Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pai se poate mai Miki?????
Deja te dai la torturi, prajituri si inghetate???
Acuma dupa ce ai purtat superba rochita, gata? ha ha ha

Eu in schimb m-am pus la cura de slabire..cand am pofta de ceva dulce imi fac un gris cu lapte sau o budinca..dar in rest nimik...sa vedem cat ma tine..

Pupici la toata lumea

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani, copiilor de azi!!!

Trebuie sa scriu repede, ca vrea sa scrie si musiu, care e la mine in brate...azi a fost mai putin marait...cel putin sunt fericita ca papa tot ce-i dau, contrar celor ce spuneti voi, Vladut papa piureul de legume cu o poftaaaaa...sper sa-l tina naravul...doar branzica nu e ff agreata, dar merge...

Felicitari fetelor care ati fost baby siter azi...ce bine ca sunteti mai multe ... ce bine mi-ar prinde si mie ... macar pret de ...ca si asta dimineata se face pe fugarite...noroc ca seara e tati...

Scumpici de fetite, am vazut la Cecilia (torturi, nu gluma) si la Raluca... la voi.

Roserb...sanatate si si la voi

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Florypop, felicitari de concurs si la multi ani lu iandrei.

ele, eu stiam ca gluten poti da dupa 6 luni, iar zahar si sare te abtii cat poti pana la 1 an. Acu' nu-i bai de-i bagi si mai devreme putinica sare, insa fereste-te cat poti de zahar, nu e bun deloc pt. organism. Dupa 1 an poti sa-i indulcesti toate cele cu miere.

Cum e fetelor cu 3 bebelusi, hmmm?

raluca, sa-ti traiasca printesa. Mai, da' cati cu ochi albastri pe aici prin grup? E anul albastrelelor?

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Multumim fetelor pentru urari.

Paxela, Onitza ! Va apreciez.
Felicitari Mihaita pentru "TA-TA".
Felis, sa mai pleci de acasa si sa il lasi cu fetele ca poate te striga si pe tine...:). Si pentru tine . Te apreciez mult de tot. Nu stiu de unde ai atata putere. Pe mine ma darama si ma mai ajuta si mama.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

fetele, asta e raspunsul pentru ieri, cand abia daca v-am citit, da’ n-am mai apucat sa mai si raspund (mai, da’ scrieti, nu gluma !;)
abia dupa asta o sa citesc ce-ati scris azi

intrebari :
-mai da cineva fluor la bebei ?
-din ce legume faceti supa ? puneti si ceapa ?
-ati mai slabit ?!;P

despre citrice, eu stiam ca sunt ok, ca ar fi nerecomandate doar pe perioada iernii, pentru ca scad temperatura corpului – si ca, de fapt, nerecomandate ar fi bananele, ca ar fi alergice… in fine, acuma, oricat ii ferim, nu ii putem feri chiar de tot – de ex, nu pot sa inteleg de ce ROSERB da in continuare danone – roserb, da un search pe forum, chiar eu am avut un subiect cu danonino, dupa care m-am convins definitiv (dupa ce de la 1 la 2 ani ii dadusem cate 3 pe zi lui ile !!!) – chiar daca nu avusesem nici o problema cu ea

dar nu e prea devreme pt iaurt ??!!

inca ceva : moderatorii nu se pot loga mey cu nickurile voastre, nimeni nu va poate sparge parola (doar adminul v-o poate inlocui, dar atunci nici voi nu mai puteti intra)
chestia care s-a facut ieri a fost splituire (ruperea in 2 a unui topic) plus modificare de mesaj (da, un moderator poate modifica un mesaj de-al vostru, dar asta ati mai vazut, nu e ceva nou)

va pupic !
revin !:)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey...slaba miscarea pe aici...ati adormit? eu ma duc sa ii fac baie lui paul si cred ca stau sa ma si vopsesc...ma mai gandesc....pt. cine doarme "somnic usor".

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

DANA : multa-multa sanatate sotului ! sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca repede… imi pare f rau… cred ca iti este greu… dar o sa treaca ! sa nu cazi in vreo depresie, sa ai mare grija, sa te gandesti numai la partile bune, sa te gandesti la copilul tau… va trebui acuma sa fii de 2 ori mai tonica, si pt bebe si pentru sot, si vei vedea ca sotul va aprecia si te va iubi mai mult… !

ADRIANA, nu are nimic ca a papat hartie, slava Domnului ca nu s-a inecat !
sa aveti grija ca acum sunt mari astia micii;) de acum va trebui sa mutate totul pe rafturile de sus, ca vor incepe sa misune… or sa bage cate in luna si-n stele in gurita, nu asta e pericolul, ci sa se inece cu ele… of !:((

inca o intrebare : voi cum ii imbracati la culcare ? ca pana acuma eu il puneam pe ioachimu intr-un sac de dormit, pana mi-am dat seama ca murea copilul de cald… acum mi-e team aca oricum invelit nu sta… sa nu-iu fie prea frig… ?!

ONITA, nu mi-ai raspuns cu operatia la ochi, PLIZ !!!

sa nu uit : la multi ani, nora ! ce mai face cuscra ?! pupaciuni ! nu v-am uitat… dar voi pe noi ?!
la multi ani si celorlalti sarbatoriti : Silviu Ionut, Andrei si Christian Gabriel !!! sa va faceti mari, sanatosi si cuminti !!!

FELIS : felicitari pentru « ta-ta » ! inseamna ca al doilea va fi tot baiat !!! ai vazut ca paula e insarcinata ? eu iti tin pumnii si tie, oricum :))

ELE : gluten nu stiu, dar zahar si sare cat mai tarziu (eu am amanat pana la dupa 1 an jumate… nici acum nu ii dau ceaiul indulcit
sa stiti ca asa cum ii obisnuiti, asa ii aveti !
cat sunt mici, ei nu pot compara gusturile « cu / fara sare » ca noi, deci nu va mai ganditi ca le puneti « spre binele lor » - e doar un sfat, acum, face fiecare cum crede !

pupici !

am auzit eu bine sau duminica e specatcol la zoo ?
noi cred ca o sa fim acolo pe la pranz… mai vine cineva ?!

FELIS, mi-e tare-tare dor de tine !!! ma gandesc la voi in fiecare zi !:)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

BRAVO MIHAITZA!!!...ce baietzel cumintel, mancacios si vorbaretz.
azi am incercat si noi iaurtel si s-a strambat ruxi de ziceai ca vomeazaoare chiar nu-i place nimik de mancare in afara de lapte?
fetelor va si va multumesc la toate pentru raspunsuri.
sa aveti o noapte buna si we placut

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

onitza, paxelamey o aduc si eu pe ruxi la voi poate cine stie..incepe si ea sa manance si sa vorbeasca...acum lasand gluma la o parte...sunteti extraordinare fetelor

monica

Mergi la inceput

Doamne...poza cu clopul este absolut superba...sa va traiasca printesa ce frumoasa si zambareatza

monica

Mergi la inceput