Copilasi de Aug-Sept 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Flori, esti o curajoasa si ai toata admiratia mea !
Iti doresc o sarcina usoara si inca 2 bebei sanatosi.
Vezi ca linkul pentru albumul Alexei este fara liniuta din final: http://community.webshots.com/user/alexuta2003
La mine a mers acum linkul.
Este o scumpa si-o frumoasa papusica ta.
Are niste obrajori numai buni de pupacit .

Spor la "santier". Si eu am avut muncitori in apartament prin martie... stiu ce-nseamna...
---------------------
Iuliana, putere acum pe ultima suta de metri .
---------------------
Irinuca, ma bucur ca in sfarsit sunteti in casa voastra.
Poze, ceva ????

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

FLORI, din cate stiu eu bonele costa vreo 10 milioane (amandoua). Ce-i drept, ei isi permit, au joburi bune. Programjul este urmatorul: dimineata ea duce fata la scoala (e deja clasa intai) si vine bona pentru gemeni. La pranz, bona fetei se duce sa o ia de la scoala si vin impreuna acasa, unde sta pana seara (ca si bona gemenilor). Din cate am inteles bonele stau pana pe la 8 seara cand ajung parintii acasa.

Banii din CIC nu stiu daca sunt mai multi pentru gemeni. Din cate stiu eu nu.....dar pune si tu o intrebare la legislative si te lamuresc cei de acolo.

Aseara ne-a prins ploaia aia nasoala. Nu ne-a udat ptr ca am reusit sa ne adapostim langa un bloc (intr-un fel de gang) dar Sergiu s-a speriat din cauza tunetelor. Drept urmare, cand am ajuns acasa (cu el in brate ptr ca nu mai voia in treicileta sau pe jos) a mai stat mult si bine la mine in brate si tot zicea ca "poa" (adica ploua ). Asa ca acum am o frumusete de febra musculara la maini.....

Mey, Oana-Noemi, da` tu cat mai stai in franta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigresa spune:

mihaela : sincere condoleante, sa treceti cat mai usor peste momentul asta.

cristina : azi nu sunt intr-o zi de prea mare si buna dispozitie...si crede-ma, m-au apucat nervii citind despre ideile mamei tale cu privire la bb2.....iti doresc multa putere pe toate planurile..si ai grija de tine in primul rand...

iuliana : tinem pumnii ptr. 7 iunie!!!!

rodica : vazut si placut pozele cu STEF!!!!
Iar tu, ce par lung si frumos ai.

Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

multumesc mult, chiar am nevoie de cateva indrumari si vorbe bune...pentru ca pe langa ca am ramas fara un sprijin si un suflet minunat acum trebuie sa ma ocup si de socrul meu, sa-i fac mancare, sa-i pun in farfurie, sa-l ingrijesc...soacra mea era cea care facea asta si acum nu-l pot lasa singur. Deocamdata am dormit cateva nopti la el cat a fost mama la noi si a ramas ea cu fetele, apoi l-am adus la noi, va dati seama in 2 camere...a dormit cu noi in camera-el in pat, noi pe jos. Deocamdata nu-l putem lasa singur, nici sa ne mutam noi acolo. Cat e in casa lui, plange si o striga intr-una pe soacra mea, mai ales in camera in care era cand a murit. Offff, nu va suparati pe mine ca scriu asa ceva, sunteti singurele carora ma pot si eu descarca. Pana acum sotul meu nu a mers la serviciu, s-a cerut, dar de luni va merge iar la munca si raman eu cu toate.

Am citit pe diagonala si am vazut ca Roisin intreba de vizita noastra la Buc. Inca n-am platit pentru viza, probabil azi sau luni o vom face si apoi vom afla cand suntem programati. Am sa va spun cat de repede voi sti. minunii mici!

Iuliana iti tin pumnii...mai ai cam 10 zile, nu?

Ma scuzati ca nu va raspund la fiecare, am sa incerc incet sa recuperez ce ati scris si sa aflu ce mai faceti voi si copilasii.

Ultima faza a Silviei e guma de mestecat. Normal ca preluata de la Diana. Cere guma-guma si o mesteca, o intinde, o scoate din gura si o studiaza...o mai si inghite.

Va .

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

TA RAAAAA! Iata-ma! Dragele mele, nu o sa incep sa ma plang acu' ca o sa imi spuneti ca daca vroiam puteam... sa mai dau un semn de viata.. asa ca hai sa va povestesc mai bine despre noi:

Petra - ditai dovleacu' acu', ca dovlecel nu prea i se mai potriveste a intrat in faza de obraznicii. Se suie pe dulapuri si pe mese, a cazul din alergare si s-a zdrelit la un genunchi de a plans jumate de ceas, s-a taiat in aparatul de ras insfacat de pe polita, a spart un borcan de asemenea insfacat de pe undeva samd. Cand mergi cu ea pe strada dupa o vreme in care te minunezi ce copil cuminte ai, se smulge din mana si alearga intr-o directie complet neprevazuta. Norocul nostru ca, plinuta fiind, nu are cine stie ce agilitate. Am ajuns sa ascundem produsele painoase din casa pentru ca paniea (sau 'maia' in limba ei) este marea pasiune si nu chip sa o vada fara sa vrea, oricat de satula ar fi. Mai haios este cand ia o felie de paine si se face ca o da la catel, bietul caine deschide gura si cand sa apuce, Petra mea o trage inapoi si fuge razand. Ramane cainele cu gura cascata si cu balele in vant.
Nu vorbim foarte multe, tot la "mama" "tata" "maie" "apa" "papa" "pipi" suntem. Chiar sunt curioasa cum stau si ceilalti copii la vocabular.

Despre olitza.... mare esec. Dupa ce un timp mai statea si mai presta cate un kk, acum daca o vezi ca face mai bine taci decat sa o inviti ca daca aude numa' de olita se abtine si se constipa. Iar "pipi" spune numai cand vede pe altul prestand, la ea nu simte nimic, da' nimic! Nu stiu ce sa facem, cred ca am vrut sa o convingem prea devreme si acum a dezvoltat o adversitate. Desi nu a fortat-o nimeni niciodata, de fiecare data a stat de buna voie pe olita, cu jucarele si alte alea..

Spre rusinea noastra deabia acum sambata o sa ajungem cu ea la vaccinul de 1 an jumate, vai, tare suntem zapaciti!

Pana mai ieri am tot cochetat cu ideea de a o da la gradi' si aproape ca eram hotarati. Am vorbit insa si cu pediatra si ne-a spus ca e pacat, daca avem alternative, sa o dam de acum si sa facem din ea un copil bolnavicios. Am vazut si cateva gradinite si mi s-a parut o mizerie peste tot... cu vreo doua exceptii, din care una a naibii de scumpa. M-am oripilat. Asa ca acum analizez posibilitatea de a lua o menajera permanenta pt ai mei in asa fel incat mama mea sa poata aloca mai mult timp Petrei. Totusi o iubeste, are o cultura uriasa si a mai fost si profesoara de franceza la clase mici - in prezent insa maica-mea munceste toata ziua prin casa iar Petra incearca sa isi gaseasca ocupatii..... . O sa vedem cum facem pana la urma.

Pana una alta ne-am aranjat deja o mica vacanta de 7 zile in Turcia, incepand de pe 23 iunie. Vom merge cu avionul (prima data pt Petra) si ne vom bucura de super conditii (sper) la un hotel de 5 stele cu ultra all inclusive - papa, beuturici, piscine, plaje.... oau, abia astept. Parca vad ca venim inapoi cu multe kile in plus pe noi.

Hai ca incerc sa ma mai pun la zi cu noutatile despre voi, am mai auzit eu cate ceva dar ma abtin, sa nu fac vreo gafa

Va pup si sper sa ne mai auzim curand.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

WAW.....LUME NOUA! SISI bine ai revenit printre noi . Referitor la problema gradinitei si eu zic sa o mai lasi mai ales ca mama ta e priceputa. Ia-i o menajera care sa faca curatenie si eventual mancare, pentru ca ea sa aiba timp de "bostanel" mai bine.

MIHAELA, poate ar fi bine sa angajezi o persoana care sa aiba grija de socrul tau. Noi am trecut prin situatii de genaul asta si e tare greu......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ooo...lume noua, "cine mai e si sisi asta"!!!

noi salutam gasca de pe olita! face Piii cand il pun. scapan normal si-n pantaloni, da' ma anunta ca e Piii tocmai cand ii da drumul. face si in somn dupa-amiaza, dar parca incep sa am sperante!

Cristina 13+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

MihaelaS sincere condoleante, sa aveti putere sa treceti peste nefericitul eveniment. Daca treceti prin Pitesti, spune-mi si poate ne vedem 5 minute.

Cristinanh si Andrei admira de ceva vreme o bicicleta identica cu a Andreiului tau, dar noi ne-am oprit deocamdata la tricicleta. Saptamana viitoare am sa-ti trimit si eu banii. Poze, parca Poza de Craciun ti-am trimis mai demult, am sa o caut si o mai trimit o data impreuna cu celelealte. M-a suparat mama ta. Tu sa fi sanatoasa si nu te enerva ca nu-i face bine puiului mic.

DanaEnemerci pentru aprcieri. Am incercat sa ne aranjam aartamentul asa cum am dorit si in proportie de 97% am reusit, mai avem putine de facut, dar mai pot astepta. Avem gaura neagra in buget si vrem sa ajungem si la mare la inceputul lunii august.
Felicitari Oanei pentru noile cuvinte din vocabular.

Andrei mai nou spune si Uite si Haide. In rest tot pe limba lui. De doua zile nu mai sta la olita.
Nu mai suporta jucuriile cu baterie, tot ce are baterie in 5 sec e fara. le scoate si le arunca.

Roisin ca de fiecare data povestesti foarte frumos, imi e dor sa fiu proaspat mamica, mai ales ca acum am si experienta..

Sisi haioasa faza cu Petre, catelul si felia de paine.

Mireaf - bine ai revenit. Super cu 2 brotacei in burta. Si eu mi-am dorit sa am gemeni. Poate la a doua incercare. Sa fiti sanatosi.

Iuliana bafta , iti tin pumnii. Multa sanatate. Am emotii. Nastere usoara.

RodicaP ai un baietel super dragut, e deja un cuceritor. Daca aveam o fetita.... felicitari si pentru vocabular.

Irinuca felicitari pentru mutare in casa noua si spor la treaba.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Etete, si lenesa de Sisi si-a gasit timp sa ne scrie:). Eu o dadusem disparuta. Bine ca dovlecelul e cuminte si sanatos:).

Ei, de acum pot sa respir usurata pentru ca s-a terminat semestrul. Pot sa imi vad de ale mele fara sa ma mai stresez. We asta sper sa ma hodinesc un pic, dar parca vad ca iar ne gasim de treaba. Bine macar ca luni e liber aici, deci ne mai distrabalam o zi in plus:).

Emma e tot la fel. Cel mai bine si mai repede adorame ca o rima...lipita toata de mine, noroc ca sor-sa e fata de gasca si sta numai in dreapta si ii lasa si Emmei loc la burta mea. Si eu care ma plingeam ca nu mai vroia Emma sa stea in brate la mine si sa ne dragalim si sa o legan ca pe un bebe mic. Na, ca mi-a dat Dumneze sa ma satur:)))). Nu pot sa zic ca nu mi-e tare drag sa o vad cum sta la mine in brate si ii zic sa inchida ochisorii si in 5 minute face nanita. Dar si cele apropae 13 kile pe care le are ma da gata, plus ca mai tre sa o mut si in pat dupa aia si asta devine din ce in ce mai greu. pe ea, de fapt, nu o intereseaza unde doarme. important e ca, atunci cind se trezeste in somn si deschide ochisorii, sa vada ea ca nu e singurica. Asta o doare pe ea. Pai acu' vreo 2 seri ta-su s-a chinuit de vreo 4 ori sa plece din camera de la ea...nu va zic, ca ea era deja in picioare la cea mai mica miscare.

Azi am fost la cumparaturi cu ea si vazuse o fetita cu tzitzi in gura ca a ei. A miriit un pic aratind spre fetita si apoi a zis ca "ham ham ham tziti"...adica pe a ei a papat-o catelul:). Apoi nu s-a mai sclifosit deloc. Mai nou zice ca "baby tzitzi" adica numai lui baby ii trebuie tzitzi, ca eu i-am zis ca ea e fetita mare. Acum numai Dumnezeu stie ce intelege ea, important e ca nu mi-o mai cere, sau dca isi aduce aminte, miriie citeva secunde apoi zice ca i-a luat-o ham-ham, arata cu degetelul la casa vecinei si isi vede mai departe de treburile ei. Om vedea cum o sa reactioneze daca o va vedea pe Diana cu suzeta in gurita. M-e sa nu revina din nou la ea...dar oricum nu va fi o surpriza, deci ma astept sa faca asta.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

ce liniste este in WE pe aici

Noi am fost astazi afara printre doua reprize de ploaie, a fost ploaie cu vijelie. Andrei nu doarme la ora asta, arunca cu diverse jucarii prin casa

eu sunt racita, ma doare capul de mor si nu am chef de nimic

va pup si numai bine

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput