E bine sa cumperi pt bb lucruri inainte de a naste

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

ce superstitii fetelor???vreti sa cumparati totul dupa nastere ??o sa va fie foarte greu atunci mai ales ca va trebuie ceva timp sa va refaceti, mai ales ca o sa aveti o periaoda mai obositoare..........

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

cumpara totul atunci cind te simti bine, ai cu ce si ai pe cineva linga tine sa te ajute. Nu te mai lega de superstitii, cind sa le iei cind o sa te mistii ca o foca , cind bebitoiul iti cere 100% prezenta si nu mai ai timp pt nimic.
Este important ca tu sa faci alegeriile, tu stii ce e mai bine de cumparat, ce ii trebuie odorului, si in fond ce iti place tie si ce e mai sanatos.
Cu Eva eu nu am putut sa cumpar nimic pt ca aveam colul dechis si nu puteeam sa ma misca, asa ca Victor si Mma au cumparat cam tot......dejamagire 50%.Acum am sa cumpar totul de inainte.15+5

Cit despre stai o luna in casa, dece? cine te obliga, ia aer si cu multa incredere in Dumnezeu si tine, totul e Ok.......
Ai grija de tine si de burtici.

Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri mai ales pentru sfatul cu nestatul in casa; este forte logic sa nu stai in casa daca poti sa iesi insa eu nu am mai intalnit pana acuma o mama care sa iasa mai devreme de o luna asta nu inseamna ca nu exista binenteles dovada sunt vorbele voastre,poate unele nici nu vor sa recunoasca acest lucru de frica ca vor fi judecate ;eu voi iesi daca ma gandesc mai bine D-zeu sa-mi ajute atunci sa pot iesi cat mai repede si ziceti ca nici molifta nu se practica deloc la voi?Va multumesc inca odata ca mi-ati deschis obloanele! Va urez toate cele bune voaua si bebeilor vostri.
ANCA&BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu am cumparat pe la 4 luni si ceva primele lucrusoare, cind am aflat ca e fetita. si de-atunci, tot cumpar. avem hainute, patut, cadita, masa de schimbat, chiar si cosmetice. practic numai carucior si citeva maruntisuri si zestrea e completa! si abia astept sa le am pe toate, stiu ca bebe poate veni linistit si eu nu-s stresata ca i-ar lipsi ceva.
cit despre iesitul din casa...ia gindeste-te la noi, cele care nu avem preot aproape, ar insemna sa stam in casa...depinde de botez sau biletul de avion! cum am iesit din spital si pot sa ma misc, luam carutul la un test-drive!
M28+
nastere usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Anca, si mie mi-a facut preotul molifta la primul copil parca la 6 saptamani. Dar pana atunci iesisem din casa, desi era ianuarie si singura si cu bebe.

Oricum ,la 6 saptamani te cheama si doctorita la control din cate imi aduc eu aminte.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Poate singurul lucru la care ar trebui sa te gandesti este daca ai putea suporta sa te uiti la lucrusoarele lui bb in cazul in care, Doamne fereste, ar pati ceva.
Asta a fost argumentul care m-a pus pe mine pe ganduri. Personal m-am gandit ca o tragedie doare la fel de tare si cu lucrusoare cumparate deja, si fara ele.
Asa ca m-am hotarat sa le cumpar inainte, si pentru ca vreau sa le aleg eu, si pentru ca mi-e mila de sot. Sigur vor fi zeci de lucruri de luat, la care nu m-am gandit in prealabil, si zeci de drumuri de facut cu toate formalitatile din acel moment. De ce sa obosim mai mult?
E adevarat ca pana acum nu am luat nimic, dar de saptamana asta ma pun pe treaba.

Andy si 31+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/andre_ea22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Eu i-am luat Emmei absolut tot inainte de nastere, in lunile a 8-a si a 9-a...Inafara de patut...ca i-am luat un cosulet...Patut i-am luat dupa o luna. I-am cumparat de toate....inclusiv cosmetice, pampersi...
Asa o sa fac si pentru bb 2, mai am o luna si un pic si nasc...Bine, majoritatea lucrurilor le am de la Emma, dar tot gasesc eu ceva de cumparat!!
Lasati la o parte superstitiile, sunteti fete cu capul pe umeri!

Multa sanatate!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Daca era sa ma iau dupa superstitii, as fi ajuns acasa si nici n-as fi avut in ce sa asez copilul. Sotul meu era cu totul zapacit, iar altcineva nu avea cine sa ne ajute, ca suntem practic singurei in Bucuresti. Eu cred ca am facut bine ca i-am luat mirunei cam tot ce avea nevoie inainte de nastere. In plus, am avut o preocupare destul de placuta in luna dinainte de nastere, si mi-a mai mutat gandul de la ingrijorari, temeri si alte cele,deh... ca inainte de primul copil.

mama Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Cumpara cu incredere,lasa superstitiile.Noi avem luat aproape tot,doar daca sunt unele la care nu ne-am gandit!Si nu as avea acum rabdare sa merg sa le iau,merg mai greu,obosesc mai repede!Si am satisfactia ca am luat tot ce mi-a placut,nu trebuie sa ma bazez pe alcineva sa imi ia cele necesare pt bb!Am cumparat pana si jucarii de pus la carucior!

si pestiuc iubit&saltaret de 34s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

si eu am iesit din casa, ca de altfel trebuia sa stau vreo 3 luni..mie mia facut molifta direct la botez , la 3 luni

Mergi la inceput