Mamici de septembrie - octombrie 2005 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu abia ma obisnuiesc cu ideea ca misca si mai ales cu ideea ca si simt... cert e ca activitatea lui bb nu o simt decit daca stau in pat si daca ma concentrez asupra burtii, hehe.
Doctorita mi-a zis ca abia incepind cu saptamina asta ar trebui sa simt ca misca desi eu afirm acest lucru de cel putin 1 saptamina.
Cert e ca trebuie sa fie puternic ca sa pot simti si eu ceva dincolo de stratul de grasime .

Ma cam doar burtica de la cit am tusit zilele astea...

Jadi
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu nu ma abtin la mincare cind e vorba de mers la restaurant ca daca si acolo ma abtin in curind o sa mor de foame... deja ma 3.5 kg in plus si nu va zic cum sta sotul cu gura pe mine si jur ca nu maninc mult. Nu ca as suferi prea mult cind ma cearta...

As fi vrut sa merg si eu in Turcia anul asta , nu am mai fost acolo din voiajul de nunta din 99 si este chiar odihnitor sa nu faci nimic o zi intreaga insa mi-a expirat pasaportul si mi-e lene sa il reinnoiesc asa ca oricum sintem programati la mare pe 2 iulie asa ca ne mai gindim... oricum iunie e perioada cea mai frumoasa in turcia,

Jadi
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Pana la urma zugravim numai o camera (100 euro). Azi au venit 2 mesteri....care sper sa termine pana pe vineri.
Ramona, cu renaultul e de asteptat din cauza celor care si-au dat masinile vechi la casat. Din cauza asta si noi, care dam banul jos, trebuie sa asteptam pentru ca sunt foarte multe comenzi si nu se pot fabrica atatea. Mai ales ca fabricile au concediu o luna, vara (cele din occident). Asa am inteles.......sau poate e doar o scuza!!!
Karmenutza, exact cu aceeasi problema m-am confruntat si eu: nu am mai pus pe mine intr-o saptaman nimic, dar burtica mi-a crescut mult in ultima saptamana. De acum incepe foarte vizibil sa creasca burtica si am inceput sa ma rotunjesc la fata. Am deja 7 kg si docorul meu a zis ca suntem in grafic.
Eliuta, mysweetest felicitari pentru fetite
Karmenutza, din cate stiu eu nu prea e indicata apa minerala, mai bine apa plata.
Vai miflore, te inteleg perfect. Eu i fiecare seara mananc 2 kiwi si mai beau si o cana cu lapte. Iar dimineata miere. Dar la mine si-au facut aparitia si hemoroizii care ma supara si mai pierd si putin sange.

Mie inca mi se intareste uneori burtica... dar nu tine mult si fara durere. Mai i-au cate un no-spa din cand in cand!!!
Codruta 25+ aproape 26

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Anya, in Antalya la un club din asta cum sunt la ei. Kremlin ii zice. Plec pe 20 si ma intorc pe 30 iunie. O sa merg cu mai multi prieteni si cu un cuplu care are un bebe de 4 luni care ne va insoti! Abia astept sa il giugiulesc, mai ales ca eu, mamica lui si el vom sta mai mult la umbra si afara doar dimineata si seara...
Sper sa nu ma plictisesc prea tare!
Raluca, e ok la 6.30 pentru mine, abia astept sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Eu stau la serviciu pana la ora 16 si pana la Eva fac o jumatate de ora, asa ca mie mi-ar conveni sa ne intalnim si incepand cu 16.30. Oricum nu este o problema ora,dar daca mai sunt fete care pot ajunge asa devreme ar fi ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

BUNA!
SUNT O GRAVIDUTA DE SEPTEMBRIE SI AS VREA SA INTRU SI EU IN GASCA
VOASTRA,VA CITESC INCA DE LA INCEPUT DAR M-AM HOTARAT SA MA INSCRIU
PT. CA AM VAZUT CA SUNT FETE CARE AU ACELASI DPN CU MINE,CHIAR RAMONA
ARE SI ACELASI DOCTOR.ASA CA DACA VRETI SA MA TRECETI SI PE MINE CU URMATOARELE DATE UM 13.12.2004,DPN 19.09.2005,DR. ION IONUT ,SPITALUL
GIULESTI,LA ECO MORFOLOGICA ERA BAIAT.VA MULTUMESC SI MAI VORBIM

MIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Bine Valen, atunci am sa fac rezervarea pe la 4.30 sau 5 si tu vei fi cea care ne va intampina . Oricum mai vorbim pana atunci.

Raluca, 20 saptamani si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Valen, eu as putea sa ajung cel mai devreme la 17.30. Am putea sa ne intalnim de la 17.30 si fetele care nu pot ajunge decat dupa o ora sunt binevenite! Le asteptam!
Vroiam sa va intreb, pe voi va doare burtica? Pe mine ma doare (chiar acum cand va scriu) in partea dreapta, cum erau durerile inainte de ciclu, sau chiar la ovulatie ma durea asa, intr-una dintre parti. Nu stiu ce sa zic, sper sa fie ok totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Raluca, Flavia, Kid, multumesc pentru raspunsuri!
Se pare ca nu e regula generala cu miscarile; si poate are importanta si pozitia placentei dupa cum ai spus tu Kid, si la mine e anterioara!
Treaba cu stetoscopul am auzit-o si eu aseara, din saptamana 28 pune tati urechea pe burtica si se aud cele 2 pulsuri - mai rapid al bebeului si mai lent al mamei si se aude si daca sughita copilasul!
Codruta, se pare ca suntem surori de suferinta! Las' ca biruim noi! Si mie mi se intareste uneori burtica, dar nu pietroi si dup-aia se inmoaie; mai iau si no-spa.
Fetelor, mi-ati facut o pofta de Turcia! Mie imi place tare mult acolo, am fost de 2 ori, in 2000 in voiaj de nunta si in 2001! Dar eu deja mi-am rezolvat concediul, de-abia am venit! Dixtractie placuta celor care mergeti, o sa fie super; Daca puteti, nu va opriti in Kusadasi, e frumos si acolo dar mergeti spre sud, spre Antalya, e tare frumos! Mie mi-a placut tare in Laguna albastra, era o apa asa de-albastra!

Mihaela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Kidule si pe mine ma mai doare burtica. Dimineata ma durea in stanga jos; am avut si eu pt. cateva secunde senzatia pe care o aveam la ciclu dar e totul in regula pt. ca mi s-a mai intamplat iar d-ra Sara este foarte bine.

Mergi la inceput