Sunt lavi02. Am reusit sa deschid un sub nou si sa copiez primul mesaj in el, problema e ca nu-l pot inchide pe asta. Probabil ca n-am acelasi IP ca si cel care l-a deschis. Nu-i asa mare baiul, o sa-l inchida Mirela-Anca sau un moderator.
Link-uri si piguleala poate face altcineva... n-am rabdare si timp in clipa asta.
Cum am facut:
m-am logat ca mamica noiembrie pe 2 ecrane: in unul am intrat pe editare la primul mesaj din sub vechi, l-am selectat si i-am dat Ctrl-C. PE celalalt ecran am deschis sub nou si i-am dat Ctrl-V la text. Ca sa imi ia toate link-urile.
Va pup. Continuati acolo.
Lavi02 16++
fetelor, va multumesc pentru sfaturi si informatii, sunt foarte utile... la urma urmei, e naspa sa merg si sa mi se para ca mi se cuvine ceva, cand de fapt nu e asa, nu ?
mi-am luat inima in dinti si am mai sunat-o odata ( pana la urma, daca se supara si ma lua naspa, asta imi spunea multe despre ea, nu ? pot sa am o stare de rau,etc, si sa trebuiasca sa vb cu ea, fara sa imi fac probleme ca se supara), si mi-a explicat ca nu e nici o pb, pot veni, dar este dimineata; mi-a zis ca maine are o operatie de dimineata si ma poate vedea de la ora 11.30.
asa ca m-am stresat degeaba.
maine il vad pe bebe, si nu l-am vazut de la 8 saptamani, asa ca cred ca am ce vedea, nu ?
dienutagraviduta 13+ si bebelusha