Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Fulguleatzo, cand te vad? Poate vrei sa vezi broderia in urma acului despre care iti povesteam aseara

mey nu ma provoca mey sa fiu indecenta acilisha ca isi strica fetilii astea parerea despre mine...

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Roserbina si fetilii, vin in tzara pe la mijlocul lui iunie (decai mai e putin ). Data exacta nu o stiu inca ...e in functie de jobul sotzului...Tare as vrea sa va vad si sper sa si reusim sa ne intalnim (din pacate stam doar 2 saptamani)...

Jasmine, si eu am trei carti(printre care si a sotzilor Capraru) si in fiecare din ele e alta mancare de peste cu diversificarea asta..
Acu, eu va zic si eu cum e moda pe acilea ...De exemplu, aici nu e moda sucurilor de fructe(cica strica dintii , mult zahar, obezitate..bla bla..). Apa e sfanta .
de ex, eu am mai zis si o mai zic (a mai zis-o careva) : nu citricelor. Sunt considerate alergene. Vitamina C se gasesete de ex. si in brocoli(sper sa nu gresesc) sau ardei..etc..
Acu, informatia o ai..faci si tu caum crezi ca-i mai bine pentru .
de ex, daca i-as da lui david suc de portocale l-as umple de bubitze si nu mai stiu ce..fiecare are sensibilitatea lui..
Chestia cu oul v-am zis-o ca era ca nota importanta(a nu se da ou in primul an!) in schemele de diversificare pe care le-am primit de la pediatrii de aici...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu
mai, ziua lu’ ile e pe 4 iulie, dupa cum vede tot ochelaristu la semnatura :P

mey, da nu vazui si pace..eu mi-s chiompensis de felul meu...imi arati luna de pe cer si eu vaz soarele..
da nici eu nu ma operez

nu-sh daca mai sunt in tzara de ziua lui Ile, dar as vrea sa viu..
quote:
Originally posted by gandacelu
cand vii, ia zi ?
hai, ca am descoperit cea mai bestiala cofetarie in cartier, eu deja fac terapie sa scap de dependenta… cat despre slabit, nu-sh cum sa va spun, eu arat ca o vaca, partea frumoasa e ca in imaginatia mea tot ca anu trecut ma simt, din cand in cand ma uit in oglinda si nu pricep cine se stramba la mine de-acolo… in fine :P

pe la jumatea lui iunie..
cofetarie? ha?
ce sa zic...eu ma duc la nunta la cumnata-miu si tre sa incap intr-o rochie pe care nu mi-am luat-o inca dar pe care o voi lua din start cu unu numar mai mic
asa ca mergem la cofetarie dupa nunta

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamunti spune:

Buna fetelor,

Gindacelu,Diana2004 va multumesc mult.O sa ma rog sa fie totul bine.
Astazi a vorbit sotul cu medicul si i-a zis ca-l va opera mai repede,anume pe 7 sau 8 iunie.Asa ca avem mai multe sanse sa ajungem la botez.Era o problema ca daca-l opera pe 15 cum a zis prima oara nu se stia cum ajungeam noi la botez,deoarece el trebuie sa ramina 2-3 saptamini aici pt a face recuperare cu un aparat special.In fine,bine ca se rezolva mai repede.
Sa inteleg ca a fost frumos la Bucuresti de ati fost prin parc fetelor?
Miki mi-ar fi placut sa fi ajuns la o bucata de tort de ziua ta,ca de fapt atunci ar fi trebuit sa fii venit eu in tara.Sper sa va distrati bine!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

La multi ani! pt bebelusii de ieri
La multi ani! Paul Constantin

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Mergi la inceput

La multi ani!Mihnea Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIHNEA... EDWARD... TEODORA...

Fetelor... aseara cand l-am vazut pe Mihai avea o pata rosie pe fatza, iar acum in acel loc are un ditamai cos: e rosu si cu un mare varf alb de puroi... Ce sa fac?... Mi-e sa nu si-l rupa singur si sa mai faca si vreo minune de infectie...

In alta ordine de idei... tot avem temperatura... Aseara 37.7 azi dimineatza 38... Maine dimineatza ne facem analizele sa vedem de la ce este... Deci at cand am fost cu el la dr. de i-ati luat voi si nu mai avea, cred ca scazuse din cauza Nurofenului...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelor,
la multi ani! MIHNEA, TEODORA SI EDWARD, sa cresteti mari, sanatosi si cumintei

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, te-ai uitat la dintisori? sa nu fie de acolo temperatura...din cate imi aduc aminte de la alex (fiindca la ruxi nu am intrebat niciodata) parca stiu ca oricum temperatura bbelusilor este putin mai mare decat cea a unui adult...dar sper sa nu spun prostii si sa nu ma...nu stiu exact care este temp considerata normala...da si tu un tel la dr. sanatate multa si pupici lui mihaitza
daca-ti zic ce am patit eu la alex cu cosuletzele...ii iesisera la un moment dat niste cosuletze pe fatza de ziceai ca e adolescent indragostitsi ma pune hahamul sa chem un dr pediatru chiar de la mine din bloc sa-l vada(nu cel pe care-l are de obicei) si vine dr-ul si nici una nici alta incepe sa-i stoarca acele cosuletze...de ii daduse si sangele la unele dintre ele...tot asa erau rosii si cu cap alb...dar mici...mi-a zis ca este exces de foliculita....eu am inceput sa tip si sa-i zic ca nu mai vreau sa-i fac asa ceva...si am sunat un alt dr care mi-a spus doar sa-l tamponez usor de tot fix numai pe cosuletze cu un tifon inmuiat in alcool alb...alta tampenie dar oricum mai pasnica decat metoda primului dr...nu i le-am mai stors si de la alcoolul ala se spargeau singurele si iesea ce era de iesit si se uscau.
hai ca iar v-am zapacit...puuup si sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI MIHNEA!!!!
sa fii sanatos, ca frumos si papacios esti...si daca se poate ...sa fii si cuminte...

si la mami de Mihnea si la Biencutza

mami si vladut(15 nov.2004)
cu noi

Mergi la inceput