Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!!! pentru Emily, Silviu Ionut, Andrei si Christian Gabriel, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi.

Miki si Roserb sanatate la bebelusi si sa sa faca bine cat mai repede.

Ce bine de voi fetelor ca sunteti toate in Bucuresti si puteti sa va intalniti cand aveti chef.....asa in grup e o placere sa stai cu bebelusii..mai povestiti, mai trece vremea..va mai chinuiti sa le dati de mancare si sa-i adormiti si uite asa e gata ziua.....ce-as veni si eu macar la o plimbare prin parc...

Pupici la mamici si bebici si distractie la fetele Paxela si Onitza..aveti grija sa manance tot Mihaita ca vine Felis si va

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Raluca am vazut si eu pozele.....super e mamarutza ta in toate pozele..si mai ales acolo cu clopul in cap , sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Raluca, Maria este taaaaaaaaare scumpa si o zambareata. Vad ca i-ai pus si un snur rosu la manuta, eeh sa n-o deoache lumea. Uite asa as vrea eu o surioara pentru Ana (grasana)!
Mai, ce va plangeti atata de copii maraiti. Ei sa fie sanatosi, frumosi si destepti ca maraiala trece!
Monica, eu nu-i dau inca cereale dar le-am cumparat in caz ca nu mai am lapte. Eu i-am luat cu tot cu lapte. Mie mi-a spus sa le dau la ultima masa, in ideea sa se sature cred.

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by mikimi

.Acum stau la panda sa vad daca nu face febra.I-am dat PROSPAN si PANADOL.
................

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

nu am citit mesajele pana in capat dar sper ca nu s-a racit alexander. oricum daca i-ai dat panadol preventiv...

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by paxela

Sunt Felis si sunt tare fericita ca Mihai zis TATA Nu mai conteaza ca eu nu am auzit...

Eeeeeeeh, ce frumos!

Otilia si Ana Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florypop

Fetelor, astazi facem sase luni.
Si ca sa vedeti: am castigat concursul de pe DC. Deci Andrei va avea un puzzle de la Buburuza.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

felicitari

Mergi la inceput

quote:

noi suntem mame eroine am reusit sa adormim toti 3 bebeii nici nu visam la asa ceva
si ca sa si intelegeti ce zic eu cum sunt la onita cu silviu si maihita (felicia e la curs)
si noi ne serbam astazi
iar de ieri suntm barbat l-am decalotat de fapt eu nu am tras mai tare ca de obicei dar s-a desprins pielita, azi mergem si la doctora sa vedem ce zice, pana nu ajung la ea nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu oricum m-am speriat rauuuu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

felicitari mamicilor!!! ei vedeti cum e cu "mai multi"? nu simtiti deloc uneori ... . eu azi atat de zabauca eram fiindca ba unul ba celalat plangeau, si de caldura cred ca noi stam la etj 4 din 4, ca am dato pe bibi CU CAPUL DE TOCUL USII din greseala. atunci sa te tii plans

sarbatoritilor de azi: emily (ionela) (chiar ce mai face ionela-roxana ca nu a mai aparut demult), silviu(paxela), [blue]andrei(florypop)[/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Se pare ca a fost alarma falsa..nu a mai tusit de aseara.Preventiv nu l-am scos azi, ca am vazut ca batea si vantul cam tare.
Bravo mai Mihaita, pai tata ????!!!!...normal mami e cea care indeasa piureul pe gat, tati e nenea cu joaca.

Hai sa va spun ce desert am pregatit aseara..ca am vazut tortul alexiei (cici) si mi-a facut pofta..dar nu am vrut sa pierd mult timp.
Piscoturi inmuiate in lapte cu cacao, banane prajite in putin unt si apoi gratinate cu zahar, in asa fel incat sa se face o crusta, peste astea doua inghetata de 2 feluri.
Azi n-am rezistat si am terminat piscturile cu lapte, normal nu ma puteam abtineeeee.Si uite asa s-a mai pus 1 kg.Dar papilele mele au fost foarte multumite

botez
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Mey, baietii nostri au dat in boala somnului!!! Si taaaaaaaaaaaare rau ne pare noua!!!! Acum mai stam de vorba pana se trezesc "cei trei muschetari"!
Toti suntem bine si ne gandim la cei aniversati azi sa le spunem si noi LA MULTI ANI FEIRCITI!!!!
Pupici.

Onitza & bebe Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferentpozele noastre

Mergi la inceput

quote:

SUNT ONITZA: MIHAITA DOARME, AI NOSTRI NU, SI A ZIS TA-TA - MIHAITA. VA PUPAM DULCE
AAAA. SI A PAPAT 150 ML, 100 MKL LAPTE SI 50 ML PIREU
URAAAAAAAAAAA

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
http://community.webshots.com/user/paxela

paxela, oniza sunteti extraordinare!!

ce n-as da sa am niste prietene ca voi

Mergi la inceput