Bebelusi de martie - aprilie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corrinutza spune:

Fetele, multumesc ptr sfaturile cu privire la ceiutul lui BB dar pediatra mi-a spus sa-i dau si ceai, ptr a evita deshidratarea!!Asa ca eu cred ca are nevoie si de alt lichid.Sa vad cum fac.

Dana_J, nu pot sa-i dau mai des sa suga ptr a evita setea, ptr ca dupa ce manaca 40-50 min, mergem afara unde sta cuminte 3-4 ore, apoi iar in casa unde papam si iar afara 3-4 ore.

Adriana, Daniel al meu are 7 saptamani si acum a facut colici, in ciuda faptului ca eu am un regim destul de strict (supa si friptura de pui, peste, lapte, oua, branza si ca fructe: mere si banane).Asa ca...

Ninocikap, las' ca poate ajung eu curand la ai mei in Tgv si poate bem un suc impreuna.

Al meu sot lucreaza aproape non stop si in putinele ore din noapte cat sta acasa, doarme. Da' ne-am invatat singuri si la baita si la plimbare, si la cumparaturi si..si...si...
Toate sunt grele da' creshtem noi mari!!

Voi faceti decalotarea la putzi? Noua ne-a spus pediatrul ca trebuie si sa spalam cu apa si sapun, da' am citit numai opinii contra!!

Am fugit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Corinuta,sa nu razi de mine dar eu ca tigancile, scot sanul si ii dau sa suga fara probleme aproape peste tot, imi acopar totusi sanul si Sara isi da ochii pe spate si trage cu putere din san si se satura. Chiar azi am fost la restaurant si desi ii dadusem in masina inainte de a merge sa mancam a trebuit sa o mai pun la san si a papat linistita si apoi si mamica ei. Asa pot si eu sa merg peste tot iar cel mai protejat loc unde pot sa o alaptez e in masina, noi avem in spate geamuri fumurii dar si asa fara tot as face-o. EU cred ca puiul e mic si e important sa bea si el cand ii este iar mie sincer nu imi este jena sa o alaptez ci dimpotriva gasesc ceva foarte firesc si deloc rusinos iar eu ma bucur ca pot sa-i ofer comfort ori de cate ori are ea nevoie si pentru mine asta e important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Rp am auzit si eu indicatii d-astea date de diversi pediatri, dar mi se par o prostioara. Atat scaunul de masina cat si leaganul asta sunt special concepute pentru bebelusi de la nastere si pana la 13, respectiv 9 kg. Spatarul este inclinat tocmai pentru a nu pune prea multa greutate pe coloana copilului. Defapt cea mai mare parte a greutatii este pe spatar. Pediatrii astia ar trebui sa mai studieze putina fizica, macar mecanica de clasa a 9-a. Si asa cum spui si tu lor deja le place teribil sa fie tinute in brate vertical si isi tin foarte bine atat capul cat si spatele drept. Deci nu sunt probleme. Marutzei tale! Cand vedem poze cu ea?

Mamacita Alex e un scump Inca il tii cu manusi sau avea un meci de box cu ursuletul? Eu ii tai unghiutele Ioanei de cand am venit cu ea acasa de la maternitate si nu se mai zgarie. Cam la 5-6 zile i le tai.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc pentru complimentele adresate fiului meu si mie,e un club de copii minunati.
Roxana,eu am "un problem"cu taiatul unghiutelor:nu vad perfect ceva atat de mic nici macar cu ochelari;am incercat si i-am taiat un degetel,noroc ca aveam niste vitamina K si i-am aplicat local,ca sangera de parca dadusem cu barda.Drept urmare i le taie sotul meu care vede mai bine decat normalul,dar facem manevra la 7-8 zile.Manichiura e foarte frumoasa,dar parca tot mi-e frica atunci cand vad ca-si freaca fetisoara,asa ca alternam cu si fara manusi.
zuzunaki,am si o gipsy mai scurta,sa vedem cand pot sa ti-o arat

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Mamacita si eu i-am ciupit cu forfecuta putin un degetel de la piciorus Mariucai cand era bebe si tot asa a curs o gramada de sange de ma ingalbenisem toata. De atunci nu i le-am mai taiat decat in timp ce dormea sa fiu sigura ca nu mai misca degetelele. Si tot in somn i le-am taiat pana pe la 4 ani si jumatate, ca ii era frica si nu ma lasa. Imi zicea sa i le tai cand doarme si nu stie! Acum cu Ioana am prins iar curaj si i le tai cand e treaza.

Mergi la inceput

Gata, anunt in mod solemn ca ma apuc de Montignac! De maine dimineata. Nu mi-am mai gasit cartea cu regimul, dar am gasit-o in format electronic pe net si am download-at-o cu succes. Daca mai intereseaza pe cineva i-o pot trimite pe e-mail, e un fisier mic.
Tineti-mi pumnii sa slabesc, ca am destul in plus. Doar 7 kg. dupa sarcina asta, dar cu totul se aduna vreo 19...
Fericirea la Montignac e ca nu se limiteaza cantitatea de mancare, asa ca nu o sa am probleme cu lapticul si nici nu o sa-mi gheortzaie matele de foame

tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Rrox si eu tot in mod solemn te anunt ca sunt alaturi de tine in aceasta incercare si iti tin pumnii sa slabesti cat mai repede si cat mai usor.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

rrox,bravo!Ai mai tinut regimul asta?Din ce-am citit despre el,nu pare a fi unul care te spoliaza de elemente nutritive,ci mai degraba un stil de viata echilibrat,dar cu anumite interdictii(fix ce imi place mie).Sunt curioasa cam cat se slabeste cu asemenea regim(sigur,functie de metabolism si nivelul de activitate),dar asa,un minim...
Azi de exemplu ce meniu ai?Daca sunt indiscreta,fa-te ca n-ai vazut intrebarea...

Mergi la inceput

De lantana ce mai stiti?Sper ca sunt bine ea si bebe;ultima data ne anunta ca se descurca mai mult singura,dar era ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

Rrox multumesc ca ne-ai inscris in lista. Am observat si eu ca mesajele mele sunt acum ca si ale celorlalte. Mi-ati putea explica cum creez un album?. Am facut unul in yahoo,dar nu stiu cum il atasez la profilul meu. Cand ma duc pe rubrica "album" mi se spune ca nu am cont de album si sa contactez administratorul. Va rog ajutati-ma.
Copilasul meu este foarte vesel, de vreo zece zile imi zambeste numai cand ma vede, fara nici o alta stimulare. I-am pus un carusel la patut si a inceput sa-si inalte piciorusele ca sa atinga jucarioarele. Este foarte istet.
Credeti ca este necesar sa ii dau ceiut sau apa, avand in vedere ca il alaptez inca? Este posibil sa se deshidrateze?
Rrox ai putea sa imi trimit prin e-mail regimul Montignac?
As vrea sa ma fac putina gimnastica, aerobic, dar am citit ca femeile care alapteaza nu ar avea voie sa faca aerobic. Stiti ceva despre acest aspect?

Mergi la inceput