Bebelusi de ianuarie-februarie2005(18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta, am vazut ca sunt ceva probleme cu mailul. Poti sa-mi trimiti la anita_preoteasa@hotmail.com
Multzam frumos.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Oana am vazut poza dar astept altele de la botez unde sa se vada mai bine tunsoarea.Ma gandesc la tine si ma rog Domnului ca totul sa iasa bine si sa fie frumos .
Lavinia i-mi pare rau ca a-ti contactat acel virus incearca sa ii dai antibioticul amestecat cu ceai eu asa procedez cu siropelele care nu-i plac si le accepta.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Fetelor care dintre voi are telefonul d-nei doctor Culcer?Mi-l puteti trimite si mie pe privat? Puiul meu deja s-a obijnuit si cu Hepato-Drainolul si iarasi nu mai face caca decat cu supozitor .As vrea sa merg cu ella d-na doctor ca i-mi este teama sa nu fie ceva mai grav si poate are dansa o solutie mai buna.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Crinuta, imi trimiti te rog si mie schema dr. Clucer? Adresa de mail este drcapusan@yahoo.com. Merci!

In alta ordine de idei, am tras alaltaieri o sperietura fetelor...
Am pus copilul in scoica si scoica pe coltar in bucatarie, sprijinita in masa. Eu eram acolo si spalam vasele si dintr-o data am auzit un zgomot tare si cand m-am intors copilul si scoica nu mai erau, cazusera sub masa, si va dati seama ca am gresie pe jos. Era sa mor de spaima, mai ales ca vreme de cateva secunde nu a scos nici un sunet. Dupa aia l-am luat in brate si a inceput sa urle. Se pare ca a scapat usor, doar la buza s-a lovit si deja i-a trecut. A impins masa cu picioarele si asa s-a inclinat in fata si a cazut. Totul in cateva secunde....

In orice caz, v-am scris povestea ca sa invatati din patania mea si sa fiti foarte atente, ca de la varsta asta e foarte greu sa-i pazesti, trebuie sa te asiguri de cateva ori ca nu pot sa pice. E groaznic, in orice caz, dupa ce patesti asa ceva iti dai seama CAT DE ATENTA trebuie sa fii la orice detaliu. E sufienta o clipa de neatentie.

Coraly si bebe Sergiu

http://photos.yahoo.com/drcapusan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Cornelia, multumesc. Asdevarul e ca abia astept sa mi-l monteze...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta merci pentru carticica.
Fetelor pls un sfat,fata are diaree si nu stiu ce sa-i dau,o sa incerc cu niste lingurite de ceai de menta.As mai putea face ceva?A facut caca verde verde...parca a mancat iarba....offfffffff
N-am dormit toata noaptea,noroc ca am menajera si a avut ea grija de fata de dimineata sa ma pot odihni cateva ore!
Va pupacesc si va doresc o duminica frumoasa alaturi de cei dragi!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

Mergi la inceput

Lavinia pt diaree poti sa-i dizolvi in ceaiul de menta un sfert(aprox) dintr-un plic de smecta.Sper ca tot asa se numeste si la voi daca nu intreaba la farmacie, stiu ca este praf de argila.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

hello mamici...Am reusit si eu sa intru 10 min..Va salut si va intreb cum va merge?
Cornelia , Oana, Shobo,Patricia...Oana...cum sunteti????

Coca si dragalasa Teodora (4 luni si 2 saptamani) http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, ce face Natalia? Nu ti-a dat dr nimic pentru diaree? Mai are febra? Mai vb in pe messenger.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta am primit, multumesc foarte mult.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput