Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani bebicilor ce se serbeaza azi!
Fetelor, nu stiu ce sa mai fac, vad ca toate spuneti ca aveti cald in casa.
Aseara, dupa baie nu am mai uns-o ca sa nu mai transpire. I-am dat maieu si tricou cu maneca scurta, dupa o ora era fleasca la spate. Am luat-o sa o schimb, desi abia adormise....si s-a pus pe un urlat...Am lasat-o doar in body, dar peste noapte temperatura in casa s-a schimbat, of, zau daca mai stiu ce sa-i fac. Plus ca am intors-o de zeci de ori ca se intoarce pe burta sin in somn si nu stie sa doarma asa, si prin urmare maraie sa o "salvez".

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Alinah - si fata mea a facut alergie, are o zona pe gat, dar nu imi dau seama de la ce pt ca nu i-am introdus nimic nou. Si are deja aproape o saptamana si nu ii mai trece odata. Luni cand ajungem acasa mergem la dr.

anamari - sarcina usoara si copii cuminti.

Pozici noi
Ramona & Loreema (6 sept 2004) Fara par

Pozici

Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna mamici!

E asa frumos afara...si cald.....astept sa se trezesca printisorul meu iubit sa iesim la plimbare!
Ieri l-am cantarit si are 9600 gr! E destul de marisor!Problema e ca nu pot sa-l masor ca lumea in lungime.....dar niciodata!Ca se agita intr-una!

Acum vreau sa-i iau un ham, ca deja ma cocoseaza!El numai in picioare vrea sa mearga! Si ma doare spatele de mor sa stau tot aplecata....asa ca-i cumpar un ham ca la catei

Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Spuneti-mi va rog si mie ce fel de peste le dati la bebici? Si care-i cel cu mai putine oase?Si cum il pregatiti(cele care il pregatiti)?
Eu inca nu i-am dat peste, dar vreau sa incep si nu stiu ce sa ii iau!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Pufymic eu scriem cred ca pe la inceputul paginii, ii dau cod fiert si este delicios plus ca se curata foarte usor. Pui apa la fiert si cand fierbe bagi pestele inauntru si il fierbi 10 minute. Sa vezi ce usor se curata de oase!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Geo merci! Am vazut ca tu ii dai cod...restul mamicilor??

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut,

Intru si eu repede-repede ca nu mi-s normala. Pe langa ca am 1000 de treburi pe ziua de azi eu plec acum sa-mi cumpar sandale ca nu mai pot sa umblu doar cu pantofi decupati ca mor de cald.Aici sunt in jur de 30 grade,dar cu umiditatea super ridicata, caldura nu e aproape deloc suportabila. E naduf, ce mai?
Pufy, si eu stiu de cod. Aici asta se recomanda in primul rand bebelusilor. Eu nu i-am dat inca Almei ca am citit ca se recomanda de la 8 luni incolo.Stiu ca se mai poate pastrav. In rest, trebuie sa ma mai documentez si eu.
Pe noi toti ne-au muscat ieri tantarii ca am cam stat prin gradina, la umbra, asa ca trebuie sa luam masuri.
O zi buna tuturor si pupici,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Naty - intrebai de bona; eu am gasit-o prin niste cunostinte;
am incercat si prin agentie, dar nu am avut noroc; am ales pe cineva TOTAL NECORESPUNZATOR, adica m-au inselat aparentele; depinde si cum lucreaza agentia respectiva; eu am fost la un interviu cu 3 persoane; am avut cu persoana aleasa o perioada de proba de o saptamana - total insuficient; mai aveam dreptul la o optiune sau la un al doilea interviu, dar intre timp s-a rezolvat prin cunostinte...
oricum esti norocoasa - poate la inceput va sta cineva cu ea, pana se obisnuieste si ea cu copilul si copilul cu ea...
bafta - sa ne povestesti cum s-a rezolvat!
si sanatate mamei tale!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumiri din nou...

noi avem deja un baiat-pe cel mare si o fetita-pe cea mica...asa casa fie ce va fi...sanatos sa fie...

peste-eu inca nu m-am gandit sa-i dau peste...

cosmaruri-am mai patit cineva ca bebe sa se trezeasca din senin plangand/eu am patit cu a mea azi noapte -de am zis ca o doare ceva...dar nu a fost durere ca sa potolit si a adormit la loc si si aseara si azi dimineata era fericita...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Peste - am uitat sa intreb pediatru daca ii pot da... insa azi se uita la mine cum mananc si i-am dat si ei putin peste (pastrav)... si i-a placut...

Cosmaruri - si Elena se mai trezeste urland in timpul noptii si pana sa ajung la ea deja doarme la loc... Am pp ca poate avea cosmaruri, ca daca o dureau dintii nu cred ca se potolea instantaneu.

Ceai/apa - nu vroia sa bea ne nici un fel... doar o data a baut 100 ml de ceai intr-o zi si gata. Azi am incercat sa-i dau cu lingurita ceai si asa a vrut... cand ma apropiam cu lingurita deschidea gura sa ii mai dau 30-40 ml odata... Ma gandesc ca poate nu mai vrea cu biberonul, ca am observat ca si cu laptele face mutre... si daca ii dau cu lingurita bea... Vreau sa-i iau www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=2811" target="_blank">cana cu tzutzuroi... are una obisnuita, dar nu ne descurcam cu ea...
Aissa parca tu i-ai luat cana din asta, cum este, Alexandra bea cu ea?

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput