Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

felis iubita...ia du-te tu la dr repede...daca bubita face crusta poate sa fie varicela, mai ales asociata cu febra.
Nu e deloc o boala grava, stai linistita, si s-ar putea sa nici nu fie varicela.Daca e sa o faca...va fi forma usoara.Dar sa il vada un dr totusi....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Eu sunt nascuta maine... :)

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

la multi ani raluca gabriela

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna...sunt foarte trista si speriata, sa va povestesc: de vrei doua-trei zile copilul meu avea momente cand tremura din maini...ma uitam si mi se parea cunoscut momentul, repetanu-se cand era mai mic, asa ca nu m-am impacientat...insa, astazi, cand mihai vb cu un baiat de cartier sa faca netul, ca nu mergea...iar..., m-am gandit sa o sun pe doc. pediatra si sa ii spun de tremurici
Cand a auzit, mi-a zis: e grav, sunt semne de convulsii, daca se mai repeta o data vii cu el la mine sa-l vad", dar nu lacasa, s-a referit la cabinet ...DOamne nu-mi venea sa cred, se vedea ca nu mai vrea sa-mi spuna altceva, si am tras-o eu de limba si mi-a mai spus ca dupa ce il vede, eventual imi da trimitere s-ai fac electrocefalita, parca iii spune....NU-mi vine sa cred, mi-a spus de doua ori ca e grav.....voi stiti ceva de asta? aiti mai auzit ceva asemanator? nu stiu deloc ce inseamna si cum ar putea degenera, va rog muuuult, daca stiti imi spuneti si mie????????????????????/
Multam.
ACum ii dau lui MIhai sa manance si apoi mergem in COra la cumparaturi...mai intru diseara sa vad ce rasp. am primit.
SI ma scuzati ca sunt asa fricoasa, dar, abia ma abtin sa nu plang langa el, stiu , desi nu e nimic concret, mie mi-e frica....

pozele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI RALUCA GABRIELA !!! SI MULTUMIM TUTROR FETELOR CARE I-AU URAT LUI PAUL LA MULTI ANI!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim de urari!

Da, avem baiat mare de acum, din pacate chestia legata de cumintenie, nu se prea aplica, Aime, pentru ca si domnul nostru a devenit plin de bazdacei de la o vreme. Singurel nu mai doreste deloc sa stea, asa ca il car mereu dupa noi in sufragerie, il "depozitez" in scaunul de masina, si asa , daca ne vede, sta linistit. Ieri l-am pus in premergator vreo 5 minute, a fost asa de incantat, nu-si mai incapea in piele de bucurie, a tras vreo 2 ture precum racul (cu spatele) pe hol, si radea de nu mai putea. Pe de alta parte, Bianca insista sa-l impinga ea, pana la urma a iesit o circoteca, ca de obicei, la noi!

Mai fetelor, copilul asta al meu nu mai mananca decat cu strambaturi la pranz. In final mananca in jur de 200 ml, dar numai daca-i fac program artistic. Am observat ca-i place mai tare combinatia piure predominant de cartof, cu branza si ou /ficat. Ma rog, tot se stramba, dar parca mai putin.

Raluca, La multi ani ! pentru maine, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de papusica ta cu ochi albastri!

Onitza, nu te impacienta deocamdata, ai rabdare sa mergi intai la doctor. Totusi, daca era Doamne-fereste vreo problema, eu zic ca ar fi vazut pediatra la unul din controale. Stai linistita , si tinem pumnii sa nu fie nimic!

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

MIHNEA, EDWARD, TEODORA!!!
ROSERB, niciodata nu prea am fost in cantata de controalele la medicul pediatru, de-aia imi si permit intr-un fel sa fiu suspicioasa....maine oricum vreau sa ma duc sa il vada din nou si sa imi dea trimitere pentru acel control mai riguros...

pozele noastre

Mergi la inceput

Fetili, pe unde sunteti? La plimbare?

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

noi am revenit din plimbari dar asteptam oaspeti sa serbam baiatul ca doar facu 6 lunisoare

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna seara fetelor,
danamunti, imi pare rau pentru sotul tau dar mai tare pentru tine, sa fii curajoasa.
FELIS, felicitari pentru "tata" si ai grija cu temperatura, sper sa nu fie nimic grav.Si bafta la cursuri si examen.
Onitza, ma rog si eu pentru tine si Paul.I-ai dat in ultimul timp ceva medicamente pentru ceva...? ceaiuri...?
uite ce am spicuit de pe un site:
"Unele medicamente le provoaca copiilor somnolenta: cele care contin alcool, diphenhydramine hydrochloride (Benadryl), chloral hydrate si fenobarbital. Indiferent daca aceste medicamente functioneaza sau nu, este inacceptabil ca parintii sa le foloseasca pentru un bebelus.
Fenobarbitalul si homatropine methylbromide (asemanatoare atropinei, este folosita pentru relaxarea musculara) nu au efecte mai bune decit placebo si pot afecta sistemul nervos central al bebelusului. La fel alcoolul care poate duce la convulsii datorate scaderii bruste a nivelului de zahar din sange.
Un alt medicament la folosirea caruia s-a renuntat este dicyclomine hydrochloride (Benthylol); ca si cele enumerate mai sus prezinta pericol asupra vietii bebelusului.

Unii parinti considera ca ceaiurile de plante sunt mai sigure ca remedii pentru colici. De fapt acestea pot contine substante care actioneaza ca si medicamentele ce au in compozitie atropina. Desi unele ceaiuri comerciale pot avea efecte pozitive, nu orice planta medicinala trebuie incercata pe un bebelus.

Concluzie: Medicamentele sau plantele medicinale pentru tratamentul copiilor plangaciosi si agitati nu sunt intotdeauna remediul pe care parintii trebuie sa-l foloseasca."

Despre noi, ce sa va zic...eu sunt super ocupata si obosita.Alexia e cea mai frumoasa si cuminte fetita, chit ca nu mai sta o secunda locului, e ca o zvarluga.Daca pana nu demult gangurea intr-una, acum s-a dat iar pe vocalize, nici un cuvintel la orizont.Nici nou nici vechi.Inca da din maini si spera sa mearga inainte ca avionul...
asa intelege ea mersul de-a busilea.
De mancat, doctorita a diagnosticat-o cu anorexie cronica si ne-a dat peritol.(mi-e lene sa ma uit pe cutie, cred ca asa-i spune).I-am dat 3 zile, timp in care a mancat ca sparta, apoi nu i-am mai dat, m-am speriat.Cum am intrerupt...cum gata cu mancatul.De azi am inceput din nou cu jumate doza.Desi, tot doctorita a spus ca s-ar putea sa nu manance din cauza dintisorilor.Cum v-am mai spus, avem deja 2 dintisori jos, iar sus se vad nici mai mult nici mai putin de 4 la orizont care stau sa sparga gingia dintr-un moment in altul.In cele 3 zile de peritol, a luat fata mea 200 gr, cat n-a luat toata luna.
A mai dat careva cuiva peritol?
Am facut si noi vaccinul de 6 luni, 2 zile mi-a stat cu febra, acum e din nou voioasa.
In sfarsit mi-am luat o camera video sa pot sa fac cat mai multe filme cu printesa mea, in fiecare bine si-un rau, din cauza asta am lasat-o mai incet cu pozele, insa avem totusi cateva poze noi in albumul cu numarul 7. Sa vedeti ce bronzate suntem. Si inca n-am fost la mare, ne vom intoarce tigancuse.
mai scriu si maine daca am timp, de citit oricum va citesc mereu.
Pana atunci aveti grija cu toatele de voi si de bebici, si va urez tuturor "La multi ani!"

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput