Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am uitat sa va spun ca week-endul trecut am facut mici! Maaaama ce buni au fost!!! Asa ar mai fi mers o bere cu ei . Cred ca miine mai facem o tura ca n-am reusit sa ma satur!!!

Anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca75 spune:

daca reusesc sa trec in fuga pe la "marea intalnire" cat sa va cunosc si sa ne masuram in burtici...ma primiti??
adica fara rezervare...ca nu e sigur
e posibil sa am drum in Buc pe 2, 3 sau 4 la o expozitie, si nici nu stiu ce program am pe zi

eu nu l-am mai simtit pe bebe decat foarte slab si rar (mai slab si mai rar decat inainte) in ultimele 3 zile, si azi deloc
credeti ca poate avea legatura cu tratamentul cu antibiotice (9 zile)??

pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Ancadm multumesc pentru informatii. De 2 zile ma pregatesc sa sun la asigurari.Azi in sfarsit am reusit sa sun la ei.Urmeaza sa trimit claimul la ei. Intra la deductibil ciorapii.Cele scrise de tine mi-a dat avant.

Abia astept weekendul prelungit. Mergem la munte, aici e foarte cald. Eu ma plang de cald, tu de frig, asta e daca America e asa mare.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Margot felicitari pt si sa-ti traiasca
Ancadm mai bine rece decit caldura asta nenorocita de 33°c venita asa dintr_o data si mai ales in starea noastra ,eu una azi nici mancare nu mi_a trebuit numai apa , apa si iar apa

nanadana21+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Margot, sa-ti traiasca !

Am fost ieri la . Sa vedeti ce brand o sa am eu joi la intilnire. Si am fost si la maternitate. E foarte mica sectia, ma asteptam la ceva mai mare. Dar camerele arata super OK, frigider, toaleta cu dus in fiecare, mi-a placut. Iar asistentele pareau de teaba, nu aveau fetze de zgripturoaice.

Dar lucrul care m-a afectat cel mai tare a fost ca .. am asistat de pe hol la o nastere naturala "in direct". Nu mai vreau sa aud racnete de-alea pina nasc. Mi s-a facut brusc frica de nastere, pentru prima oara.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata se vede ca este wekend profitati ..........dormiti din plin,eu am intrat sa va spun ca am avut o noapte de cosmar cu caldura asata nenorocita care in casa seara atingea termometrul 30°c ,acuma sa mai racorit de citeva grade ce bine
Ioana ma bucur ca cu maternitatea si asistentele sint OK

nanadana21+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor,

eu am fost matinala ca am fost sa donez singe in scopul analizelor asa ca m-am trezit si am plecat la sanador.
La intoarcere am fost la piata si am luat 3.5 kile cirese si 2.5 kile capsuni si uite asa am mincat si micul dejun, un castron imens de cirese de nu mai pot respira.

Felicitari Margo pentru bebe-el sa fie sanatos si frumos !

Anca75, noi primim pe toate bortzoasele care vor sa vina la intilnire asa ca te asteptam cu drag.

Ioana, eu am fost socata joi cind am reusit sa vizionez si partea a doua de pe national geographic , cind am vazut-o pe mama aceea care a nascut in picioare... groaznicu',

Jadi
20++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata, fetelor !

Margot, felicitari !
Nanadana, si aici sunt 30 de grade, te inteleg...
Weekend placut la toate !

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aoleu , sper sa se trezeasca Ioana sa ne muteeeeeeeee,

Jadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

jadi, sint treaza de la 7. Cind am vazut ca ai mincat cirese, m-a apucat plinsu'. Vreau si eeeeeu. Sper sa gasesc la piata mea.

Ioana

Mergi la inceput