Discutii despre tratamente naturiste (3)
Raspunsuri - Pagina 9
jubica spune:
adita,eu am avut deja primul CM de cind am inceput tratamentul,iar acum ar trebui sa vina al doilea.Eu sunt deja in a treia luna de tratament....nu stiu ce sa mai zic,rabdare am insa azi dimineata am mai facut un test care iar a iesit usor pozitiv.Sper ca tratamentul sa nu influienteze o eventuala sarcina.Am hotarit ca luni dimineata sa merg la analiza beta HCG.O prietena mi-a zis ca si la ea pina la 6 saptamini i-a iesit a doua liniuta ff slaba.....dar luni o sa am un raspuns la toate incertitudinile mele.
pupici
Stepha spune:
Marunzika, dar polenul cum il iei? I-am dat de dimineata sotului meu si mi s-a plans ca e mai rau decat tinstura de branca ursului, dar l-a luat. In schimb eu nu am stiut sa-i spun cum sa-l ia: sa-l mestece, tina in gura mai mult timp ca sa se dizolve sau sa-l inghita pur si simplu.(pe prospect nu scrie)
hitomi spune:
Jubica ,da-mi voie sa te felicit pentru reusita .
Din cate stiu eu nu exista test partial pozitiv ,este cu siguranta POZITIV ,doar ca concentratia de HCG este mai diluata .Mai fa un test maine dimineata .Nu are cum sa iasa testul pozitiv de la tratament .Hehe..,parca vad ca in cateva luni toate trecem la gravidute ! Sa ne-auda Dumnezeu!
Eu ma simt foarte bine de cand am inceput tratamentul .Parca s-au mai limpezit apele .
hitomi spune:
Jubica ,tocmai am citit din urma ,unde ai scris ,ca doctorul nu ti-a confirmat sarcina .Imi pare sincer ,rau !Dar speranta moare ultima .Ai sa te convingi dupa ce o sa faci testul d sange.
Fruntea sus!
Marunzika spune:
Stepha, polenul trebuie luat dimineata cate o lingurita pe stomacul gol si trebuie tinut mai mult in gura pana se topeste (nu trebuie inghitit rapid, mai degraba supt). Si treptat poti ajunge la doua lingurite pe zi (al meu sot ia si seara cate o lingurita). Ce-i haios ca prima data cand i-am dat a zis ca e "mancare pt papagali/pasari si se stamba in toate felurile, iar cand a inceput o alta punga de la un alt producator, mi-a spus ca mancarea asta de papagali e mai dura. Deci sotul meu cunoaste deja calitatea polenului
si e tare haios ca a ajuns sa ia toate medicamentele fara sa comenteze, iar tinctura de propolis
care mie mi se pare odioasa el parca o savureaza! Si cum nu intelege aproape nimic in romana (e italian) nu-mi spune tabletele dupa numele romanesti ci dupa culori, ma informeaza cand se termina cate o cutie si deja cauta singur in "magazia naturala personala". Probabil ca l-am zapacit si pe el cu dorinta mea nebuna de a avea cat mai curand un bb, caci e in stare sa ia toate plantele numai sa reusim.
Am dureri de gat si nasul e infundat; iau niste medicamente pt dureri si pt sinusuri (nu antibiotice) si va intreb daca nu au sa faca razboi cu tabletele naturale si ceaiurile cu care au sa se intalneasca prin stomac? Va rog un raspuns!
La cati mai multi bb-ei naturali!
Serj spune:
adi multumesc de intrebare, dar nu stau mult mai bine, este drept am vazut minima si sub 9 in ultima saptamana, dar mai mult oscileaza intre 9 si 10
si la plafar mi-a spus ca nu se rezolva imediat, eu continui asa, ca altceva nu am de facut.
cu plantutele am inceput sa le caut de pe acum, ma gande-am sa nu pierd timpul ca este pretios!!!
dar de napraznic nu au auzit, tinctura din mugur de zmeura nu, doar maca, si pt. ca nu am nici o problema gasita si declarata, ea crede ca este stressul la mijloc.
asa ca sambata trebuie sa ma intorc sa facem o discutie pt. ca trat. este personalizat si sa-mi dea niste plante (sub ce forma??? nu stiu) va tin la curent cu ce imi da.
deci ea stie ce probleme am. am cautat pe site-ul dat de tine si medicamentul de tensiune l-am gasit (nu incide), dar cel de tiroida nu, poate nu am cautat bine???
am sa caut varianta ta light, dar telina si morcovul trebuie doar stoarse? este bun doar sucul lor?
fetelor, am si eu o intrebare: vreau sa fac album, dar de fiecare data cand trimit o foto, nu recunoaste desi este in marimea ceruta. unde gresesc?
eu va doresc la toate sa reusiti cu plantutele, si sa fim toate 

hitomi spune:
Marunzika ,incearca sa te tratezi tot pe cale naturala.Nu este bine sa le amesteci .Pentru gat ai putea sa iei cate o lingurita de miere si poti sa "ceri " si de la sot putin polen ,pentru ca intareste sistemul imunitar.
Sanatate!
Mirga spune:
Buna fetelor.
Eu sint in a 3-a zi de ciclu si deja nu mai e nimic. Iau tratamentul naturist de 3 saptamini si am impresia ca totul s-a dat peste cap. Pina acu aveam un CM de 28 de zile, cu menstra rosie, puternica timp de 3-4 zile dupa care inca 1-2 zile de scurgeri maronii si dureri groaznice in prima zi.
Acu, dupa ceaiuri
si alte cele, mi-a venit tot la 28 de zile fix, cu aceleasi dureri de prima zi, dar menstra slaba, maronie si doar in prima zi. Ieri abia daca mai erau ceva picaturi, iar azi nimic. In schimb am ramas cu intepaturi in zona ovarului drept (v-am spus ca in timpul tuturor anilor de tratament, el nu a lucrat niciodata, indiferent de stimulare) tot timpul. Se pare ca acolo e ceva hiba.
Acu astept sa primesc din tara MACA si sa vedem ce va fi in continuare. Am inceput sa imi iau si temp. dimineata, pina acu a fost constanta, 36,7.
Sper ca al 2-lea CM dupa ceaiuri sa fie mai normal, sau sa nu mai fie decit peste 9 luni.
Jubica iti tin pumnii sa fie cu noroc luni.
Deasemenea succes la toate fetele. 
Sole spune:
merci Miro,plantutele lucreaza ,tot inainte si Doamne Ajuta cat mai curand la bebe ca nu mai am rabdare,vreau sa fiu