Copilasi de Aug-Sept 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Buna,
Un articol interesant:

Prognoza pe vara vine cu vesti bune: pe Litoral va fi cald

Litoralul ne asteapta, iar noi putem sa ne ducem cu mare incredere acolo in vara aceasta, pentru ca nu vom avea surprize neplacute, ca de exemplu ploi sau descarcari electrice. Soare mult si apa marii calda, asa ne descriu meteorologii sezonul estival 2005. Tot omul se intreaba la ora asta cand sa plece la mare, ca sa ocoleasca zilele ploioase, care ne-au dat pana acum atatea batai de cap. Pe scurt, se poate spune ca zilele insorite vor fi majoritare la Marea Neagra, cel putin pe litoralul romanesc, in aceasta vara. Chiar acum puteti sa va faceti bagajele si sa plecati la mare. Pana la 20 iunie va fi o vreme superba, cu temperaturi de pana la 30 de grade Celsius. Ba chiar vor fi si asa-numitele nopti tropicale in aceasta perioada, cand se vor inregistra 20 de grade Celsius. Asa ca petrecerile pe plaja nu trebuie sa lipseasca! Vestea mai putin placuta se refera la ultimele zece zile din aceasta luna, cand Litoralul va avea parte de ploi si de descarcari electrice. Iulie ne va aduce numai vreme buna. Termometrele se vor "bloca" la valoarea de 30 de grade Celsius in timpul zilei. Si vom avea din nou parte de nopti tropicale, cu 20 de grade Celsius. E adevarat ca din cand in cand va mai trece si cate un nor care sa ne ude putin, dar fiecare repriza de ploaie va fi de scurta durata. Luna august va fi si ea frumoasa, dar numai in primele 15 zile. Atunci vor fi temperaturi de pana la 32 de grade Celsius. In privinta apei marii, sa stiti ca se va putea face baie toata vara. Acum, in iunie, apa marii e ceva mai rece, intre 19 si 21 de grade, dar in iulie si in august va fi perfecta pentru balaceala.

http://www.newz.ro/artprinc.php?from=email&idr2=16469

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

La noi a fost azi zi cu eveniment:). Pe la 6 cind a venit tati de la servici, cam la 5-10 minute dupa ce a mincat Emma, mindrulita m-a anuntat ca a facut caca...face chestia asta de citeva zile regulat. Se duce tati sa o verifice, bineinteles ca ea deja prestase, si ii zice ca nu se face kk in chilotei, ci la olita. Ea imediat se aseaza pe olita cu diaper cu tot, eu ma duc sus si aud ca ma striga tati ca a facut fata pipi de buna voie si nesilita de nimeni. Ma striga si ea sa imi arate opera:) si tare am mai aplaudat-o si ea era toata numai un zimbet. Zece minute nu am mai reusit sa o ridic de pe olita (din pacate nu ii zicem olita ci potty, ca ne gindim ca invata "olita" si la preschool o sa ceara si alea nu o sa stie ce e). Imi vine tare greu sa nu zic "olita", dar asta e. Ea ii zice un fel de "poata", mai mult "pata"...e bine si asa. Stie ca acolo e caca, dar isi tot baga miinile si tre' sa dau cu servetele dezinfectante dupa fiecare pipi. Acum spre culcare am mai pus-o la olita, nu a zis nici circ. O sa vedem de acum incolo cum o sa decurga procesul.

Ieri ii citisem Pinochio si a invatat sa arate ca are nasul maaaareee (maaiee...in limbaj a la Emma:)). Probabil ca a incintat-o craca cu cuib de pe nasul lui Pinochio. Zilele astea a mai zis citeva cuvinte noi "tai"..i-am zis eu cind vroia cutitul "vezi ca te tai"etc. Ieri ta-su s-a bucurat tare ca i-a zis fi-sa pe un ton mieros "bye, tati".

Va pup acum ca adorm "bebelusul" in brate:). Apropos de asta, cind o intreb cum face Emma nani ca bebelusul, isi impreuneaza miinile si se leagana, puslamaua...si se hlizeste, normal. Adevarat a grait ala care a zis "ai grija ceea ce iti doresti"...referitor la faptul ca imi doream sa o mai tin si eu in brate si sa ne dragalim:).

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Danat . Multumesc foarte mult pentru articol. Mie mi s-a parut foarte interesant.
L-am trimis pe mail si lui tati, sa citeasca si el.

Noi continuam cu tratamentul cu Elocom si Peritol, au inceput si Oanei sa i se estompeze bubitzele dar nu au disparut.
Acum fiindca am inceput tratamentul asta nu-l intrerup, dar daca o mai patesc, am notat si metoda pe care ai folosit-o pentru Raduc.
---------------------------
Iuliana . Bine ca ne-ai dat un semn. Sa stim ce-i cu tine.
Mersi inca o data pentru pontul cu uleiul antisolar.
Sa dea Domnul sa am ocazia sa-l folosesc.
Dupa toate prognozele (inclusiv cea a Nicoletei) pentru mine vestile nu sunt tocmai imbucuratoare .
---------------------------
Vad ca spuneti despre lichide.
Oana bea foarte multe (ceai si apa in special, mai putin sucuri).
De aceea si face pipi foarte des, dar sper ca la cresa sa invete si mai bine cum e cu facutul la olitza.
Dar am observat si la ea faptul ca atunci cand este afara nu face deloc.
Daca ii schimb pampersul inainte de a iesi, cand se intoarce acasa e tot uscat.
Asta e un semn bun.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Dana_ene suna bine din ce ai povestit despre cresa. Si multumim pt. partea cu actele, cel putin avem o idee ce inseamna. Faptul ca cere si analize medicale nu-i un lucru rau.

Iuliana si Alexandra zice caca dupa ce a facut pe ea, dupa care lasa capul in jos si se rusineaza.
Multa bafta, sa treaca cu bine cele 5 zile si nu numai ...

Vad ca bebeii fac progrese cu olita, felicitari si la mai mare...

Cristina ti-am pus si eu ieri banii, scuze pt. intarziere ca am promis mai devreme.

Alte vesti nu mai am, doar ca astept sa vina odata zugravul iar saptamana viitoare merg la echo sa vad ce mai fac nebunaticii. Au inceput sa-mi traga suturi serioase, oare cum o fi mai incolo?

Flori si fetita Alexandra si 2 bebeloi pe drum
http://community.webhots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Buna fetelor!

Multumesc Nicoleta pentru prognoza. Din pacate nu e prea buna pt. noi. Speram ca totusi....

Mai, vad ca ai nostri copii chiar seamana bine intre ei.
Citeam despre progresele puilor cu olita. Pai sa va spun cum a fost la noi aseara.
Matei a inceput sa presteze in scutec. Dupa ce a prestat se duce glont la el in camera unde tinem olita o ia si se aseaza pe ea. Nu-mi venea sa cred ceea ce vad. Am fost in culmea fericirii. L-am mai pus pe olita dar nu a mai facut nika. Oricum, este un pas imbucurator.

Va pup fetelor.

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Am pus cateva poze recente cu fetele la http://community.webshots.com/album/359453208XolPpx

Din pacate n-am timp sa mai zic si eu doua vorbe, dar sper sa revin mai pe seara.

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughters and I believe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roisin sunt SUPERBE, SUPERBE, SUPERBE !
Sa va traiasca!

Ce bine seamana:
Irina si Miruna

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Roisin sa-ti traiasca fetitele!
Mai frumoase sunt si ce bine seamana una cu alta!
Niste frumoase!
Chiar ieri ma gandeam la voi.

Va pupic pe toate trei!

Mih si nazdravanul Matei
http://community.webshots.com/user/bogux1973b
http://community.webshots.com/user/mateiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

roisin mai, dar ce mititica-i Irinuca!!! Imi vine din nou sa spun ca fii-mea n-a fost niciodata asa de mica, dar privind in urma s-ar putea sa nu am dreptate . Iar Miruna este supeeer!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Liliana, exact vorbele tale le-am zis si eu cand am vazut-o pe Praslea prima data: "ce mica e!". Desi moasa m-a contrazis ferm si instant: "asta nu e copil mic!" si masuratorile au iesit suprinzatoare, eu am tot crezut ca astia din maternitate sunt tampiti si au gresit greutatea copilului cu cel putin un kil... asta pana am ajuns acasa si am verificat eu bine!

Multumim de aprecieri, si mie mi se pare ca Irina ii seamana Mirunei fantastic, d-asta am si lasat vechile poze in album, sa pot face comparatie.
Aparent, Irinuca are ceva sanse sa semene si cu mine, are parul mai deschis la culoare, parul de pe corp e blond si ochii sunt de un albastru mai deschis (ar avea sanse sa devina verzi). In rest, iar mosteneste arborele genealogic al consortului, cu nasu' de la soacra-mea si restu' de la tac-su. Din fericire, seamana cu taica-su si la bunele obiceiuri, asa ca macar mananca bine si e un copil zdravan.

Ieri au venit nasii pe la noi si au facut multe poze la fetite, asa ca am sa mai pun in album de indata ce voi capata si eu.
Miruna nu rateaza nici o ocazie pentru a se da in stamba, e rasfatata si pliiiina de figuri in cap, asa ca aseara am avut circ dupa ce i-au plecat spectatorii, incepuse sa se dea cu fundu' de pamant ca n-o lasam sa plece cu ei. Si chiar iesit cu ei pe usa, nici macar un pa nu ne-a zis!

Ai mei vor sa plece in concediu pe la jumatatea lunii, si ar vrea sa-mi ia si Miruneaua cu ei... de altfel, m-au avertizat in legatura cu acest lucru inca de anul trecut. Acuma, na, eu stiu ca le-ar prii la toti o asemenea vacanta, am incredere deplina in ei, insa drept sa spun ma apuca tristetea si jalea cand ma gandesc la multe zile fara galagioasa mea zbanghie, pe care stau cu ochii ca pe butelie sa nu darame casa! Nush' ce-am sa ma fac fara ea...

Piticoata imi cam da de furca, de unde la inceput papa regulamentar, la 3-4 ore sau chiar mai mult, acuma vrea tzitzi non-stop, papa motaind, nu reusesc nici s-o ragai ca lumea, si dupa o ora jumate vrea iar! Culmea, ca desi noaptea se scoala mai des, reusim, per ansamblu, sa dormim ceva mai mult... adica prind si eu cate 7 ore de somn intr-o noapte...

Ioi, s-a sculat! Revin...

I don't need no one to tell me 'bout heaven
I look at my daughters and I believe

Mergi la inceput