Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
coralia76 spune:
Paula m-ar interesa si pe mine un nr de telefon al dr.Esanu la care zici ca mergi...ca vreau sa o trimit pe sora mea care sta in Bucuresti si care are 27 de saptamani.pana acum a mers la eco la herghelegiu si la unul Marinescu daca am retinut eu bine si i-au zis ca totul e Ok..a facut si triplul test care a iesit negativ..dar nu stica o parere in plus.
lavi02 spune:
Uite ce link mi-a trimis sotul:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=20053
Eu una m-am distrat.
anda77 spune:
irinuca, fii serioasa, recunoaste vocile si tricoteaza si face si integrame in acelasi timp![]()
![]()
in documentarul NG era vorba ca este probabil ca dupa nastere sa-i para familiara vocea mamei pe care a tot auzit-o intern, printre bolboroselile stomacului...dar nu este cert ca nici macar atat nu se poate dovedi. in doc NG mai dadeau exemplu cu muzica data tare care il agita, dar nici asta nu e relevant deoarece si copii surzi au aceeasi reactie. ei SIMT basii, nu-i aud, cum simtim si noi basii in piept la discoteca.
corap spune:
pai...anda, si ce daca nu aude bb? mie-mi face bine sa vorbesc cu el. e o modaliate de adaptare la noua situatie, si la ce-o sa urmeze dupa ce se naste bb. de ce sa-l tratez ca pe o molusca? cand el e viitorul meu copil?
C & bb 15+ 
anda77 spune:
mey, asta-i cu totul altceva, si eu mai vorbesc cu el sa ma calmez pe mine, sa ma amuz, il intreb daca ii place friptura, dar sunt convinsa ca la varsta asta nu aude, iar mai tarziu nu e cert ca-mi aude vocea si chiar daca aude nu intelege nimic.![]()
![]()
Lavi spune:
iti aude vocea ,se linisteste, are o apartenenta, cum doamne sa nu faca diferenta intre vocea ta , asa cum se aude ea mai infundat sau nu si celelalte sunete.
Uneori eu fac o legatura intre gandurile mele si starea mea de sanatate, totul il influenteaza.
Cunosc multe mamici si gravidute care au vrut dintr-un motiv sau altul sa faca avort si in perioda aceea, s-au simtit destul de rau, se lupta si ei sa ne aiba, sa ramina.Stiu mamici care si-au dorit cu frenezie, nu zic ca nu au avut si ele starii de rau, dar , sincer nu asa de!!!
Nu cad in misticism sau alte chestii extreme dar nu sunt niste mugurii lipsiti de instincte. Pina si iubirea e un instinct.
Eu una cred ca ei simt totul si aud si se bucura, si se necajesc cu noi si ce traim noi le transmitem si lor, si invers ce traiesc ei ne trasmit si noua.
Lavi
lavi02 spune:
Daca nu reusesti tu Coralia, zi-mi si incerc eu. Nu uita sa-l inchizi pe asta dupa ce l-ai creat pe celalalt. (Ai un butonas in dreapta care iti apare doar la subiectele pe care le-ai creat tu - dar vei fi logata ca mamica noiembrie)
anda77 spune:
da, mey, sigur ca-ti simte orice dipozitie si nu doar pentru ca ii versi si lui toxine, endorfine etc, in functie de starea ta de rau sau bine, dar si telepatic si energetic (mai ales), chiar si pisica si cainele iti simt dispozitia de la distanta, nu mai vorbim de copilul din tine dar de auzit tot nu te aude bb!
cel putin nu acum...
coralia76 spune:
Lavi02 te las pe tine...am incercat..de creat noul capitol nu e greu..dar nu am reusit sa copiez prima pagina cu toate mamicutzele si cu informatiile de pe ea.daca reusesti sa-mi spui si mie cum se face ..cu copy si paste nu merge.

.