Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Buna scumpelor,

La multi ani Alexandra Bianca!
Sa-ti traiasca scumpa, draga Nicoleta, sa-ti creasca mare si sa-ti fie "cea mai, cea mai"!

Dana, surprinzator dar Patrick se comporta excelent la intarcat, chiar ma gindeam ca poate s-o fi saturat saracul de mine. I-am dat lapte de vacuta in loc si il adorm in scrinciob, ieri seara a fost a treia zi si cind l-am mutat din scrinciob in patuc, n-a zis nici pis.Mama imi spusese sa ma pregatesc moral pentru ca ei pling foarte tare cind sunt intarcati,al meu vad ca nu are nimic...straniu... ce-i drept eu l-am intarcat gradat.Sunt schimbari totusi, nu mai vrea asa mult in brate, maninca mai multisor,poate mi se pare, dar creste vazind cu ochii si cam atit.
E foarte atent, observa ce facem noi, cum il incaltam...etc si ne repeta. Umbla cu telefonul la ureghe prin casa si "da!", sau ne cearta, umbla prin casa certaret de parca el e seful casei si nu-i covine multe. Se descalta, se urca peste tot si coboara, se scarpina in ureche exact ca si taica-sau dupa baie, apoi ride.

Fetelor, am fost astazi la o clinica, m-ati tot sfatuit sa-mi fac analize, n-am reusit prea multe,mi-au facut trimitere la alti cativa medici, important e ca Patrick a verificat toata lumea care era pe acolo de papuci, la cineva ii luase portmoneul din maini. Tot etajul l-a cutreierat, a probat de haine pe fiecare, a zimbit oricui i s-a parut prietenos, ce mai...e foarte greu de controlat, dar imi creste inima vazindu-l asa curios si activ...cine n-ar fi!

Carmen, esti o dulce ca de obicei! Pupacioi mari si grei lui Ericutz! Nu-mi pot chema parintii deocamdata pentru ca sunt nedezlipiti, taica-meu are astm bronsic si hipotiroidism, plus ca mai are sentimentul acela ca ii fuge pamantul de sub picioare cind mama nu e cu el, dependenta afectiva, nu gluma. Nu-l poate lasa singur oricit de mult mama si-ar dori sa-si vada nepotul.In partea de nord-est a Philei sunt numai rusi si desi cunoastem rusa amindoi, parca nu ne simtim prea bine in preajma lor, desi avem ceva cunostinte foarte cumsecade.Stii prea bine ca trebuie sa ai o adresa de destinatie cind vii cu vixa de loterie spre America. Ei bine noi aveam adresa rudelor lui Petru, sora bunelului sau cu fiul ei, dar ei sunt baptisti si cind au inteles bine mesajul ca noi suntem ortodocsi incoruptibil, au hotarit simplu si usor sa rupa legatura cu noi. Uite-asa, fa-ti singura concluziile! Vrem foarte mult sa mergem acasa prin august, sa vedem cum ne va ajuta Dumnezeu, mama a suferit o mare pierdere in februarie si m-as simti excelent sa fiu alaturi de ea citeva zile si sa-i pot alina durerea cit de cit. Ce-ti mai face puiutul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Irinusha, ce noroc ca a-ti vazut capusa la timp si a-ti putut sa o scoateti.
Laura, nu-ti fa probleme ca nu mananca cum ai vrea tu. Ea manaca atat cat are nevoie si daca este asa de energica nici nu se depune. Sanatoasa sa fie
Carmen, si eu o puneam pe Alexandra pe olita cand se trezeste dimineata. Apoi in timpul zilei nu o mai pun. Eu sunt la servici iar soacra mea nu prea o pune in timpul zilei. Si nici ea nu se cere. Nici dimineata nu are rabdare sa stea prea mult.
Acum am observat ca mai face caca seara dupa baita uneori. Nu prea imi convine dar nu stiu cum sa procedez ca sa nu mai faca asa. Stiu ca ea nu se controleaza.
Imi cer scuze ca nu am raspuns la toata lumea dar nu mai tin minte ce s-a mai discutat si acum trebuie sa ma intorc la lucru.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Anacami, intotdeuna mi-au placut mesajele tale si le-am simtit pe toate sincere si frumoase.Multumesc pentru urarile de bine, acelasi lucru vi-l doresc si voua!

Bertha, iau vitamine in fiecare zi si mananc suficient de corect, l-am intarcat cu o saptamana mai devreme crezind ca slabiciunile pot fi de la alaptat...vom vedea.

Madishor, multumesc!

Laureta,multumesc pentru ingrijorare, voi face neaparat analize. Merg imediat sa va vad pozicele, abia astept s-o vad pe Inisuca cea frumoasa!

Monet, nu mai baga in seama toate timpeniile! Bineinteles ca vei avea un copilash perfect! Bineinteles ca va fi sanatos! Alunga-ti din cap gindurile indoielnice, sa stii ca totul depinde si de starea ta morala. Hai ca te stiam o femeie puternica, ce s-a intimplat?! Adu-ti aminte cine esti si...of , hormanii astia...ca intotdeuna isi fac de cap!

Mergi la inceput

Laureta, n-am cuvinte sa-mi exprim incintarea la cit de frumoasa e printesa ta mica, merita un superlativ absolut la capitolul frumusete iar tu arati ca un fotomodel, ce sa mai zic, sunteti o familie de nota zece! Sa traiti, sa va iubiti si sa mai aveti asa copii perfecti, ca de nu pacat ar fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Laura e o dulceata Lara. Acum scoate-ma din dilema ca am vazut-o intr-o poza cu tine si am zis ca seamana leit cu tine, apoi am vazut-o cu bunicul ai am zis ca seamana si mai bine cu dansul. EU am mai spus ca nu ma pricep la asemanari da tot incerc sa dau cau bata in balta...Pupici si mai vin-o pe la noi...

Carmen, ce oameni ciudati si ce religie netoleranta au... Trebuie sa fi fost tare dezamagitor pentru voi. Mai da ce dragalas e Patrick. Nici nu mai trebuie sa ii pui tava cu obiecte la 1 an daca deja "fura" portofelele oamenilor, cred ca bancher o sa fie :-) Sa stii ca nici al meu n-a avut probleme (impotriva asteptarilor mele, caci era tare dependent de tzatzica) la intarcare dar si eu tot gradat am facut-o, ramasese cu 2 mese pe zi apoi gata. Adoarme la biberon sau daca nu, se suceste la mine in brate (lungiti amandoi) si prin pat pana adoarme. Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti in tara la parinti sa ii vizitati!

Madisor, am vazut pozele. Sarbatorita e o frumoasa, ai grija cu ea!:-)... Si in roz era adorabila. Se vede ca a fost o zi deosebita pentru voi si toata lumea e fericita. Felicitari pentru o familie asa frumoasa! Pupici la toti copilasii tai. Corina mai scrie poezii?

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Nicoleta sa iti traiasca papusica. La Multi Ani si numai impliniri, sa fie iubita si fericita!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI-ALEXANDRA BIANCA sa cresti mare si sa fii sanatoasa.
Am si eu vesti mai bunicele Alexandra mea nu mai muceste asa mult,nu i-am dat decit 2 doze de oscillococcinum,ieri si azi,si nazomer in nasuc.Mai este mofturoasa ca-i mai ies si dintisori,dar sper sa n-o tina prea mult.
Va pe toate si sper sa am miine mai mult timp sa va scriu mai mult.
Alina siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Alexandra Bianca! - 1 AN

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

irinel si grate, multzam mult de tot ca ma incurajati sa-mi vin in fire:). da' exact, stiti si voi cum sint mamicile in devenire: prapastioase fara pereche!

irinel, degeaba-i tot spun eu liutei de ala/aia mic/a din burtic, nu ma baga-n seama sau cel putin nu observ eu. cred ca inca-i micuta, si ea. victoria e fata nasilor liei, da, are 1 an si 3 luni. claudia e fata unor prieteni roman/americanca care s-a nascut cu 5 zile mai tirziu ca lia - da'-i o fatuca tare fara griji: nici vorba sa umble sau sa-si manifeste vreun interes in directia asta, maninca tot ce-apuca, e mare si voinicuta. si astea doua, lia si victoria, tabarasc pe ea ori de cite ori au ocazia. cum am zis, mi-e mai mare jena, da' ce sa fac?!:)
irinel draga, pofta si spor la incercat pentru bebe2 cind aveti voi chef si plan! doamne-ajuta!

va pup. ma mai duc sa vad niste poze ca tare am ramas in urma si la capitolul asta:).

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (17fix)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

doamne, ce copii frumosi aveti!

bebebeca, rebeca e o fotomodela in devenire! tare frumoasa!
dana, ai doi baieti pe cinste; andrei e foarte fotogenic pentru virsta lui, iar stefa vad ca umbla, n-are taine:).
mephala, iustin iti seamana tare de tot, aveti amindoi niste ochi mortali!
grate, unde-s pozele tale? is io tare aiurita, da' n-am putut nicicum sa le dau de urma. te rog!!
cris, amalia e un deliciu! ce bune sint pozele de la taierea motzului:). sinteti o familie de frumosi!

ma mai uit cind apuc. va pup.

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (17fix)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput