Mamici de septembrie - octombrie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Mai vedem pana luni la ce ora facem rezervarea. Vorba lui Jadi, mai bine o facem la 6,daca nu stie sigur macar una din noi ca ar ajunge la 5.30. Ca si daca pierdem masa.... am imbulinat-o. Eh, mergem prin Cismigiu.

Raluca, 20 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Ralucuto eu cu valen ajungem la 17 la intalnire. Ea termina serviciul la 16 si eu la 16.30, asa ca avem tot timpul sa ajungem din Baneasa. Asa ca eu cu Gabi va vom primi!
Pup, Dea20+

Mergi la inceput

In schimb la mine e o problema. E ziua cumnatelului meu si ne-a invitat pe la ei asa ca nu voi sta foarte mult. Dar tot stau pana veti veni toate si sa ne cunoastem!
Pup, Dea 20+

Mergi la inceput

Pai si atunci sa o fac la 5? (programarea )
Daca pleci inainte sa vin eu.... nu mai vorbesc cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc Irina!

Nicole 26 saptamani

Mergi la inceput

Ralucuto
Da la ora 17, oricum mai vorbesc si cu Gabi (valen) si iti spun in week, cel tarziu luni.
Cum sa plec fara sa te cunosc! Chiar asa parere ti-am facut? fata cu fetita la purtator si de abia astept sa ne vedem! (atunci iti mai dau un pupic care va fi nevirtual)
Dea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Raluca,merci de intrebare,dar eu subscriu pentru urmatoarea intalnire..
Sunt plecata la Craiova in concediu, cu pregatiri intense pentru nunta de pe 4 unde o sa fiu nasica!!Dar va tin pumnii sa iasa bine,sa vasi pentru mine..si sa cat mai multe bunatati!!
Si neaparat poze,fetelor!!!!
Pupik
Moki
22+

Mergi la inceput

Eiii, daca zici ca o sa fi nasica atunci ai absenta motivata la catalog. Dar vrem si noi sa vedem pozici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Raluca,OK,s-a notat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Fetelor care suferiti de caldura, va invit la mine ca eu sufer de frig! Aici e tare rce si ploua intr-una! Nu mai inteleg ce e cu vremea asta...Aseara era asa de rece afara ca ieseau aburi din gura!!! Noi ne gindim la mijlocul lui iunie sa facem o excursie pina in Colorado, prin muntii Stincosi, dar sotul meu se teme sa nu ne prinda vreo zapada pe acolo .

samila asigurarea noastra medicala este cu Preferred One si tipa de la farmacie mi-a cerut asigurarea de la bun inceput. Poti sa suni la asigurare si sa intrebi daca ciorapii sunt acoperiti si eventual sa trimiti tu la ei reteta si sa completezi un formular ca sa iti ramburseze banii(trebuie sa incluzi chitanta sau o copie dupa chitanta).

Azi dimineata am reusit sa ating pragul de 9kg luate in 22s+5. Chiar incepusem sa ma bucur ca dupa ce mi-am scos maselele nu m-am mai ingrasat vreo citeva saptamani, dar se pare ca de acum sunt complet refacuta si gata sa o iau de la capat . Pina acum am 66kg la 1.72 m si sper sa nu depasesc cele 72kg pe care le-am atins cu Andreea. V-am spus ca desi inca nu stim ce e baby, atunci cind cineva o intreaba pe Andreea ea zice foarte serioasa ca stie SIGUR ca e baietel .

Bun venit noilor mamici!

Anca 22+

Mergi la inceput