v-ati lasa copilul...
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_s/oana_s.jpg)
oana_s spune:
Ileana, cu toate ca esti extrem de transanta, eu subscriu la tot ce ai spus.
Oana si Mara 11.08.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
n/a spune:
Asa imi zice si mie sotul meu...ca sunt prea transanta, insa eu ma bucur nespus ca sunt asa. Dupa parerea mea, in viata trebuie sa fii hotarat, sa stii ce vrei, sa obtii ceea ce vrei.
Cu "lalaiala" nu ajungi nicaieri. Nu stiti vorba aia: "boala lunga, moarte sigura"? Asa e si in viata. Daca nu esti decis si bajbai in alegerea felului de a trai, atunci ai de pierdut.
Sotul meu mai imi spune la nervi ca sunt a dracu. De ce a dracu? Ca nu ma las calcalta in picioare de nimeni? Ca nu fac compromisurile pe care nici altii nu le-ar face? Ca stiu ce vreau si imi place sa obtin ceea ce vreau? Cu atat mai bine!
Nu am calcat pe nimeni in picioare niciodata, nu mi-am batut joc de nimeni, nu am facut rau nimanui. De ce sa ma joace o soacra? Poate doar moarta si nici atunci!
Sa nu credeti ca iau hotarari asa repede-repede, fara sa ma gandesc prea mult. Nu...le rumeg, le intorc pe toate fetele si vad cum e mai bine. Dar un singur lucru nu imi place: SA IMI COMPLIC VIATA ASA, AIUREA!
Asa si mad_wife... Daca ea considera ca viata ei e ok, ca certurile legate de socri sunt doar trecatoare, that's ok! Dar daca nu, drop it and move on!
Pupici.
iren spune:
Ileana, la kestia asta pe care o propui tu ii zice "ruptul pisicii in doua"
Pentru ceea ce-ai scris
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
cristiama spune:
Ileana,
Ma bucur ca ai reusit sa pui piciorul in prag si ca sotul a ramas alaturi de tine.
Nici eu nu as accepta ca cineva sa imi faca zile fripte.
DAR sa stii ca oamanii se schimba, "baieteii mamicii" taie cate odata cordonul ombilical si incep sa traiasca pe picioarele lor.
Eu ma bucur ca am avut rabdare cu sotul meu, a meritat din plin.
Mad-wife sotul tau ce parere are de terapie de cuplu?
L-ar ajuta sa auda spus de altcineva, pe care nu-l banuieste ca e partinitor, aceleasi adevaruri pe care i le spui si tu!!!
Papadia spune:
Ileana felicitari ptr felul cum privesti viata.Imi place ca esti o femeie hotarita si ai perfecta dreptate in ceea ce spui.
moldovan
Siminaf spune:
Doamne, Doamne, cum se schimba pagina de discutii, se schimba si parerile. Doar cu o pagina mai devreme mie mi s-a sarit la beregata pt. ca am dat aceleasi sfaturi ca si Ileana! Si tot din proprie experienta!
Asa este, Ileana are dreptate, nu schimbi un om, cel mult te adaptezi tu si, eventual si el, dar nu il mai schimbi. Iar cind este "baiatul mamei", nu ai nici o sansa!
Si sint de acord si cu tot ce a mai zis Ileana privind acceptarea celui de linga tine doar de teama necunoscutului!
Dar fiecare cu alegerea lui!
Simina & Andrei (Deiutzu)
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
mad_wife spune:
Buna, fetelor,
Si eu cred ca ce a spus Ileana este perfect adevarat. Si eu sunt o persoana hotarata, iar frica de necunoscut nu am (ca dovada ca am plecat singura in lume). Cred ca in general femeilor care nu au resurse sa se intretina singure si sa mai aiba grija si de copilasi le este putin frica de ce ar face dupa un divort. Ori, la mine nu este cazul: nu ma dau banii afara din casa, dar cred cu tarie ca m-as descurca singura si as putea foarte bine sa am grija si de puiucul meu. Si tanara (inca) sunt, frumoasa si desteapta sunt , asa ca... chiar mai am si sperante ca voi avea o viata noua dupa un divort, daca va fi cazul. Dar deocamdata nu vreau! Nu am spus ca sunt dispusa sa astept toata viata ca sotul sa iasa de sub fustele soacra-mii, dar vreau sa ii mai dau o sansa. E foarte posibil sa fie ultima. Vreau sa vad ce va iesi din concediul nostru in vara asta, daca vom putea merge toti trei in Ro (ce se va intampla la intalnirea cu socrii?, va avea loc aceasta intalnire? etc) sau daca nu vom putea merge eu si copilul, daca ii va alege pe ai lui sau pe noi... Ca am inteles pana acum ca m-a lasat pe mine ca sa mearga la ai lui (desi m-a deranjat), dar daca e in stare sa-si lase si copilul pentru ai lui ...
ionella3003 spune:
mad wife, sa ne povestesti si noua cum v-ati descurcat! Noi va dorim sa fie totul bine, atat de bine pe cat nu te astepti!!!
Ionela si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
hosen spune:
,,Mad Wif"-ceai mai facut cei rezolvat ca am vazut ca nu niai scris nimica,ok,iti dorim bafta,si sa stii ca tinem pumnii pentru tine ceau