Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

'neata!Acum am adormit-o si eu pe Mariuca deci sunt libera!
Monica,multam de intrebare!E mai bine,dar daca mananc in partea aia ma cam doare,ceea ce inseamna ca de fapt nu-i bine,nu?oricum sper maine sa rezolve ca daca nu o sa stau pe la bucuresti sa caut dentisti.Pupici lui Ruxi care intre timp nu mai e asa cumintica
Mikimi,mai..eu nu am vazut pozele..mai scrie o data adresa si poate reusesc si eu..ca prea vorbeste lumea de rochita portocalie!
Viovio,cam slabut ......ce-i cu tine?te-ai suparat pe noi?La Pitesti e o vreme de ..parca trebuia sa se incalzeasca.......Si eu care programasem azi o iesire in rochita....ramanem la salopeta inca.Mai vine vara?????
O zi super

POZE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, de ce nu dormi noptile??? . Nu vreau sa te imbolnavesti Doamne fereste.. Cum gasesti energie????
In alta ordine de idei: mananca Mihaita?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Inca 4 poze

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eliza5

Felis, de ce nu dormi noptile??? . Nu vreau sa te imbolnavesti Doamne fereste.. Cum gasesti energie????
In alta ordine de idei: mananca Mihaita?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Daca vrea, da... Il tine vreo 3 zile de obicei...
Am mai completat la subiectul cu Ce mai face Mihai...

Trebuie sa invatz, iar cu energia... DIn clasa a 8-a dorm 2-4 ore pe noapte in timpul scolii..., apoi in timpul sesiunilor.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Fetele... sper sa nu va suparati pe mine ca postez ca bezmetica noaptea mesaje aiurea...... Please!!!!!!!!... Da cand am de lucru sau invatz noaptea... imi dau un punct de reper: atata fac/invatz si apoi pot citi pe DC. Cum voi nu prea scrieti noaptea... ma bag singura in seama, ca altfel ma cam plictisesc... Sa intru pe alte subiecte active noaptea, as putea... da ma apuc de citit si nu mai invatz nimic... De obicei trebuie sa mai fac ceva noaptea, altceva decat preocuparea de baza... Alta data scriam poezii sau citeam... Poeziile nu iau prea mult, dar daca citeam era jaaaaaaaaaaaleeeeeee... Ca uitam sa ma mai opresc... Asa ca nu va suparati pe mine ca mai vorbesc pe aici singura noaptea... Please!!!!.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Flory ce sa-ti zic...eu nu prea m-am ocupat de ce trebuie dus la biserica, am auzit de la nasa ca au luat un prosop si un sapun pentru popa, iar pentru bebe mic au cumparat panza de mir, l-au imbracat din cap pana in picioare, si o funda alba pe care au sfantit-o in biserica, plus prosop cand il scoate din cazan....in rest nu mai stiu, oricum noi si nasii suntem "varza' la obiceiuri, am facut dupa ureche, ni s-a parut mai important sa-l botezam.
Dana ref decorare sala, poti vorbi cu o firma, nu stiu unde faceti, noi am luat doar baloane ca au venit multi copii si crede-ma ca au stat 10 ore fara sa-i simta nimeni ca s-au jucat cu ele.A, si daca vei avea invitati cu copilasi, eu le-am luat din Carrefour si coifuri si niste suflatoare, care au avut un real succes.In rest distractie maxima fetelor.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FELIS

Fetele... sper sa nu va suparati pe mine ca postez ca bezmetica noaptea mesaje aiurea...... Please!!!!!!!!... Da cand am de lucru sau invatz noaptea... imi dau un punct de reper: atata fac/invatz si apoi pot citi pe DC. Cum voi nu prea scrieti noaptea... ma bag singura in seama, ca altfel ma cam plictisesc... Sa intru pe alte subiecte active noaptea, as putea... da ma apuc de citit si nu mai invatz nimic... De obicei trebuie sa mai fac ceva noaptea, altceva decat preocuparea de baza... Alta data scriam poezii sau citeam... Poeziile nu iau prea mult, dar daca citeam era jaaaaaaaaaaaleeeeeee... Ca uitam sa ma mai opresc... Asa ca nu va suparati pe mine ca mai vorbesc pe aici singura noaptea... Please!!!!.......

Vai Felis cum sa ne suparam...doar ne pare rau ca trebuie sa te chinui asa...ca mi-e mie greu uneori daca ma culc la 1-2, daramite tie care dormi doar 1-2 ore...stai linistita , si eu am facut asa la licenta, numai ca eu nu sunt poeta ca tine, eu dupa ce indeplineam targetul, alergam juma de ora...invatam doar ziua !
Fetelor silueta mea !!!rochita e inselatoare..sub crinolina se ascunde un fund mareeee, scuzati franceza

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

smecherila

Mergi la inceput

Andreea am schimbat semnatura, ia sa vad daca e bine...
Mai ce vreme , tocmai au spus 29-30 grade, dar pare frig...sau ma insel si e vant.Voi iesiti ?

botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

pai ci'n se supara Felis??
io chiar ma bucur, ca am companie

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miche

pai ci'n se supara Felis??
io chiar ma bucur, ca am companie

...

Tocmai m-au sunat de la CECCAR ca maine incepe cursul (pt examen)... Sa vedem cum fac cu bb, cate ore dureaza, cate zile tine... (au obiceiul sa puna curs care azi se termina si maine e examenul...... va zic maine... Acum ma intreb eu daca voi face fatza...

Mergi la inceput