Mamici de Noiembrie -Decembrie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna burtici !
Eu m-am tuns .Aveam parul lung si-mi era f greu sa stau in pat toata ziua si sa suport caldura .devenise si greu de spalat ,stateam f mult timp aplecata peste cada .Dupa o noapte alba ,nu am putut sa dorm ca m-am tot foit si m-am tras singura de par ,dimineata am intrat direct in baie si m-am tuns scurt ,scurt .
Astazi pentru mine este o zi importanta .La ora 13 am programare la Iosub la eco .Sper sa fie bb bine ,sa-mi gaseasca colul macar de 3 cm si nu indraznesc sa sper c-o sa fie fetita .Imi doresc o fetita dar nu ma vad mama de fetita ,tot timpul m-am vazut mama a 2 baieti .Cum o vrea Dumnezeu ,sanatos sa fie !Va pupic si o sa intru diseara sa va spun ce am facut .
18 fix

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Ina tensiunea o am buna , durerea de cap ma termina si ma aduce la o stare e nervii sora cu isteria, de zile intregii nu mai stiu ce sa fac, imi vine sarealmente.
Mirelasa ai parte de ce iti doresti si sa fie totul bine si sa ne dai si noua vestile , ca sa nu stam pe jar. MIIne la 12,30 aflu si eu , sper ca ziua copilului sa imi aduca numai vestii bune, sunt foarte emotionata si cu sufletul in git , cum se spune.
Paulaun copil este binecuvintareal ui Dumnezeu, si tu ai dreptate sunt blinzi, buni si gata sa iti dea totul.Matusa mea are SD si nu am vazut un om cu atita vointa de daruire si dragoste. Sa iti aduca Dumnezeu numai putere si tot ce iti doresti si lui Alex numai sanatate si fericire.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor sunt disperata! Caldurile astea infioratoare ma dau peste cap. Nu stiu daca exista vreo corelatie intre TA si canicula, dar eu de 2 zile am tensiunea 8 cu 5 si am baut si cafea (mi-am calcat pe inima pana la urma)dar tot degeaba.Doctorita mea de familie e disperata, si va dati seama ca m-a panicat si pe mine. Zice ca nu imi poate da nimic pentru asta, si sa beau cate o cafea, cate un paharel de vin rosu....Oare se poate intampla ceva rau cu bebe din cauza tensiunii mele? Voi v-ati confruntat cu problema asta?
Ioana si Samburel 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !

Ioana, si eu am tensiunea mica (9 cu 6 dupa ce urcasem scarile in cabinet!), asa o am de obicei... Din cate am inteles, nu e periculoasa, si intr-adevar nu poti face mare lucru, doar cate o cafeluta sau vin rosu, cum ti-a spus si tie medicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Am o rugaminte .Eu o sa plec si cred ca pina ma intorc o sa mai scriete 2,3 pagini .Cind ajungeti la jumatatea pachinii 10 ,logati-va una din voi cu mamica noiembrie si deschideti subiect nou .Daca n-o facem noi ,o fac moderatorii si atunci nu mai avem acces la listuta decit prin intermediul lor .

Mirela si Cosmin 2 ani si 8 luni
http://www.cosminalexandru.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

mai fetelor, sunt extraordinar de emotionata la gandul ca azi si maine mai aflam ce sex au cativa bebici... bafta, si sper sa fie cum va doriti !
eu am 13 sapt si 3 zile, si trebuie sa merg la ecografie, si la control, dar nu reusesc sa dau de dra, la mobil nu raspunde si la spital nu au stiut sa-mi spuna cand are garda... oricum, o sa vedem bebele, dar nu cred sa aflam ceva concret despre sex...asta e, mai asteptam.
ma preocupa ceva foarte tare : imi doresc copilul ca o nebuna, si eu, si tat-su, vistez toata ziua la servici cum o sa fie, ma uit in agenda de 5 ori pe zi(stiu si in ce zi de sarcina sunt), imi place sa ma uit in oglinda, sa-mi vad burtica, etc, dar nu simt asa psihic sau fizic, nu stiu exact, ca bebele e in mine; adica nu imi vine sa vorbesc cu burta, sau chestii d-astea, si culmea ca am si reflexul asta de aparare, daca fuge cineva pe langa mine, pun mana sa nu ma loveasca in burta, etc.
la voi cume e ? ce simtiti cu privire la chestia asta ?

dienutagraviduta 13+ si bebelusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Dienuta si eu imi doresc opilasul asta foarte mult,amandoi ni-l dorim,imi fac tot felul de ganduri..daca va fi bine,sanatos..sa nu-ti mai spun cand citesc cazurile unor mamaici cu copilasii bolnavi ma apuca plansul de fiecare data..indiferent daca sunt la servici sau in alta parte...Pe mine ma apuca vorbitul cu bebeul seara si dimineatza ca in timpul zilei sunt prinsa cu multe chestii..tati si el mai ales dimineatza vorbeste cu baietelul lui,desi eu simt ca va fi fetitza si eu zic ca pana la urma asa va fi.Sentimentul asta ca in scurt timp se va naste din tine o noua viata e minunat,desi sunt convinsa ca fiecare avem gandurile si preocuparile noastre..De exemplu azi dimineatza m-am trezit shocata dintr-un vis ca nu mai aveam bebe,imediat m-=am dus la oglinda sa-mi vad burtica...
Cam astea ar fi la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Una din mamicile cu experienta sa faca ne-a rugat Mirela, cind ajungem la 10
Dienutza cind eram insarcinata cu Eva am avut satrii contradictorii, mi se parea ca sunt un copil, responsabilitatea........dar o iubeam cu o dragoste nebuna, eram curioadsa, faceam planuri cu Victor, sa fie frumoasa ca el si destepta ca mine sau invers.Cert e ca ai esit bucatica rupta din tasu, nu seamana deloc cu mine.
Acum il simt pe bb atit de aproape, cind misca il mingii, ii vorbesc frumos.Eu imi iubesc copii mult sunt totul pt mine....nu dau in nici o extrma sunt un om rational.
dar acum mai sunt de vina si hormonii si sentimentalismul si topate se aduna ca un amalgam si nu lae poti da o def. clara....cert e ca simti mult
+ Evusorul lenes la vorba

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Eu am incercat acum sa ma loghez cu mamica noiembrie,dar nu am reusit sa fac nici o modificare in lista..era ca si cand m-as fi logat cu numele obisnuit...Daca nu se ofera nimeni sa deschida capitolul nou cand ajungem la pagina 10 incerc sa o fac eu ..desi nu garantez ca imi si reuseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

neata:)
si eu am oaresce probleme cu perceptia lui bb. adica, din cauza ca nu simt nimic, am dificultati sa consientizez ca el e acolo, e bine si creste... adica "fara dureri" presupun ca e de bine. dar uneori ma gandesc ca daca m-ar durea si pe mine un picut, sa-mi dau seama ca se intampla ceva, as fi mai relaxata...
in schimb vorbesc cu el tot timpul, ii si cant (si am o voce- ceva de groaza, da' am auzit ca bbii nu sunt pretentiosi), i-am prezentat tot familionul si dimineata eu si tati lui stam de vorba cu burtica. eu sunt si invidioasa, ca tati poate sa pupe burtica si eu nu...
dar mai am 8 zile si il vad din nou pe bb cum da din manute si din picioruse... nu mai e chiar mult.
de cand cu picioarele umflate, dorm foarte caraghios - cu capul fff sus - pe vreo doua perne - si cu picioarele sus.ca o barcuta.
azi am program de curatat gresia & faianta de la bucatarie... si am o gresie absolut infioratoare - nu se curata cu nimic. cred ca are si un dispozitiv antialunecare pe suprafata ei, ca retine toate mizeriile in striatii.
NU MAI VREAU LA SERVICI!!!
C & bb 15+

Mergi la inceput