doresc o zi minunata si sper ca nu am suparat pe nimeni dar asta e parerea mea si eu asa am sa procedez!

Va pup dulce 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

va salut pe toate in fuga...cat spala tati pe Lia...

azi ma simt bine, doar ca ma omoara spatele....poate pentru ca ploua pe-afara....
dordia2000 de acord cu tine.sa ne fie bebeii sanatosi si frumosi...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Presupun ca voi ati scapat de greturi, sper sa vina si la mine ziua. Azi vrem sa mergem in Herastrau cu fetita , e spectacol dedicat copiilor de 1 iunie. Sunt in mai multe locuri dar acolo imi place mie.

Paula 8+&
Alexandra

Mergi la inceput

De regula as fi gasit si un capitol nou la cum intrati, ma surprinde acum ca nu e nici o miscare de 24 de ore..
Noi am fost in parc si am pus poze noi la 29.05.2005. Burtica se vede dar nu asa de mult, poate de la mare si dupa va fi mai pronuntata.

Paula 8+
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata luni de dimineata :)
adica nu-mi place luni dimineata, dar imi fac curaj... am fost foarte harnica week-end si acum m-a izbit oboseala. si saptamana asta am program de curatat/mutat/ schimbat prin casa, ca mi-a venit aseara mobila de sufragerie si saptamana asta vine si aia de bucatarie. si viata mea o sa se schimbe :) dupa 7 ani de trait "in cutii" - deja ma obisnuisem, ma atasasem de cutiile alea.
nasol e ca au inceput sa mi se umfle picioarele - si dupa parerea mea e cam devreme, mai ales ca sarea am cam eliminat-o din meniu. voi stiti vreun remediu pt. picioare umflate sau te sa am rabdare si sa-l astept pe bb, ca dup-aia se rezolva de la sine?
diseara vad si eu cum a iesit socata - ca aseara nu era gata. si chiar avea gusturi diferite (am facut in 2 recipiente), cu toate ca ingredientele au fost aceleasi...
C & bb 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Buna dimineata,
ce mai faceti voi, vad ca ati scris mult in week-end, si cu subiecte interesante, si eu vreau ca Dordia sa am o zi frumoasa azi. Eva a ramas la mama , am de facut curat dar e asa de frumos afara ca nu ma pot aptine sa nu simt soarele asta pina in ultima frimitura a corpului meu......
Cum o duc burticile, eu am deja 4 luni, nu mai dar nu scap de dureride cap,naspa, mai am o zi si ma duc la eco, de abia astept.
In rest si numai vestii bune

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

neata fetelor,
in week-end am facut epurari in sifonier. am ramas cu 5 bluze, 2 fuste si 4 pantaloni in care intru: asta e , acum doar n-am pretentia la aceeasi cochetarie si pe perioada sarcinii :))) pofta de mancare e aceeasi! saptamana viitoare am si eu un eco si vreau sa ma programez la triplutest. l-a mai facut cineva la spitalul Emilia Irza?
Paula2003, eu m-am ferit pana acum sa te intreb ceva sau sa-mi exprim sentimentele fata de problemele fetitei tale pentru ca nu mi-am gasit cuvintele potrivite. Cred ca situatia cu care te confrunti tu, sentimentele tale, starea copilului sunt aspecte pentru care cuvintele sunt de prisos, nu cred ca noi putem intelege adevaratele implicatii ale acestei probleme. Doar o mama in aceeasi situatie cu tine o poate face, noi putem sa ne dam cu parerea cu privire la posibilitati, dar este clar ca suntem complet in necunostiinta de cauza. Eu iti doresc sa ai mult curaj in continuare, sa ai un al doilea copil sanatos din nastere si sa ai parte de iubire si suport din toate partile.
Desi, dupa cum ti-am spus, nu avem cum sa patrundem adevarata situatie, te rugam sa ne indrumi in continuare cu privire la masurile pe care le putem lua ca sa evitam nasterea unui copil cu SD (pentru cine vrea asta, sunt si persoane care se considera pregatite sa dea piept cu asa ceva si nu pot sub nici o forma sa intrerupa sarcina). 1.Parerea ta este ca doar amniocenteza ne poate lamuri, eco+triplul test nu au asa o mare relevanta?
2. Ai pomenit undeva de alte analize. Care sunt acestea?
3. Ai mentionat ca dimensiunea plicului nucal la fetita ta a fost de 2? Cand a fost efectuata aceasta masuratoare? In ce saptamana a sarcinii? Stiu ca dimensiunile se modifica pe masura ce se inainteaza in sarcina.
Andreea 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

sorry, am scris plicul in loc de pliul nucal..

Mergi la inceput