Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Buna seara fetelor...

Ai dreptate Roandre .....proba este baza acum.....pacat ca imi placeau tare mult dar.....asta este.Asteptam sa ne i-a ceva alb buni ca a vazut dintisorul baiatului ...si noi i-am sugerat ca ne-ar trebui un costumas alb cu tot cu incaltari.

Mina felicitari ptr dintisor.

Duculeatza multa sanatate la bb.

Doamne ce ploaie vine......brrrr......si noi suntem singurei ca tati este de noapte si nu-mi plac tunetele de loc!!

O noapte linistita si somnoroasa .Pupici.

Oana si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Si eu pe aici, mai rar cei drept dar sunt foarte ocupata , toata ziua sunt pe drumuri deci cand ajung acasa sunt rupta de oboseala. Va intrebati ce fac? Dimineata merg la fizioterapie ca am probleme cu mijlocul, la pranz fug acasa, ii dau la pitic sa pape si iesim afara dupa care il predau la mama iar eu merg o zi la tae-bo, o zi la electrostimulare. O sa ziceti ca m-am bolunzit de tot dar asta e.... nu am avut niciodata formele astea rotunjoare pe care le am acum si nici 59 de kg (atat am acum) deci ma chinui sa-mi revin. Mai merg si la dentist si toate astea trebuie sa le termin repejor pentru ca ai mei pleaca cu Ioana la munte si nu o sa mai am cu cine sa-l las pe Dami ca sa ma fac eu bella .

In rest suntem bine, Dami este puturos in continuare, refuza sa stea in fundulet, sta numa' daca il rezem de ceva.

Problema cea mare este ca seara dupa baita nu mai pot pleca din camera asa cum faceam pana acum pentru ca urla daca nu ma vede asa ca musai sa stau cu el pana adoarme, chestie care mie nu prea imi place pentru ca nu vreau sa devina mami - dependent. Sper sa-i treaca! Oricum e bine ca in continuare dorme singur.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor , poze cu Loreema tunsa periuta AICI .

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Fetelor am uitat sa va spun ceva.

Ieri fata mea a fost in greva foamei . A mancat toata ziua 100g iaurt (impartit la doau mese) , o jumatate banana medie, 1/3 din portia normala de cerale, o masa de laptic seara. Si a dormit de doua ori cate 40-50 min. DOAR atat toata ziua.
Azi a mancat la 8 portia de cereale, la 11 100g peste cu paste si legume, la 13 :30 250g iaurt , 16 :30 o banana mare , la 20 :30 100g peste cu legume + 100 g iaurt+ laptic( a supt 20 min) si a dormit 8 :30- 10 :30 ; 12-13 :30 ; 16 :30-18 :45 si la 21 deja a cazut in front pt somnul de noapte.

Eu nu o mai inteleg deloc. Sa vedem maine in ce toane este !

Pozici noi

Ramona & Loreema

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Loreema, tare scumpa e pitica.

Mina, felicitari pentru dintoc.

Duculeatza, multa sanatate lui bb.

Alexuta mea are rosu in gat, asa ca de azi am trecut pe tratament serios. Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede. Pediatra a zis ca nu este nevoie de antibiotic si i-a dat tratament homeopat. Ea se comporta destul de bine, nici nu zici ca ar avea ceva. Foarte rar tuseste si parca i se rupe din gat.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor,

Alma a zis azi "papa" (tata in olandeza) si taticul ei nu mai putea de fericire, drept pentru care s-a jucat toata dupa-amiaza cu ea.Eu am profitat de prezenta lui si am mai facut cate unele prin casa ca de maine o sa fiu mai busy, mai ales ca se apropie ziua lui tati (o sa i-o sarbatorim duminica) si o sa facem pregatiri mai deosebite (ca doar o data face omul 35 de ani).
Dintele inca nu apare, iar starea de maraiala a Almei continua. Noroc cu rabdarea mea....dar si aceasta cred ca o sa dispara in curand.
Azi mi-a smuls Alma un pumnisor de fire de par din cap, asa ca neaparat trebuie sa ma tund sa nu mai am parte de astfel de accidente.
Geo, bravo pentru perseverenta si iti urez sa atingi greutatea pe care o vrei. Si eu dau incetisor kilogramele jos, nu asa rapid ca la inceput, dar in fiecare zi sunt mai putine grame.Eu tot am zis ca ma duc la fitness, dar nu am facut-o inca.Ma duc doar la inot o data pe saptamana si cred ca o sa merg mai des la vara, dupa ce voi reveni din Romania.
Mina, felicitari vizigotului pentru dintisor. La cat mai multi si sanatosi!Tie iti urez bafta cu organizarea targului si numai succese in general.
Duculeatza, sanatate bebelusului tau.
A propos de marimile la pantofiori, nu stiu cum sunt cele din Ro, dar aici cam corespund. Alma are marimea 17-18 la toti pantofiorii. Are niste sandalute 19-20 care ii sunt putin mari si cred ca-i vor fi bune peste vreo 2 luni, in iulie.Bine e si atunci.
Ma retrag acum ca am cate ceva de facut. Pupici tuturor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Salutare
Vin si eu.
Nu m-am intors la serviciu, dar lucrez de acasa din greu.
Nu ma pling, bine ca este de lucru.
Doar ca nu prea mai reusesc sa am timp de altceva, ptr ca pe linga asta trebui sa ii acord si atentie Ameliei( asta pe linga hranit, spalat, schimbat, plimbat, etc.)
Nu m-as fi apucat de lucru, daca luam aia 7 mln sau cit sunt. Dar eu nu am avut care de munca si nu beneficiez de ei, asa ca m-am apucat de treaba, ca altfel aveam impresia ca eu nu fac nimic.
De curatatul urechilor, eu am auzit ca si la cei maturi, cu cit mai des cureti cu atit mai multa ceara se face... Noi nu avem probleme, dar recunosc ca nu i le curat in fiecare seara, cam la 2-3 zile.
Apropo de asta, cu se curata urechile daca nu cu betisoare, Mihaela. Ca eu red ca am ramas in urma, nu stiam ca nu e e bine cu betisoare...
Duculeata, bine ai venit si sanatate la bebic
Alinah, ma bucur ca Armin e mai bine.
Felicitari ptr toti bebici iepurasi. Noi inca nimic.
Tare ma amuza prosticelele pe care le fac bebicii vostri.
Si Amelia mai face, dar din alea care poate in starea care e.
Isi desface pampersul( ca nu are pantaloni de asupra ghipsului), baga degetele sub ghips la briu si scoate vata si baga in gura, mai nou are o atractie deosebita fata de etichete. Daca vreo jucarie sau hainita are eticheta o suge de zic ca e bomboana. Asa ca am tot taiat din ele.
Ii place sa manince singura castravete. Ii dau o bucata in mina si roade la el, asa fara dinti si e tare fericita.
Si tare mai racneste daca ii iau din mina ceva... dar eu ii zic ca nu e voie... poate s-o prinde o data si o data ce inseamna asta.
de mincat... cine zicea ca e in categoria pana cu 7 kg si mai mult? Atunci eu unde o incadrez pe Amelia cu 6kg la 7 luni si citeva zile( nu mai tin minte exact si mi-e lene sa ma uit in agenda)?
Lasa ca cresc si ei mari odata...
De incaltaminte, la noi inca nu e cazul, dar tin minte ca in copilarie mama ne masura talpa cu o ata ca sa ne poata lua incalataminte, daca nu mergeam cu ea...
va pupic

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Azi am fost sa iau copilului ceva alb... Nu i-am luat mare lucru... 2 bluzite si sosete... albe, normal... Are atatea lucrusoare ca sunt invidioasa... Am zis ca nu-i mai iau nimic pana nu mai are nevoie, dar nu ma pot abtine...

Maine o sa mergem la dr. la revizie... abia astept sa vad daca a luat mai bine in greutate luna asta... Daca nu, ii fac analizele. Daca e ok, nu stiu, vedem ce zice si pediatrul...

La multi ani pt. Alexandra (Ellen)! Si multa sanatate!

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

quote:
Originally posted by duculeatza
[Alinah daca ai timp da-mi si mie citeva detalii despre dermatita si lamureste-ma daca se poate face vre-un test de alergie inaintea virstei de 3 ani!

buna fetelor. va mai amintiti de mine?
si baiatul meu a avut dermatita atopica, si tot imi ziceau ca va fi bine. hai sa-ti zic ce i-am facut eu. l-am spalat numai in apa (ii spalam numai popoul cu sampon), nu l-am mai uns cu ulei decat o data pe saptamana(unii mi-au recomandat sa nu-l mai ung deloc cu ulei) si doctorii mi-au spus sa il spal o data la 4-5 zile dar eu nu am ascultat si l-am spalat o data la 2 zile.hainutele lui le spalam cu jumatate din cantitatea de dero obisnuit si fara balsam de rufe.
test alergic i-am facut si eu ca mereu voma lapticul de la mine si mi-a iesit putin alergic la laptic.testul alergic e foarte simplu :ii pune niste picaturi pe piele pe care le inteapa putin sa intre in piele si dupa 5 minute iti va spune daca e alergic la ceva. intepatura nu o simte deloc, Omar incepuse sa rada cand il intepa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Buna dimineata!
La multi ani Alexandra!

Nu a facut diaree, asa ca stau linistita. Mai face ea asa, cand scoate si cea mai "recenta" papa, si iese un pic mai moale, dar ieri era muuult si destul de moale. Dar de atunci nu a mai facut deloc pana acum.
Dinti tot nu...
Dar sa vedeti figura: dupa ce nu a mai baut altceva in afara de lapte cred ca de cateva luni, ieri in parc am incercat un pic de ceai. Bineinteles, doar se juca cu tetina. Eram cu Tony si cu o alta fata de pe DC (Viovio) cu fetita ei. Bianca, fata lui Vio, care inca papa san, nu bea nimic din biberon. Dar ieri s-a apucat sa bea ceai de i l-a terminat pe cel pe care il avea mamica ei. Eu, vazand ca Alexandra mea nu bea, i l-am oferit. Asa ca am rasturnat biberonul nostru in al ei si l-a baut fata aia. Buuun! Numai ca imediat dupa asta Alexandra a inceput sa caste gura, sa plescaie si sa "muste aerul". Eu am zis, hai acasa ca ii e foame. Tot drumul numai asa a facut. Ajungem acasa, fuga baie, fuga lapte, papa 200 lapte cu cereale, tot la fel facea. Plus nervi, plus ca mi-a udat 3 cearceafuri si 3 seturi de haine. In final i-am facut ceai si mi-a baut 50 ml apoi a adormit instantaneu!!! Azi dimineata se scoala cu buzele uscate si acelasi plescait. I-am dat lapte alternativ cu ceai. A baut 180 de lapte si vreo 20-30 ceai. Nu-mi vine sa cred, i se facu sete asa deodata? Sau e foarte cald? Ca si fata prietenei mele a baut ieri prima data 2 bibe de ceai.... Ciudati si copiii astia, si saracii nici nu pot sa spuna ce vor.
Alta belea de care ma lovesc acum e urmatoarea: dupa baie, ea calda si unsa, eu la fel, cand papa laptele e fleasca de transpiratie si trebuie sa o schimb din cap pana in picioare. Cred ca o sa o imbrac in halatul de baie dupa ce o sterg si o imbrac in haine dupa ce papa, dar ma gandesc sa nu fie prea gros. Nu stiu cum sa fac.

Roandre: nu e mai greu aluatul asta, e mult mai simplu, il faci in maxim 5 minute. Grasimea o apesi cu o furculita sa se incorporeze cu faina, sa nu mai fie guguloaie. Si apoi il iei putin la mana ca sa le zdrobesti de tot si pui cateva linguri de apa rece (pe rand, cate una...)cat sa se lege aluatul. Se pune si gheata pentru ca trebuie lucrat rece. Si f.f.f. repede. Mai mult iti ia sa speli castronul decat sa faci aluatul. SIngura chestie e ca trebuie sa stea la frigider, in rest e mult mai usor si mai bun. Sa-l incerci totusi!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput