Bebelusi si copilasi de mai-iunie 2004 (45)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna ziua fetele!

La Multzi Ani, Alexandra Bianca! Sa fii sanatoasa si sa ai viata ca o primavara frumoasa! Tnicoleta sa-tzi traiasca domnisoara!

Sunt iar pe fuga... Clara sta in picioare langa mine (se tzine cu manutzele de piciorul meu) si vreau sa o culc pentru ca la 15.20 este programata la doctor pentru vaccin.

Irinusha, cred ca am mentzionat, o data, unde facem turta...sau poate am avut doar intentzia. Restaurantul este "Casa Romaneasca" de langa Otopeni. Turta a facut-o nasa. Imediat ce primesc un raspuns de la ea itzi spun exact. Ce imi aduc aminte este ca a comandat-o pe undeva, aproape de casa ei, prin Militari. Si eu visam demult o asemenea petrecere, de cand m-am maritat. Sunt onorata pentru aprecierile primite! In legatura cu capusele si eu stiam ca sunt periculoase, si ca sunt purtatoare de microbi si ca daca mai ai ghinionul ca sa intre una in pielea capului si sa nu o gasesti din cauza parului, risti sa faci o operatzie ca sa tzi-o scoata. Bine ca ai vazut-o si s-a terminat. Stiu ca astea stau, in general, pe caini
DanaA, ce bine ca Stefan a invatzat sa se urce in pat ... A mea nu stie, inca, nici sa se dea jos din el. Asa cred eu dupa cum a ales, ca s-ar putea sa devina chirurg. Sa vedem ce-o face a mea, azi, la vaccin... Il iau si pe Vlad, sa vedem ce e cu alergia aia...
Carmen, esti o dragutza. Incerc sa ma descurc... Sper sa fie si bine ce fac si cum fac... In legatura cu motzu', eu am mai povestit cam care sunt obiceiurile. Daca nu afli, mai povestesc ce si cum diseara sau maine. lui Eric.
Grate, multa sanatate! Nu am pucat sa citesc ce s-a intamplat, da' ai grija de tine si de Patrick!

Gata, Clara plange, s-a plictisit, ma duc sa o culc...

Va pup!

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna fetelor!

Iaca si noi pe-aici,mai rarutz ca-i mai dragutz :)))

Vrem sa uram: La multi ani Alexandra Bianca!!!

La noi sunt toate bune,am f. putin timp pt. Net,intru pe tot pe fuga. Lara e tot mai nazbatioasa,asa a fost mereu de fapt :)! Acum merge prin casa impingand o cutie de carton,fara cutie nu are inca curaj. Zice foarte multe, ma striga de dimineata pana seara "Mamaaaa!MAMAAAA!" latra cand vede un animal (ori catel,ori porumbel,ori capra,egal) E asa faina cu "Hau-hau"-ul ei :))) hihihi! Mai nou imi da pusi tot cand nu ma astept,mor de fericire. De cateva zile il exerseaza pe "r" si triluie toata ziua "rilo-rilo, trrrrrrrrrriiii, arrrrr" Cu telefonul are si ea ocupatie, alo-alo si duce la ureche tot ce prinde. Ii plac f. mult cartile (sper s-o tina obiceiul) si ne intelege f. bine si in romana si in germana! Este ascultatoare,daca ne uitam serios la ea isi da seama ca nu e voie cu ceva (sau undeva). E mortala! In RO i-am pus cercei si ii sta f. bine doar ca la unul i se tot scurge ceva din gaurica.Ce s afacem?
CU mancatul sta la fel de rau ca intotdeauna dar m-am obisnuit.Are abia 8600g dar pt. aia e ca o zvarluga,n-are liniste nici o secunda. Ma bucur ca e asa, mai bine decat grasuta si lenesa.

AM pus poze de la ziua ei si altele,aici e linkul: http://community.webshots.com/user/laurall25

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Lauraa, ti-am admirat pozele, sunt superbe! Ce bine stiti sa pozati amandoua; tin sa remarc ca arati excelent (de fapt, tu si la sfarsitul sarcinii erai slabuta in rest); se pare ca toti copii din grupa sunt foarte smecheri si pusi pe nazbatii care de care mai mari

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Am vorbit cu doctora pentru vaccin, mi-a spus ca nu au mai primit de 2 luni Priorix/ Trimovax (ROR) si ca va trebui sa-l cumpar.
Mi-a mai spus ca i-l poate face intr-o joi dupa amiaza; dilema mea este urmatoarea: sa i-l faca maine cand implineste 1 anisor (si cand sunt mai libera la serviciu si pot sa plec acasa mai repede) sau sa i-l las pe saptamana viitoare (cand o sa trebuiasca sa-mi iau o zi de concediu)?!?!?
Oricum, daca il cumpar astazi mi-a spus ca pot sa-l tin in frigider si peste o luna pana sa-l faca. Trebuie sa ma hotarasc pana maine la 10 a.m.!
Grea decizie!

P.S. mi-a spus ca peste o luna o sa-i mai faca un vaccin

Ana-Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI aLEXANDRA BIANCA

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DIN ACESTE ZILE

Noi pleca in weekend lung maine, ne intoarcem dumineca.Am sa va povestesc cum a fost.

Pupici la toate

http://community.webshots.com/user/alus1
Alus+Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani, Alexandra Bianca!!!

Hop si noi :-)

Lauraa bine ai revenit sa intri mai des doar tu ai deschis prima subiectu asta (mamici de mai-iunie 2004 ce dor e imi e ).Am Vazut pozele superbe se petrecere acolo cu bebei foarte frumos.De papa si io m am resemnat si surpriza Inisa a luat foarte bine in greutate de cand sunt eu mai putin stresata cu mancarea ei.Printesa ta e frumoasa foc ca deh are cu cine samana

Anacami pupic la Sebi cel dulcel .Ce bine ca ati fost la mare.Noi mergem in august de abia astept so bag pe Inisa in apa.

Grate poate ar trebuie niste analize sa vezi ce sa intampla.Poate sa fie si o cadere usoara de la alaptare.

Irinusha am auzit si eu ca in Germania sunt probleme cu capusele( de la papadie de pe forum).Si ea era in dilema sa i faca sau nu vaccinu.Ai grija totusi.

Alina si Inisa a fost la fel virozata.Am fost eu prima dupa aia a urmat ea.Tot asa cu mucisori la greu.Noi am trecut cu bine.Am folosit nurofen,marimer,mucosolvan(la sfarsit se intaresc mucisori aia si vomita),vitamina C natural.

Mamica de noiembrie,cum asa te a luat frica.Sora mea are 2 baieti tot asa unu dupa altu si sa descurcat de minune.Sa vezi acuma ce baieti frumosi sunt si au aproape acceasi varsta

Fetelor recunosc ca nu am citit tot da mec acuma sa citesc absolut tooot
Noi suntem bine dupa mucisori.Zicem ta ta ta ta toata ziulica.Sa nu sune cumva ceva telefon sau sonerie ca Inisa e toata in picioare si o ia la fuga la usa si il striga pe ta ta ta ta
Ne ies alti dintisori in curand vom avea 7 sau 8 nu imi dau seama.
Inisa a invatat sa urce pe canapea da de coborat tot mai usor e cand face buf.

Printesa mea mica(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA BIANCA!

Nicoleta sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de soare si zambet! Sa va aduca numai fericire!

Carmen&Ericutz (15.06.2004)

Pozele lui Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

La Multi Ani Alexandra Bianca
Nu am mai intrat de mult sa scriu, dar cand am o pauza mai arunc o privire la ce discutati voi. Nu prea apuc sa va raspund.
Irinel, si mie mi-ar place asa o tricicleta pentru Alexandra, dar sotul meu spune ca e prea repede , ca ea nu sta bine in picioare si o sa cada de pe ea. O sa caut sa-l conving sa i-o luam de ziua ei. Nu mai e mult pana atunci
Bertha, cum a reactionat Darius cand i-ati montat tricicleta? Sta bine in ea ? L-ati scos la plimbare in parc cu ea? Vreau sa stiu cum a fost, ca sa-l conving pe sotul meu sa-i cumparam si noi una.
Mona, te inteleg ca ti-e teama de cum te vei descurca. Dar vei vedea ca o sa-ti imparti timpul intre cei doi copii si toate se vor potrivi de minune. Lia va vrea sa te ajute si sa aiba girja de bebe. Cu doi bucuriile vor fi duble. Eu tot incerc sa-l conving pe sotul meu sa mai facem unul , dar el nu prea vrea. Nu stiu de ce, dar el zice ca Alexandra va fi singura fiica. Mie nu prea imi place ideea. Acum bucura-te de clipele astea si nu-ti mai fa griji.
Saptamana trecuta Alexandra a avut prima lovitura mai puternica la cap. Bunica o tot incuraja sa mearga singura sa vina la mine. Seara cand eu ajungeam acasa vroia sa-mi arate progresele facute. Alexandra a incercat sa faca cativa pasi dar era deja obosita si nu se tinea bine pe picioare. Si-a pierdut echilibrul si a dat cu tampla de mobila, chiar de un colt. I s-a umflat si pe moment nu am stiu ce sa fac. I-am pus un cub de gheata. In timp ce o tineam in brate cu cubul de gheata pe tampla, asa de cuminte era Alex, nu misca de loc, mi se parea ca e prea moale in bartele mele, la cat de agitata era inainte.
Dupa aceasta aventura nu am mai lasat-o singura. Ea de fapt te prinde de mana si te trage dupa ea ca sa se plimbe.

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/claudiafilipescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

la multi ani, bianca!! sa fii sanatoasa, desteapta, frumoasa si norocoasa!! sa va traiasca minunea....

fetelor, va multumesc pentru incurajari! multumesc, acris, pentru bucata de text, intr-adevar ma gindesc la toate alea si astept sa vad cum va fi realitatea. fetele de la mamici de nov-dec mi-au bagat morcovu'-n fund ca femeile cu viste inaintate au sanse mari sa aiba prunci cu defecte. of, si cit ma rog sa fie bebe2 tot la fel de sanatos ca primul meu ingeras...... oare merit?!

lauraa, ti-am admirat pozele si voi doua in ele. lara e o scumpa si tu arati superb, ca-ntotdeauna. cred ca afmilia ta a fost tare fericita sa va aiba in vizita.

va pupicesc, fug ca am treaba aici la servici (nu-mi sta capu'.....!) si mi-e si o foame de lup (sau rup:))

mona, lia (24.04.2004) si simburelu' mic (17fix)
www.seansimon.com/aruba2005.htm" target="_blank">VACANTA

site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!
SUnt cam pe fuga ca am de rezolvat diverse pentru party-ul lui Danut. Avem o cofetarie romaneasca si trebuie sa ma duc sa comand tortul, fac niste torturi delicioase. V-am spus ca fac si eu un tortulet pentru sambata, pentru noi, in casa, da pentru duminica o sa il comand.

Mona, ce draguta trebuie sa fie Lia... Lasa ca o sa te descurci cu puii! Tu poate n-ai apucat sa citesti da eu chiar vreau al doilea bebelus curand. Mai asteptam cateva luni ca asa vrea sotul da eu si acum as trece la treaba :-) Sa nu te superi da nu mai stiu, parca Victoria e fetita nasilor vostri, nu? Dar Claudia cine e, si cat de de mare? A, si mai am o intrebare, am mai pus-o da cred ca nu ai apucat sa citesti pe acolo. Lia se manifesta in vreun fel vis-a-vis de burtica si de bebelusul din ea? PUpici dulci.

Irinusha ce mai face Cris? Se mai vede ceva unde a fost capusa? Parca al meu e ceva mai pasnic, el pe mine vrea sa ma traga de par :-) si ma ciupeeeeeeee de ma omoara...da are niste manute asa dulci ca ma feresc de ele si pe urma la mananc eu putin pe ele :-))

Ioana si cum e senzatia dupa ce inhalezi chestia aia? Chiar te simteai "pe sus", erai vesela rau? :-))

Alina, sanatate multa fetitei tale. Mie cel mai urat imi e de "mucit" ca trebuie sa ii curat nasul si el urlaaaaaaaa, n-am gasit inca o metoda sa il pacalesc si sa nu faca scandal. Si lasa ca a trecut martea, o sa ai o zi de miercuri foarte frumoasa (de fapt mai mult de jumate s-a si dus la voi).Pupic.

Paloma oau ce fetita cumintica ai. Bravo ei!!!

Cris ce draguta mama ta. Asa suntem noi mamele, copii nostri sunt cei mai cei, asa ca si tu erai cea mai cuminte :-)) si tu o sa zici asa despre Amalia :-) chiar daca o sa ii mai povestesti si nazbatiile...

Anacami ce bine ca te intelegi cu soacra asa bine, cat as fi vrut si eu... si ar fi prins si bine decat sa stea cu strainii de la varsta asta... Ori esti tu excesiv de toleranta ori ai dat peste una din soacrele care stiu sa isi iubeasca copiii cu adevarat, sa se bucure daca ei sunt bine (asa cum inteleg ei binele) Hai ca o luai razna, da am eu un of la inimioara...:-). Ai putea sa incerci sa ii dai lui Sebastian lapte de vaca amestecat cu lapte praf ca sa nu fie chiar asa diferit gustul, apoi usor-usor sa pui tot mai mult lapte de vaca... Zic si eu, nu stiu daca e bine... Candva in ROmania erau gratuite medicamentele pentru copii, si era bine. Aici nu merg chiar asa departe, da macar vaccinele de baza sunt platite de stat. Eu cred ca asta e vital pentru copii, asa cum ziceai si tu sunt parinti care chiar nu au bani...

Bertha vezi tu, tricicleta asta chiar e multi-functionala inseamna, si prima "functiune" e de a face parintii veseli :-) Eu n-am stat cu sotul pana a montat-o, da e drept ca a durat ceva... (il plimbam pe fiu-meu in carut ca sa adoarma). Fiu-meu de mic se pupa in oglinda :-) ...sau linge, cum bine zici tu . M-ai facut sa rad cu pofta. Asta e, candva o sa vrea sa arate si la el :-)... AL meu nici la mine n-are chef sa arate, n-are rabdare sa ii explic, rade de mine ca ii arat nasul si ma prefac ca miros si stramb din el, apoi plescai din gura si ii spun ca aia e gura, si tot asa, da pe urma uita de mine si gaseste ceva mai amuzant. Daca il intreb unde e nasul isi gaseste de lucru...oAu, Darius baga nasul in olica...:-)) vrea sa stie baiatul pentru ce a "muncit" atat...:-)

Bertha ce am mai ras... Ii spuneai Monei ca o sa faca fatza cu cei doi copii iar eu am citit ca o sa faca fata (fetita) cu siguranta :-))

Madisor, o sa ma uit si eu peste pozele voastre, ca prea le-au laudat fetele. Pupici si sa scapati usor de vaccin.

Anacami nu stiu daca e vorba de acelasi vaccin care se face aici la 1 an (daca nu ma insel e cel contra rujeolei, rubeolei si nu stiu mai ce), daca da, aici zic sa aiba copilul 1 an IMPLINIT (mie doctorul mi-a precizat ca sa aiba macar un an si o zi) da mie parca imi suna ciudat, ce mi-e un an, ce mi-e un an si o zi? De asta iti faci tu probleme? EU parca as zice sa i-l faci maine sa poti sta cu el dupa aia daca e mai plangacios... Pupici.

Laureta, ce dragalasa e Inisa cum alearga ea la tati. Si al meu cand vine ta-su, ii spun "A venit tati!" si o ia de-a buselea sau cum poate zorit spre usa, da nu striga (inca)...

Clau, sincer si mie mi-a fost putin teama, da am zis ca daca nu se tine bine, o sa il pun in casa sa stea pe ea ca pe calut (se poate face ca un fel de calut, ca sa se legene pe ea) sau mai astept pana mai creste. MI-a intrecut asteptarile, da se tine chiar foarte bine si daca uneori mai lasa ghidonul cu o manuta i-o pun eu la loc. Pupic pe tampla umflata!

Mona, sa nu te superi da mamicile de noiembrie-decembrie n-au altceva mai bun de facut decat sa te sperie pe tine??? Tu ai deja un copil facut tot la varsta inaintata si e foarte sanatos, si atunci era aceeasi sansa sa fie ceva in neregula si uite ca e totul in regula. Tu fii optimista, roaga-te la DUmnezeu si nu mai pleca urechea la pareri pesimiste. De altfel gravidutele sunt mai inclinate spre depresii si pareri prapastioase, poate si de-aia te-au speriat mamicile alea, nu cred ca au avut intentie rea. HAi ca iti promitem noi ca o sa ai un sufletel dulce, sanatos si cel putin la fel de frumos si cuminte ca Lia :-). Sa vezi peste un an cum ne povestesti nazzbatiile lor si te gandesti ce prapastioasa erai acum...:-))

Pupici fetele ca iar e tarziu...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput