Discutii despre tratamente naturiste (3)
Raspunsuri - Pagina 10
mioritaus spune:
Fetele am scris si fetelor pe forumul fibrom uterin asa ca va dau un copy si paste sa va spun reactiile tratamentului fitoterapeut si homeopat pe care il fac acum.
Imi cer scuze ca intru asa de rar, dar numai am acces la Internet decat la sv, pentru ca acasa o persoana binevoitoare ne-a taiat fibra...
sa stiti ca nu sunt insarcinata (de fapt nu stiu daca mai stiti dar nu urmaresc sa raman
dar sunt alaturi de cele care vor si chiar va tin pumnii)eu nu vreau decat sa dizolv cele 3 fibroame subseroase si chistul de pe ovarul drep (unicul si pretiosul meu ovar) si uitati-va si voi ca este deja duminica si numai scap de cateva pete minore maronii si un pic de sangerare care nici macar nu binevoieste sa murdareasca t... Ceva s-a intamplat si nu imi dau seama ce.....am citit si eu pe dif site uri am intrebat si dr homeopat si fitoterapeuta si pot face tratamente combinate.In momentul de fata iau Mastodynon, tincturi de arinul alb, zmeur si coaca negru, ceiuri de soricel si cal,galbenele,dragaica si cretisoara, deci in cadrul tratamentul fitoterapeutic iar in cadrul trat homeopat o solutie pt uter una pt ovar si niste granule de tuia, apis, aurum,con,loch 30 si sep 200,sedintele de acupunctura sau terminat, Utrogestanul l-am terminat pe luna trecuta iar pe luna asta numai stiu cum sa il iau pentru ca nu stiu daca pot considera ciclu ceea ce mi se intampla in momentul de fata sau ba.Sper sa nu fi facut un alt soi de dereglare hormonala si sper asa cum am citit sa fie rau la inceput si pe urma dupa 2 luni sa ma reglez.Insa trebuie sa va specific ca nu am avut niciodata intarziere de ciclu sau ca acum.Am specificat asa si doctorilor cand am stat la discutii despre cum se manifesta ciclu si le-am spus ca decand am nascut nu am mai avut dureri de burta si nici ciclu intarziat.Sper sa va fie de folos constatarile mele , aviz fetelor care fac tratamente naturise (eu cred ca pe undeva este o greseala in administratrea lor, dar asta am primit sa iau - v-am spus eu ca m-am dus unde am vazut cu ochii).Sa va mai spun ca inainte de ciclu ma dureau sanii, nu tare dar simteam cum ma dor nodulii, dar dupa instalarea ciclului durerea imi trecea, lucru pe care nu il pot spune si acum dupa 1 saptamana de secretie invaziva maro, chiar durerea nodulului persista.Sanii sunt intariti si ma dor.Sa va mai spun ca mi se ingrasa tenul si corpul, si parca imi cade mai mult par decat de obicei. Credeti ca fac bine daca continui tratamentul cu toate efectele care au aparut de pe data de 09.o5 pana acum?
Sper ca nu am fost cicalitoare si sper din tot sufletul sa ne atingem telurile pentru care ne gasim pe acest forum.
Tuturor fetelor SUCCES MULT
hitomi spune:
`Neata fetelor!
Vreau sa va spun ca mi-a venit CM-ul in a 4 a zi de tratament .Dar e vizibil ca ceva se petrece acolo de cand iau plante .De exemplu nu am mai avut dureri premenstruale iar cantitatea de sange este foarte redusa.Inedit este faptul ca ma dor ovarele .Voi ati avut aceleasi stari la primul CM ,in urma tratamentului?Si as vrea sa va mai intreb:tratamentul se tine cate 10 zile cu pauza de 10 zile ,sau de ia nonstop 3 luni sau 6 luni?
Mioritaus ,am citit ,cum s-a manifestat la tine trat naturist .Cred ca caderea parului nu este de la plante .Trat naturist in principiu nu are efecte negative asupra organismului.Cred mai degraba ca ai lipsa de calciu sau alte vitamine .La mine ,de mica am avut probleme cu, caderea parului ,dar de cand am inceput sa iau tablete de calciu nu imi mai cade parul a capatat stralucire si creste destul de repede.
Din cate am mai citit ,in momentul in care se incepe un trat naturist ,este normal ca organismul sa reactioneze intr-un fel si ptr inceput ai senzatia ca s-a dereglat mai rau decat a fost ,
nu este decat o curatare de toxine .Nu cred ca un organism ,supraincarcat de medicamente ii v-a fi asa de usor sa treaca la o medicamentatie naturista si binenteles noi vom simti aceasta schimbare pe, pielea noasta .
Concluzia mea este ca s-au rezollvat destul de multe cazuri prin acest tratament ,ca sa ne mai indoim de eficacitatea lui ,numai ca toate la timpul lor .
Pupici si scuze ca m-am lungit la vorba!
O zi buna!
Stepha spune:
Hitomi, in ce zi a cm ai inceput tratamentul? Nici eu nu am mai avut dureri premenstruale, m-au intepat ovarele cu cateva zile inainte de cm.Tratamentul trebuie tinut fara intrerupere minimum 3 luni maximum 6 luni.
Serj spune:
buna dimineata fetelor!
v-ati odihnit in week-end?
noi lucram in mod obisnuit asa ca pt. noi nu exista odihna cel putin pana se termina vara
sa va spun ca am fost la plafar, si mi-a dat magneziu, vit. E 400, iar ca remediu natural florile lui Bach!? a auzit cineva de ele?
vad ca se gasesc articole si in limba romana despre ele.
se da pe un sistem personalizat, in functie de problemele fiecaruia si este o solutie care se pune cu pompeta sub limba, eu am inceput de sambata si vom vedea....
maca nu mi-a dat pt. ca deocamdata crede ca nu am nevoie![]()
voi ce spuneti, am luat-o pe drumul cel bun????
intre timp au venit si rusii 
, nici nu vreau sa mai gandesc nu vreau sa mai sufar pt. asta, vreau sa ma bucur de copilaria puiului meu, si daca nu va veni si o fetita (sau ce o fi)....asta e (cel putin asta vreau sa simt, dar cum?????)
nu va mai bat la cap cu problemele mele, care nu sunt nici pe departe ca ale voastre.
pupici si o zi buna!
hitomi spune:
Stepha ,am inceput tratamentul in a 37 zi a CM,si a venit dupa 4 zile de trat .
De dimineata am inceput sa am dureri de burta si ovare (mai putin),si ma gandeam sa intrerup trat cat tine CM-ul .Nu stiu ce sa fac!
Stepha spune:
Hitomi, nu trebuie sa intrerupi tratamentul pe timpul cm-ului.
Miro, cum a fost in weekednul prelungit? te-ai odihnit?
jubica spune:
Fetele,va pup si vreau sa va spun ca am avut un sfirsit de saptamina plin de surprize:simbata dimineata mi-a scazut temperatura la 36.9 primul semn ca vin rusii,iar dupa masa au venit in ziua 37 CM.Eu cred ca totusi a fost sarcina oprita din evolutie pentru ca am eliminat un singur cheag de singe,care era pe jumatate de culoare inchisa,iar cealalta jumatate de culoare rozulie,nu am avut nici un fel de durere de burtica.
Pupici
Stepha spune:
Jubica, dupa cate citisem pe forum ma asteptam la primul cm sa fie ceva de groaza..
, ca de ma curatam si am avut surpiza sa nu vad cheaguri (eu care de obicei am asa ceva), acum nu-mi aduc aminte sa fi vazut unul.Oricum am luat-o ca pe un semn bun, o schimbare in bine. Oricum nu stiu de ce eliminam noi de obicei cheaguri, stie cineva?
Jubica, spor la o noua runda de ceaiuri, la o noua luna plina de sperante!
jubica spune:
Stepha,draga multumesc pentru incurajari,iar ceea ce ma nelinisteste pe mine nu este faptul ca nu am mai eliminat cheaguri ci faptul ca deobicei aveau o culoare ff inchisa ,iar acum era rose.