Copilasi de Aug-Sept 2003 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumim dragelor de aprecierile pentru poze si pentru Raduc!

Tigresa tu esti o dragutza cu mine, dar, din pacate, NU am mai slabit in ultima vreme fatza de toamna trecuta abia m-am reapucat de vreo 2 saptamani de dieta si aparate, asa ca de-acum incolo sper sa vad rezultatele.

Sasha.p sepcutza lui Raduc e luata cand avea 6 luni, acum ii e cam mica, dar macar protejeaza urechile. Nu am mai vazut sepci acolo de unde i-am luat-o, s-a desfiintzat raionul (in Cocor). Iar masinutza e Renault Scenic II si e luata de curand .

NicoletaF si eu ti-am zis ca mi se pare ca ai nostri ca brazii seamana, poate o fi mai de vina si ziua nasterii...totusi!

Sisiiiiiii ce ma bucur ca ai mai dat si tu un semn de viatza!!! Sa stapiniti sanatosi masinutza cea noua, adica mie mi-e clar ca se aproba si-o veti lua cat de curand

Anny io nu l-am gasit ud pe Raduc aproape niciodata, doar pe la bulan uneori, dar rar. Insa la burtica nu...tu-i orientezi putza in sus cumva? Poate de-asta! ARe baiatul jet!

Dana-ene e o idee buna asta cu actele, uite ca si eu am fost saptamana trecuta cu sotul meu sa vada si el cresa, sa-si dea ok-ul dar nu am intrebat ce acte trebuie aduse. Moaaama, da' cate sunt!

Iuliana76 sa ii priasca micutzei botezul, sa-i aduca noroc si sanatate! Tot acolo l-am botezat si noi, in martie, pe finutul Rares.

Fetelor am descoperit solutia pentru a-l face pe Raduc sa bea mai mult lichid: sticla de plastic din aceea cu dop dozator, care se ridica (ca la Prigat sau unele ape plate). Ii fac ceaiul si i-l pun acolo si sa vedeti ca nu mai da drumul la sticla. Bea 200-300 ml de-data, in reprize pt pauza de respiratie. E mortal! Uff, asa ma bucur, ca nu mai stiam cum sa-l tentez.

Pup iu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

sisi, sa stapaniti sanatosi masina! si noi avem un SEAT, dar IBIZA, suntem foarte incantati de ea...ne-a purtat in toata europa vara trecuta si primavara asta am luat-o iar la galop cu ea! E super!

liliana, mersi de sfat...nu o las uda, doar ca eram contrariata de ce ii place uda...

De 2 zile stam fara pampers in casa, dar nu cere, o pun eu asa la un interval de 1 ora-o ora jumate si uneori face, dar numai pipi.

dana-ene, si eu am fost azi la 2 camine aici in apropiere sa studiez terenul...insa am ramas foarte dezamagita. La primul era o directoare tanara si a foat foarte draguta, insa mi-a zis sa nu mai fac de anul asta grupa pitica, iar la celalalt era o directoare mai in varsta care s-a tot strambat din nas...ca daca nu afce la olita nu o ia, ca anul asta au avut grupa pitica si le pare rau, ca au doar o femeie la 3 grupe, bla bla...asa ca mi-am luat gandul. Plus ca stiam caminele de acum 4 ani cand ii cautam Dianei si nu mi-au placut nici atunci...la fel nici acum, sunt la parter de blocuri, cu curti fara garduri si cu locurile de joaca distruse...asadar nu au unde sa-i scoata pe copii. Mare pacat ca sunt aproape de casa. Ei, am sa-mi extind acum cautarile ca astea 2 erau in ideea ca soacra mea sa o scoata si sa fie aproape de casa...dar acum asta nu mai conteaza asa mult.
Silvia insa a plans cand am iesit de la "piii" i-ar fi placut sa ramana acolo.

danat, eu imi amintesc ca ti-am zis la un moment dat de sticla aceea, Silvia o foloseste de mult, si mie imi place ca asa a renuntat sa bea din sticla cu biberon...cam acum o jumate de an.

iuliana76, petrecere frumoasa la botez!

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, mai incearca si la alte camine.
Eu sunt multumita de ceea ce am vazut.
De fapt, cum spuneam de altfel, intotdeauna mi-a placut caminul asta. E linistit, curte mare si foarte, foarte frumoasa. O sa fac niste poze sa vedeti.
Si nu o duc la camin la grupa mica, ci la cresa. Aici nu e necesar sa faca la olitza.

Si eu sunt convinsa ca Oanei ii va placea. E foarte sociabila, nu-i plangacioasa si adora sa se joace cu copiii.

Daca ati sti ce emotionata sunt !
---------------------------
Ieri am fost cu ea la pediatra. Am si uitat sa va spun .
Are dermatita de contact cica, din cauza transpiratiei. Se umpluse de bubitze la funduletz si pe gat.
Ii dau Elocom si Peritol.
Parca azi dimineata era mai bine.
---------------------------
Danat si Mihaela, o sa incerc si eu cu canitza din asta de care spuneti voi.

Daniela si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

dana-ene, la noi in oras e o singura cresa, asta-i baiu'! In rest, caminele au acceptat in ultimii ani si copii de la 2 ani-asa zisa grupa pitica-tocmai din acest motiv...dar uite ca anul asta se pare ca si-au dat seama ca e cam nasol cu ei si renunta, sau ii accepta doar pe cei care fac la olita. Daca nu gasesc ceva ce sa-mi placa, o voi duce si eu la cresa, numai ca e depaaarte de noi, depindem de masina sau de taxi. Oricum, saptamana viitoare vreau si eu sa termin cu cercetatul.
Chestia aia de care zicea si danat e sticla, noi am luat suc de Prigat la jumate de litru, Diana e fan-a acelui suc si dupa ce a golit-o a ajuns la Silvia. Dopul acela se potriveste si pe alte sticle...eu am schimbat sticla pentru ca i-am pus lapte in ea si n-am putut sa o spal bine.

Mihaela
Diana si Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

DANAT, nu-i orientez mey putza in sus, o las sa se aseze dupa cum vrea dansa da` ori face fi-miu mai mult pipi decat media pe judetz ori nu jtiu ce sa zic......

Apropo de lichide, nici Sergiu nu prea le are........bea maxim 250 ml de apa. Ma rog, daca am pune la socoteala si laptele, ar fi vreo 750 ml pe zi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

N-am nascut inca, stati linistite ca va anunta Alex. Nu am mai scris ca nu mai am noutati. Emma ne chinuie in continuare, stau prost cu somnul si sint superobosita, ma umflu si ma simt greoaie, dar mai am 5 zile si gata. De abia astept!!!

Dana_ene, fac o corectura, nu stiu unde mi-a fost capul. Crema pentru protectia solara se da cu 30 min. inainte si nu o ora:(.

Felicit fetele pentru masinute!!!

Nici Emma nu se omoara dupa lichide, dar nu o fortez. Nici eu nu ma omor dupa lichide si cacum chiar imi vine greu sa beau. Ea cere cind ii e sete, acum e incintata ca tine singura paharul si bea din el. Chiar aseara il tinea cu o mina si bea.

Iuliana76, crestinare frumoasa Emmei!!

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Dana-ene interesanta cresa pt Oana. Imi place ca ii schimba daca sunt transpitati,etc. Andrei daca alearga se uda tot si ma intrebam daca ii schimba. o sa caut si eu la noi. Inca nu m-am interesat.
Bai, dar trebuie muulte acte...

Iuliana bafta si sa fie totul bine

Danat si eu tot la ziua de nastere m-am gandit

Anny si eu il mai gasesc pe Andrei ud la burtica, dar rar. Si Andrei face noaptea mult pp.

Nicoleta si Andrei Catalin(17.09.2003)

http://community.webshots.com/user/andrei_catalin
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

vad ca va plangeti ca fac copilasii mult pipi noaptea...azi dimineata cand s-a trezit Silvia, pampersul era uscat-uscat...am pus-o pe olita si am tot tinut-o vreme de vreo 30 min...nici gand de pipi...am lasat-o inca vreo 30 min pana a mancat fara scutec...nimic...apoi am plecat de acasa si i-am pus scutec, asa ca a facut pipi in el.
Azi am ajuns la performanta de a nu pune scutec nou...adica e tot ala de aseara pe care l-a udat doar la plimbare dimineata, apoi a prestat de 2 ori la olita si o data pe ea. Seara urmeaza kk dupa cina...sa vedem cum il reusim!

iuliana !

Mihaela
Diana si Silvia

Mergi la inceput

Dana-ene si Raduc a facut niste bubitze multe si rosii pe umeri, spate si putine pe piept si am sunat-o degraba pe pediatra care mi-a confirmat ce credeam si eu, ca sunt de la soare, transpiratie si nisip si sa-l dau cu alcool si apoi cu baneocin pudra. L-am dat incepand de marti seara si acum aproape nu mai sunt! A functionat!

Radu mamii

Mergi la inceput

Uitai sa va zic : daca aveti chef si timp putin cititi articolul de pe prima pagina a site-ului nostru sa vedeti ceva legat de cresa ...mie una mi s-a parut interesant!
Linkul este: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=660

Radu mamii

Mergi la inceput