Copilasi de Aug-Sept 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mihaela... Condoleante!
Sa stii ca e mai bine asa....
Uite, din ianuarie cand bunicul meu a cazut la pat, si mama si surorile ei au facut cu randul.... a murit in martie, acum o bunica e la pat, cealalta ieri a avut un acident cerebral, deja nu mai e lucida, delireaza....Si nu mai poate nici merge, nici sa se imbrace, nimic. Si cu bunica asta numai mama face de serviciu, ca fratele lui tata e la Craiova...

Deci, mai bine sa mori de-odata. Nu vreau sa par cruda, dar asa cred eu ca e mai bine....
Dumnezeu sa o ierte pe soacra ta!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mihaela imi pare rau, sper sa treceti usor peste asta.

elena=teoora, bicicleta am luat-o din cora.1.200.000. da' tre'be musai sa ai acasa pe cineva care sa se priceapa

cat de cat la reglaje, ca aia nici o cheie nu sunt in stare sa tina in mana! le monteaza doar asa, de ochii lumii... frate-miu

a bibilit la bicicleta lui andrei vreo 5 ore pana i-a reglat toate alea. apoi sa nu care cumcva sa credeti ca merge fi-miu cu

ea. cand e pedala jos ajunge doar cu varful. slabe sanse sa impinga, dar sta foarte bine cocotat pe ea, ca e saua lata, si

apoi are si spatarul ala.

mireaf cum sa te uitam mai??? da' ce, am uitat noi pe cineva?? iar pe tine... chiar asteptam vesti!!! stai acasa??
si... nu-mi place chestia cu 2 baietei... da' ce ma, toaman iarna facem baietei?? no no no, ca eu vreau fetita!!!

roisin ma tu vrei sa mor de ras?? cum ma sa vorbeasca??? tu-ti dai seama ce-ar iesi acolo?? ca s-ar certa

intre ele?? atunci n-ai mai avea nici alea 4 ore de somn!!!

iuliana nu dispera, andrei nu e cu caca, e cu "cahhh". dar cahhh nu e orice chestie murdara, sau pe care nu are

voie sa puna mana, e si samponul de exemplu... cand facem baie impreuna si eu ma spal pe cap, baga mainile in parul

meu, se umple de spuma, apoi incepe... cahh-cahh. la fel si cand il spal pe el . uf, macar e cahh si nu se mananca!!

atata a priceput!

liliac al nostru tatic vrea sa dea burta jos. e telul lui pe anul asta asa ca pls, fa-o pachet pe andra... sa vezi

ce concediu placut o sa ai acasa!!!

la noi liniste si pace... am reusit sa fac cea mai mare parte a cumparaturilor pt duminica, sambata e zi de munca,

duminica dimineata la fel. sper sa nu ma calce nimeni pe coada, ca-mi ies tare usor din pepeni, sa ma lase "lumea" sa fac

asa cum vreau eu.
nu v-am povestit... da' am saptamana"grea". marti dimineata plec spre giulesti... voiam sa-mi fac analizele, ca la elias nu

se recolteaza in ambulator. si asa gura aurita am... imi spuneam eu in drum spre metrou... marti, trei ceasuri rele... ce

mi s-o intampla.... ei bine, in metrou am lesinat. am reusit la timp sa-l dau pe un nene de pe scaun si sa-i zic la o tanti

ca mi-e rau, apoi s-a rupt firul. m-am trezit cu o sticla de ice-tea in mana si o banana. ok, mi-am revenit, ajung la spital,

o coada infernala, doctorul nu se grabea sa apara... dupa vreo ora ma apuca iar tremurat si toate cele, dau buzna in

cabinet si-i spun asitentei ca mi-e rau. noroc ca ma stia tipa, ca am nascut cam amandoua in acelasi timp in 2003.

doctorul aparuse si el, se uita cu un ochi la mine si ma trimite sa ma internez. chestie care m-a enervat. dau un tf acasa,

iar cristi... mai treaz decat mine, ma intreaba pt ce ma interneaza...si-mi dau seama ca nici eu nu stiu. ma duc din nou la

el, il intreb de ce, si-mi zice ca-mi pune perfuzii, ca probabil sunt slabita de la greturi. e na ca mi-a sarit tandara, ca nici

nu s-a uitat bine la mine si ma trimitea la alta coada, la internari, apoi sa-l astept pe el pe sectie pana termina cele 20 de

paciente de la usa. asa ca i-am zis ca nu pot ramane, ca andrei e singur acasa, si ca ma intorc daca rezolv problema...

am iesit din spital, tot tremuram, dar eram nervoasa ca n-am reusit sa fac blestematee alea de analize! si nici cretinul nu

m-a ajutat deloc cand a vazut ca mi-e rau. drept urmare, pun mana pe tf, si in 5' eram la elias, unde tutunaru imi ia rapid

tensiunea, ma mai pune sa beau niste apa... si uite ca in vreo 5 minute incep sa-mi recapat culoarea. apoi trecem la

bebe, care dormea de n-avea treaba, ca un catelus, cu manutele si piciorusele in sus.arata precum craniul din hamlet

, si mi s-a parut ca are nasul cam lung... i-a tras cateva bobarnace, poate-poate se trezeste sa ne faca o

demonstratie de inot, dar nici nu s-a sinchisit. eee, si dupa imaginea asta deja ma simteam mult mai bine. am trecut

pe tratament naturist pt stabilizarea tensiunii, si incep si prenatalele. numai greturile imi dau de furca, dar azi am reusit cu

juma' de cana de bors sa ma simt ceva mai bine.

miercuri insa iar m-am enervat. eram la laborator, sa "donez" sange. mama-in vizita la bucuresti. si cristi n-a mai rabdat

si i-a zis de bb2. cica n-a parut f. incantata de veste... eu am incercat s-o evit, sa nu vin acasa, dar m-a asteptat la

metrou. am crezut ca fac criza de nervi, dar m-am abtinut. pe scurt din aberatiile ei... tot nu cred ca va pricepe vreodata

de ce nu i-am spus, si de ce nici nu voiam sa-i spun. o tine una si buna ca trebuie sa fie fetita, ca ea NU MAI VREA

inca un baiat. ca n-o sa tina la el... ca ea pe fetita o s-o iubeasca mai mult, si ca andrei mai mult ca sigur o sa treaca pe

locul doi... si ca nu stie daca o sa-i iubeasca pe amandoi... no las' ca-i simplu, n-o sa-i mai vada pe nici unul. numai sa

simt ca face diferente intre copii, ca i-am scos viza din pasaport. si asa nu stiu cat mai rezist sa vina sa ma streseze cu

ideile ei. i-am zis ca bb2 vine inainte de craciun. am zis clar ca nu vreau s-o prind prin bucuresti cand nasc, si nu ma

razgandesc.

si ca sa incheiem intr-un ton mai vesel, andrei a priceput cine e Piii, cum il facem si ce se intampla cu el, adica pleaca

PA. azi am reusit 3 bucati la olita pana la schimbat primii pantaloni, sa vedem in ce ritm o tinem pana diseara! uf,

dar pana o sa spuna el ca vrea Piii... cale lunga .

Cristina 13+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

www.help4mirela.go.ro http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47831

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, zau ca nu m-am putut abtine sa nu comentez ceea ce am citit.
Mai, draga, dar ce de aberatii poate sa spuna mama ta !
Parca toate de pana acum mi s-au parut cumva... dar faza asta pe mine m-a scos din sarite.
Aoleuuu !
Draga de tine! Dar cum de ai asa o mama...?!
Iarta-ma daca m-am ambalat sau te simti jignita , nu asta am vrut, dar m-a revoltat remarca ei cum ca Andrei va trece pe locul 2, bla-bla...

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Mihaela - condoleante!
Imi pare tare rau!

Rodicutz - am vazut pozele cu frumosul mik si dragalas!
E frumos rau! O sa cam ai de furca cu fetele!

Cristina - imi pare rau ca te simti rau dar or sa treaca si starile astea in curand!
Iti doresc nervi de otel cu mama ta! Imi pare rau ca o mama si o bunica pe deasupra poate sa spuna asa ceva!

Roisinule - fata draga te admir! Jos palaria!
Pupici celor 3 fete! Ma, ce mandru trebuie sa fie tati! Un rasfatat si jumatate!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Mihaela_s Condoleante! Cuvintyele oricum sunt de prisos in astfel de momente, dar fii puternica si priveste catre minunile din viata ta!
CristinamhTocami tu, Brutus sa te inscrii la inchiriat??
Maaaai, si ce ti-a fost dat sa tragi! Trebuie neaparat sa fii f. atenta cu tensiunea si cu toate celelalte. Eu pe toata sarcina aveam o tensiune...de ma intreba medicul daca mai traiesc: 8 cu 4 iar cea mai joasa 6 cu 4. Tot asa au vrut sa ma interneze dar m-am autofortificat si am promis ca stau cuminte.
Ai grija de tine.Iar despre faza cu iubitul fetei mai mult...Hmmmm...Mai sa fiti voi sanatosi si nu va mai faceti sange rau din cauza altora. O sa va descurcati si cu 2, stati linistiti! Pai ma uit la Andrei ce frumos a crescut si e normal sa fiu increzatoare...
RodicaP daca-i place sa doarma mai la margine, pune-i un scaun cu spatar (sau 2) cu spatele catre pat si atunci rezolvati si pb cu escaladatul...Se pare ca Steful tau este pe aceeasi lungime de unda cu ghibi...

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

ROISIN draga mea, esti mama eroina . Vezi totusi ca si oboseala asta te ajunge la un moment dat....ai grija de tine, odihneste-te cat poti.

MIREAF, am o amica exact in situatia ta. Are o fata (ce-i drept mai mare....) de vreo 6 anisori si 2 baieti gemeni (de 2 ani). Are 2 bone iar cand ajunge acasa de la servici iti dai seama, sar 3 copii pe ea. Dar e minunat! O sa iti fie tare greu o buna perioada de vreme, dar cand o sa se aduce 3 prichindei in jurul tau o sa fii cea mai fericita.

MIHAELA, condoleante si putere in continuare!

Apropo de tricicleta, noi i-am luat lui Sergiu cred ca acum vreo 2 luni. La inceput a stat pe ea (e d-aia de o imping si o directionez eu) dar cu timpul evident ca s-a plictisit. Acum merge PE LANGA EA si vrea s-o conduca el .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Mihaela, condoleante si multa putere sa treceti peste asta!!!

Drajele mele, s-a hotarit D day-ul:)...7 iunie la ora 13 ora noastra, 23 a voastra. Sper sa nu fie ceva urgente si sa ma amine pentru mai tirziu in aceeasi zi, pentru ca Emma va trebui sa stea cu mama lui Jenilee si nu as vrea sa o incurc o zi intreaga. Oricum, azi am semnat actele, a facut o echo urgenta. Culmea, Diana e cu capusorul in jos si nu ca Emma care nu a vrut sa se intoarca deloc. Mi-a zis ca aproximeaza ca ar avea vreo 3.300kg. Emma a facut iar scandal monstru...mamaaa, cind vede pe cineva in halat ca se apropie de mine e dezastru:). Ma opereaza dr. asta, ca e ea la spital atunci, ceea ce ma bucura. Oricum nu as fi avut nici o problema daca era altcineva ca toti sint competenti si buni profesionisti si se poarta cu tine de parca esti printesa. Nu am voie sa maninc si sa beau 8 ore inainte, cica freza mi-o fac ei, deci sa nu fac nimic, numai sa ma prezint la spital. Cu o zi inainte tre sa ma duc la spital sa imi faca analize la singe. Apropos, azi aveam ceva proteine si glucoza in urina si de ieri chiar ma umflatesc la picioare binisor. De acuma ma vad cu dr. direct la spital si nu ma mai duc la clinica sapt viitoare.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Mihaela_s-sincere condoleante, m-a socat vestea cu soacra ta pentru ca stiam ca e sanatoasa, chiar mai venea si te mai ajuta cu Silvi.

Cristina-ai si tu o mama, a intrecut si pe altele, parerea mea e sa nu o mai bagi in seama so o lasi in legea ei si cu asta basta.
Ai grija de tine ca asa greturi si lesinuri...

Iuliana-nu pot decat sa iti fac galerie:, mult succes sa rezisti pana la capat.

Si pentru Roisin si Iuliana76 un buchet de flori,
aici in franta duminica e o mare sarbatoare a mamelor, peste tot vezi afise si reducuceri pentru cadouri pentru mamici, mai ales ca sunt o gramada de mamici!
Felicitari lui Mireaf pentru cei doi baietei, sarcina usoara in continuare!

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Mihaela,condoleante si putere.

E....fetelor...iaca a venit si momentul mult visat..Ne-am mutat!!!Dupa munci seculare care durara fo 2 luni juma', ieri ne-am mutat.
Casa nu e gata de tot dar putem munci si cu noi intr-insa.
Radu e foarte incantat.Stie unde e camera lui si ii duce pe toti musafirii acolo,ii place la nebunie sa tropaie pe parchet(aici avem in sufragerie si pe holuri- dincolo veam numai in dormitor), deschide toate sertarele...Aseara s-a culcat pe la 12 (si atunci cu scandal)ca erau prea multe de facut prin casa si nu putea dormi.
Acum il astept sa se scoale sa vedem ce mai descopera.
Ne-am pus internet de la RDS si deocamdata sunt super multumita.Telefonul se activeaza in 5 zile.

Pup fetele si revin.Ma duc sa pun ceva poze in album ca sunt restanta rau.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Mihaela condoleante si multa putere sa treceti peste asta!

Rodica, mai da ce baiat frumos ai si inaltut mi se pare mie. Da nici parintii nu-s mai prejos...

Cristina, bai ce idioti sunt unii medici, daca se pot numi asa... Doamne, ai grija si incearca sa mai mananci si tu ceva, ca lesini cu zile...Cat despre mama ta, nu te enerva, important e ca te intelegi bine cu sotul, cu timpul poate va intelege.
Da, sunt acasa in concediu medical, nici n-as putea sa mai lucrez si pt. ce sa ma agit? Trebuie sa duc sarcina asta cat mai departe, sa fie bebeii sanatosi, mi-e groaza de incubator si stat in spitale.

Nu stiu ce are pagina cu poze a Alexandrei, vad ca face figuri. Ba merge, ba nu merge.

Anny, 2 bone are amica ta? Ma trec fiorii cand ma gandesc, nici nu stiu daca o sa-mi pot permite. Oare cat plateste? Cred ca tot biata soacra-mea va trece la inaintare, desi nu-mi convine sa am copiii departe de mine.

Apropo, stiti ceva de banii care se dau pe perioada concediului de ingrijire? Am auzit ca la gemeni se da dublu, mira-m-as...

De luni fetelor incepe dezastrul la mine in casa: zugraveli, parchet, usi, etc. Tineti-mi pumnii ca o luna de zile va fi tsunami.

Maine ma duc la Alex, am vorbit cu ea la telefon si-mi zicea ca mama si tata e cu bibiul, adica cu masina. Ziea ceva rastit de mamaia cand am intrebat-o daca e cuminte,probabil protesta sa nu iau in seama ce zice mamai-sa...

Va pup si sa aveti un wkd frumos!
Flori si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003- poate se gandeste sa mearga...

Mergi la inceput