Bebelusi de noiembrie-decembrie 04 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

VIO... unde esti cu

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

tot pe loc, pe loc, pe loc
cin' ma mai cu foc ????

(sau stati la coada?)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=4" target="_blank">Ce mai face Mihai!...

Mergi la inceput

Haideti ca plec si eu sa prind macar 2 ore de somn!...

Mergi la inceput

m-a lut de noua dupa 1 ora 1/2 de somn!....

Mergi la inceput

MIKI... abia acum am vazut ca mi-ai trimis poze...... Bine ca nu am vazut azi noapre ca nu mai invatzam nimic!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by danamunti

Buna fetele,

Florypop cind ai botezul?Eu il am pe 26 iunie si mi-l organizez singura(fac decorul salii,cumpar tot ce trebuie,etc).Asa ca din cutiile de aici pe care le incarc cu lucrurile din casa,sar direct la organizat botezul.Sa vezi atunci alergari prin oras cu masina.
Dana Eric

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/munteanu_iuliana1979/my_photosEric Gabriel[url]

Pe 18 iunie. Deja am intrat in pregatirile finale. Sper sa iasa totul bine si sa fie cumintel. Mie imi e teama sa nu il scape popa din mana la cat e de zvapaiat cand e in apa.
Si nasa are o problema cu tinutul in brate. Andrei are aproape 10 kg acum si deci....

Asta e daca pana acum am stat degeaba si nu l-am botezat...dar trece.

Va pup,

Flory si Andrei (27 Nov 2004)

Mergi la inceput

MIKI...Abia acum am terminat de descarcat pozele... Sunt super!!!!!!!!!... As vrea sa am timp sa le si pun, dar s-a intamplat sa adoarma Mihai asa ca fug si eu poate mai prin vreo 30 min de somn... macar

Mergi la inceput

Cand sa plec si eu ... e si Paxela on-line!... Te pup, dar rezist tentatiei mess-ului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

Neata mamici si bebici!
Cici, Roserb, Felis, Otilia, Danamunti multumim pentru aprecieri. Si noua ne plac ochisorii lui albastrii foarte mult. Sper sa-i ramina asa. La noi in familie doar tatal meu si bunica mea au ochii albastrii.

Felis, biberonul cel cu gaura la mijloc e bun ca poate bebe sa-l apuce mai bine cu minutzele dar se curata mai greu. Eu il curat cu peria de biberoane. Problema noastra e ca e prea mic, are doar 120 ml iar Tudor bea de obicei mai mult. si spor la invatat!

Miki mi-a placut foarte mult rochita ta. Excelenta!

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
Doamne ce vrednicutze ati fost...abia, abia am reusit sa citesc tot.
ieri a fost soacra mea pe la noi si cum vine doar cateva zile pe luna in bucuresti am stat mai tot timpul cu ea si cu astia mici...acum e putin plecata prin oras dar revine dupa amiaza.
miki sa va fie de bine botezul...suiper rochita si ce siluetaaaa...vreau si eu si rochitza si silueta
roserb, eliza sanatate multa puiutilor vostri si multi
andreacum te mai simti?si sotzul meu se duce azi de urgentza la stomatologie i s-a deplasat o plombitza si ii e frica sa nu si-o inghita hi hi...bafta si multa sanatatemariucai.
ref greutate...eu nu am mai cantarit-o pe ruxi si am zis ca o sa o fac macar la 2 saptamani ca sa nu ma mai agit degeaba dar
parca vad ca ma dau cu capul deca tot putin o sa ia...
felis, felis.....iar nu ai dormit toata noaptea...chiar vorbeam ieri cu vio pe yahoo si-i ziceam ca te admir...ca nu stiu cum de rezisti.spor la invatzat si si tie si lui mihaitza.
danamunti si flory...spor la pregatirile pentru botez...
am fugit ca nu mai sta ruxinela
va pup sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput