Mamici de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
nefertari spune:

Salutare !
In sfarsit am ajuns pe la net ! Ma bucur sa vad ca ni se alatura tot mai multe mamici si imi pare rau ca nu pot vorbi mai mult cu voi .
Felicitari tuturor mamicilor - sa aiba bb-ei cel putin la fel de cuminti ca fata mea - care doarme aproape toata noaptea si nici la colici nu reactioneaza prea dur .
As avea o gramada de lucruri de povestit insa nu am timp . Sper ca peste cateva luni , cand imi voi relua locul la serviciu !![]()
Multa sanatate si sa ne reauzim cu bine ~!
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Freya-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Danelutza spune:
Fetili m-am uitat cu satisfactzione ca sa zic asha
si am vazut ca inca nu s-a deschis pagina bebeilor de mai-iunie 2005.
Adica, cele cu bebici deja, asteptatzi sa aducem si noi odraslele noastre pe lume ?! 
Daniela
si micutza ISABELLA din burtica (DPN 15.06.2005)
Cornelia spune:
Babygirl, felicitari! Sa iti traiasca fetita!
Danelutza, pai normal ca va asteptam. Pana atunci, scriem aici si mamici si burtici 
Mercedes, mie nu mi se deschide pagina! Incerc mai tarziu.
Nu cred ca sunt d ela caldura, ca la noi abia a venit vara
.
Luluku, bine ai revenit!
Nefertari, ne bucuram ca mai dai un semn!
Androix, eu nu ii dau nimic. Il iau in brate, incerc sa il linistesc si cam atat. La un moment dat ii trece
.
Va pup,
Cornelia, Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
Ada_74 spune:
Gabitza, Babygirl, felicitari !!!
Cornelia, si eu am exact aceeasi problema cu Sergiu. Am incercat cu ceai de musetel, dar n-am avut nici un rezultat. Dr. lui mi-a spus sa-l sterg cu ser fiziologic si sa am rabdare, ca-i trece. O sa incerc si cu baitza de taratze.
Lili si Sergiu (11.05.2005)
beatriced spune:
Iata cateva poze cu micul Alex
poze: http://photos.yahoo.com/piticii2003
Despre ranile la sani incep sa se rezolve in sensul ca mi-a luat sotul meu ceva de pus pe san care in momentul suptului se etanseizeaza iar Alex trage de zor laptic. Si in felul asta mai imi protejez sanii... Daca o fi nevoie o sa folosesc si pompa, oi vedea!
Mami si
Alex
beatrice
Margott spune:
Seara buna,
acum am revenit din oras, si eram datoare cu un raspuns Aurasei: la Municipal. Tu unde vei naste?
Felicitari Gabitzasi Babygirl!!!!
Refacere rapida!
Margott
Margott spune:
Aurasa m-am uitat pe lista si am vazut ca vei naste tot la Municipal.Poate ne vedem pe acolo...
Mamicilor, ati auzit vestile de la Min Sanatatii? Nu vom mai avea med gratuite. Vor fi doar compensate, dar la nivelul cel mai ieftin. Asa ca scoatem bani din buzunar si pt medicamente...
Este adevarat ca indemnizatia este de 8 mil? Eu stiam de 7,8 mil!
Margott
loreen spune:
Salutare la mamici cu copii mici si gravidutze nerabdatoare
Felicitari fetelor care au devenit mame de curand...Sa aveti copilasi cuminti!
Mygirl ai grija cu dormitul pe tine sau pe tati a Alexandrei.Delia maine face o luna si numai asa mai doarme...Am reusit sa o fac sa doarma macar o ora dupa baie in patut la ea, in rest pe mine, pe tati, mai nou pe sora-sa si ar fi in stare sa doarma si pe pisici numai sa fie pe cineva...
Androix a mea a sughitat din burta de ma capiase la un moment dat...Acum sughita la fel, mai ales daca nu da aerul afara dupa masa...O las sa sughita ca nu am ce-i face.Lamaie nu-i dau de frica sa nu vomite. o tin cu burtica pe\ mine si o masez pe\spate pana trece...
Cornelia incearca cu ADVANTAN CREMA de la Schering.Indicatii: eczeme endogene(dermatite )eczeme de contact, degenerative,vulgare si la copii.Se aplica o data pe zi in strat subtire in zonele afectate...
Maine facem luna si mergem la tanti dr sa ne cantarim, masuram, si controlam.Abia astept sa vad ce si cum mai ales ca mananca de ma sperie...A ajuns la 120 ml de lapte de biberon, portia pentru un bebe de 2 luni...
Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/majestic_1995/my_photos
Androix spune:
Felicitari Gabitza si Adina! 

Sa va traiasca comorile!
Nefertari, ma bucur ca ai reusit sa mai dai un semn. Te asteptam cand iti reiei munca!
Fetele, multumim de sfaturi. Pai si Filip sughita din burta de ma capiase, dar atunci imi placea ca stiam exact in ce pozitie sta si mai ales spre final ma linistea de fiecare data ca e inca cu capul in jos. ![]()
Beatrice, e bine cu aparatorile alea pentru sani si eu inca le mai folosesc. Stai cu sanii la aer cat mai mult posibil ca sa se vindece ranile.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
Pozici cu Filip
NewMami spune:

Felicitari noilor mamicute, sa va traisca micutii, sa fie sanatosi, sa va bucurati de ei iar voua refacere cat mai rapida.
Chiar daca nu am mai dat nici un semn pe forum sa stiti ca v-am citit mai tot timpul, dar in ultimul timp am avut o stare cam deprimanta si n-am vrut sa va molipsesc si pe voi.
Am admirat fiecare poza cu noii bebei aparuti, toti sunt niste scumpi, care mai de care mai frumusel, si nu mai am rabdare sa-mi vad si eu puiutul.
Duminica cred am pierdut din acel dop miraculos, care arata ca o gelatina, dar deocamdata nu s-a intamplat nimic. Adica nu chiar nimic, am contractii destul de mari, mai ales in ultimele doua nopti dar totusi neregulate. De abia ma mai misc si am senzatia ca in orice moment bebe sta sa iasa. Maine mergem la control la nenea doctorsi si sper sa aflu mai multe amanunte legate de data nasterii, ca nu mai am rabdare.
Facem galerie 
ptr. mamicutele care asteapta sa nasca zilele acestea, le tinem pumnii sa aiba o nastere cat mai usoara si bebei sanatosi.
http://community.webshots.com/user/newmami2005
NewMami &
Patrick Ryan