Dermatita atopica (3)
Raspunsuri - Pagina 8
CristinaT spune:
Oana nu mi se pare ca se repara deloc, doamne ce sa fac???????????
Nu mai este nimeni pe aici?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
adina nicoleta spune:
Salutare mamici,
Si fiica mea sufera de uritenia asta de dermatita. Bianca are acum 7 luni si i-a aparut iritatia f repede dupa nastere, as spune pe la vreo 4 sapt. La inceput nu mi-am dat seama de ce copilul meu este asa de agitat, misca incontinuu din picioruse si se freca cu fata de hainele mele...Dr pediatru a recunoscut boala abia la controlul de 2 luni si tot ce mi-a dat este o crema cu hidrocortizon si instructiuni sa nu o folosesc decit in caz de urgenta. In rest sa hidratez pielea...si sa astept ca cica o sa treaca de la sine pe la 2 ani.
Boala a progresat din ce in ce mai urit, cu inflamatii pe fata, dupa urechi, in spatele genunchilor si pe spate. Aici nu iti dau nici un alt sfat... si copilul meu pina la virsta asta nu a dormit decit de vreo 2 ori cite 5 ore la rind noaptea, in rest plinsete si scarpinaturi cit e noaptea de lunga!culmea e ca nici eu nici sotul nu avem nici o alergie si boala a aparut cind ea era alimentata doar cu lapte de sin si supliment de formula. Deci daca boala ar fi declansata de o alergie alimentara unicul aliment vinovat ar putea fi formula pe lapte de vaca. I-am scos de o sapt formula si tot nici un rezultat! Mai astept dar tare ma tem ca e altceva! Dar ce...nu am idee. Folosesc doar detergent special pt bebe, o spal cu Aveeno Daily Bath speciala pt eczema si piele uscata, o hidratez de zeci de ori pe zi in locurile problema cu Cetaphil... Nu mai stiu ce sa fac!!!!!!
Ma gindesc ca poate e de vina vremea rece. A mai observat cineva daca iarna si mai ales cind e viscol si ninge e mai rau?
Am citit ca unele fete au folosit bai cu tarite? Cum se fac?
Numai bine la toti bebelusii si copilasii bolnaviori, Adina
ange spune:
CristinaT,te rog eu frumos nu fi necajita.Cand ma uit la voi ma vad pe mine acum 2 ani.Trece,va garantez ca pleaca dermatita asta intr-o zi.
Si eu ii faceam baitze numai in tarate.Pliculetele alea de la "aveno" erau cele mai bune.Cel putin asa cred si acum.Nici taratea aia nu-i face mare lucru.Calmeaza mancarimile...se spune.
In rest hidratatile pielea cu "atoderm" sau orice crema doriti fara parfum si fara pic de cortizon.
Si peste toate astea multa rabdare.
Sanatate maxima.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Crinia spune:
Buna
O receta de la un pediatru.
Baitea de tarite:
Se ia tarite cam vreo 600 g si se pune intr-o cratita mare in care se toarna si apa. Se pune la fiert si cind da in clocot se lasa sa fiarba inca 20 de minute, dupa care se scurge bine printr-un tifon (in mai multe straturi). Cu acest lichid se baieste bb.
Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by ange
CristinaT,te rog eu frumos nu fi necajita.Cand ma uit la voi ma vad pe mine acum 2 ani.Trece,va garantez ca pleaca dermatita asta intr-o zi.
Si eu ii faceam baitze numai in tarate.Pliculetele alea de la "aveno" erau cele mai bune.Cel putin asa cred si acum.Nici taratea aia nu-i face mare lucru.Calmeaza mancarimile...se spune.
In rest hidratatile pielea cu "atoderm" sau orice crema doriti fara parfum si fara pic de cortizon.
Si peste toate astea multa rabdare.
Sanatate maxima.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange, cati ani avea copilasul tau???
Noi abia implinim 6 ani!!! Si nu am avut nimic pana acum!

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
adina nicoleta spune:
Crinia,
Multumesc frumos pt reteta de bai cu tarite! O sa o incerc si pe asta sa vedem ce rezultate da.