Mamici de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Cornelia- ieri dupa amiaza cica au fost in revizie pana la ora 20.00, acum se poate vota pana la pranz
Multumesc
Am fost ieri la control medicul mi a spus ca mai am cateva zile dar oricand se poate declansa nasterea.(rabdare sa am...)
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Mercedes, am votat ieri - doua voturi - unul de la mine, unul de la sotul meu. Mult success, mai are nevoie de ceva voturi si sper sa le obtii.
Ai grija de tine, multa sanatate si sa auzim numai de bine.

http://community.webshots.com/user/newmami2005

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rdunare spune:

Mai treceti pe lista de mamici pe ChrisDun.
Astăzi dimineata la 5:15 a nascut o fetita de 3,34 kg, apgar 10. Numele ei este Carina Emilia.
Va urez tuturor celor ramase nenascute sa aveti parte de un travaliu la fel ca al sotiei. Primele contractii nedureroase au aparut pe la ora 20:20, cele ce jenau au aparut pe la ora 1, de la ora 3 putin mai tare iar chinuitor a fost intre 4 si ceva si 5:15. La 30 de minute dupa nastere era cu gura pana la urechi, uitase tot ce a durut-o.
Foto la 18 minute de la nastere:
http://img266.echo.cx/my.php?image=carinaemilia2qq.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Felicitari proaspetilor parinti , Carina e o scumpica! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii. Si refacere cat mai usoara mamicii!!

Mickyyy (38 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Neatza, aparent de cand au aparut si BBitzii in viatza celor mai norocoase ( momentan) nu prea mai e timp de stat pe forum.nu e suparare, dar eu nu stiu despre restul.eu , mai am putin si urlu ca proasta in casa de frica..... sper sa nu aiba fi-mea cfhef de mutat de la locul de rezidenta momentana, cel putin sa nu se gandeasca la asa ceva pana sambata, ca sa am si eu timp sa imi fac bagajul ptr spital, ca spre rusinea mea nu am cumparat nimic pentru spital...
nah, ca tot vorbea NewMami de deprimari.eu sunt panicata.ca sa nu mai zic ca am si examene de dat si nu am chef de invatat de nici o culoare

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Felicitari pentru ChrisDun.
Ulala ce shtrumufuletz scump, oare bebelusha mea cum o fi ?!
Deja am inceput sa ma intreb, o fi blonda ca mine, o fi ciocolatie ca taticul ei ?! Ce mai sint bolnava, important e sa fie sanatoasa, ce mai conteaza culoarea.
O zi buna la toate mamicile si la toate burticile.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Luluku, ia-o incet.
Eu bagajul pt spital am inceput sa-l fac de ieri, adica am mers la cump si voi merge si azi, ca nu am terminat, deci zic eu in cel mult 2 zile este gata.
Luni ma duc la spital sa ma internez. Deci pot spune ca am lasat pt ultimul moment, ceea ce nu este prea bine, dar si eu am avut de preg un examen pt marti care a trecut si nu mi-a stat mintea la bagaj.
Rabdare si incearca sa te relaxezi, ca sa nu-l obligi pe bebe sa vina mai repede...
Margott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Margott, nastere usoara si rapida....credeam, ca am ramas singura zapacita care nu si-a facut bagajul.
am si eu o intrebare la voi, sau 2... ati avut pana acum stari de lesin?
si cum debuteaza travaliul.ca o fac eu pe brava in fatza sotului, dar nu stau nici eu prea bine la categoria informatii...desi citesc mereu din carti, parca nu imi vine a da crezare celor scrise, va rog eu sa ma linistitzi si pe mine.ca zau am intrat intr-un con de panica

Pozele mele

Luluku + BB - DPN 27.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neata la fete!

Micul Alex mananca si se culca. Ce-mi plac bebelusii! Partea mai proasta este ca am facut rani pe sani cu toate ca folosesc crema de galbenele si imi pun comprese cu apa calda. Dar oi vedea ce oi mai face! Cred ca toate fetele s-au confruntat cu astfel de probleme...
Acum ca sa scap de presiunea din sani trebuie sa ma mulg ca Alex cred ca nu-i goloste suficient si plus ca a aparut problema cu ranile si cumva cred ca este bine... Nu stiu... O fi bine, sa ma mulg? Oricum nu vreau sa-l obisnuiesc cu biberonul! Asa ca probabil o sa fac o mica pauza la sani de o zi si o sa reincep alaptarea...

Mami si Alex

beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Beatrice, daca faci pauza fa pe rand cu cate un san. Eu am avut rani mai nasoale doar la unul dintre sani si am facut pauza doar la el. Si l-am muls la fiecare alaptat. Am stat cu ei la aer, e importat sa fie uscati, umezeala nu favorizeaza vindecarea, si m-am dat cu garmastan. Cred ca si crema de galbenele este buna pentru ca este cicatrizanta. Ce mulgeam nu ii dadeam lui Filip cu biberonul. In ziua aia s-a saturat doar cu un san.

Felicitari pentru Cristina! sa va traiasca bebelusa, refacere rapida mami!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip

Mergi la inceput