Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dienuta, cred ca e devreme la 13 sapt. sa afli ce e, eu am retinut ca pe la 15 se vede numai... Aratau si in reportajul de pe National Geographic ca pana intr-o anumita faza arata cam la fel, trebuie sa-l revad

Altfel, ceaiul de musetel e bun, de sunatoare nu stiu ce sa zic, e mai mult pentru probleme cu ficatul/bila, mai bine ar merge un ceai de menta. Cu paine prajita. Orezul fiert si mucilagiul de orez ajuta mult, daca-i suporti gustul. Sau ia o lingurita de boabe crude de orez, face chiar bine! Ai grija de tine, nu te deshidrata, probabil combinatia lactate/fructe a fost de vina.

Tania, parca aveai si tu o programare la echo' in perioada asta, ai fost deja? Sper sa scapi cat mai curand de perioada aglomerata si sa ne mai povestesti

Sa aveti un weekend frumos si odihnitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Lui sora-mea la 13 sapt i-a spus ca e baietel..apoi la 17 cand s-a dus iar la eco i-a spus 100% ca e fetitza si asa si este.Gata sora-mea si-a asigurat fetitza sa vedem daca la mine va fi la fel...Mi-am facut tot felul de calcule babesti si alte minuni din astea pe care bineinteles ca nu le cred..dar de..se mai distreaza omu' cand n-are ce face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

mie cu Eva mi-au aruncat sare in cap si topaiau ca urangutanii pe linga mine, si tot cu evusorul la 14 saptamini am aflat ca e fetita, miercuri de ziua copilului fac eco si sper sa am vestii bune,
acum burta mi-a facut feste la prima sarcina aveam burta asta la 5 luni, acum la 4 se vede binicel, si bebe sare si il simt bine

Va-ti gindit deja la nume?

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Eu m-am gandit la nume..dar mai mult la nume de fetitza...Andra-Elena,Alexandra-Elena,Alexia-Elena..astea sunt variantele deocamdata...pentru baietel am gasit doar o varianta care imi place..Ioan Sebastian...dar tati nu prea e incantat..el vrea Mirel ori eu nu suport numele asta...mai avem de negociat in caz ca va fi baietel..dar mami simte ca va fi totusi fetitza
Coralia,13s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

va multumesc din suflet pentru ca m-ati mai linistit !

deci am sanse sa ne dea un pronostic, dar nu unul bun, nu ?

dienutagraviduta 12+ si bebelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Eu ma gindeam la Adam daca tot o am pe Eva.....glumesc .
Teodor daca e baiat, Teodora daca e fata ca sa pot sa-i spun Dora, si sa aiba un sfint puternic si drept

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io-s hotarata la nume: daca-i baiat e andrei si daca-i fata e andreea. simplu, nu?
de fapt, imi place mult andrei si "negociasem" de mult timp numele asta pt. bb baiat. si ma gandesc ca nici andreea nu e rau... si se mai si naste prin jurul sarbatorii :) sotiorul meu ar vrea si "petru" daca-i baiat, dupa numele tatalui meu, care a murit anul trecut, dar eu nu stiu... ma mai gandesc. parca n-as vrea sa aiba doua nume.
he, he, eu ma gandesc si cum o sa ne intelegem noi cu bb. ca e la limita scorpion cu sagetator si o sa ne faca praf pe noi, parintii lui, amandoi varsatori... aoleu, o sa ne joace pe degete :)
a... fetelor, ca m-am luat cu vorba... MULTUMESC PT. RETETE. diseara purced la facerea socatei ;)
C & bb 15+

Mergi la inceput

noi am vrea sa fie fetita; mi-ar placea sa o cheme andra, sau miruna mi se pare interesant; daca are cocosel, sigur il va chema stefan, ca nu am niciunul in famile, si mai imi place luca ( si cred ca ar unge-o pe suflet pe soacra-mea), daca e fetita, mai mult ca sigur nu o sa o cheme din biblie, asa ca soacra-mea poate sa se dea cu vaselina pe suflet, ca nu ne suparam...

dienutagraviduta 12+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

Fetele care sunteti la prima sarcina:
l-ati simtit pe bebe?!?!?!
Cum/ce/unde ati simtit????
Eu deabia astept!!In fiecare seara vorbesc cu el si deocamdata se lasa greu convins... sau nu stiu eu ce sa simt.

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

ieri am vazut filme 4d de la ecografii cu sotul meu si am vazut feti de varsta la al nostru cam ce fac prin burtica.
asa ca sotul meu e convins ca al nostru se agita de mama focului inauntru, doar ca inca are spatiu sa faca un fotbal, si de aia nu simt nimic... in uter, ca simt in stomac, dar nu are legatura...

dienutagraviduta 12+ si bebelusha

Mergi la inceput