Mamici de iulie-august 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 7
Monica-Elena spune:
Multumesc fetelor. M-am mai linistit putin. Ieri am cam umblat si noi prin oras si am cam obosit. La intoarcere am stat numai in pat ca se cam intarise burtica.
Si noi suntem fani IKEA. Ce bine ar fi sa deschida si la noi un magazin. Mi-am cumparat acum 5 ani cand am fost in Suedia o multime de lucruri de casa dar micute ca eram cu avionul si nu puteam.
Va pup fete frumoase si sa aveti o sapt minunata.
Anis fa totul cumoderatie. Eu de ex obosesc destul de repede si simt nevoia sa ma asez asa ca te rog sa ai grija de nora mea.
Monica si bocanila de 33 sapt din burtica
Esentele tari se tin in sticlute mici.
irinabungau spune:
Iti multumim Monica Elena, sper ca ai petrecut frumos ziua ta onomastica!!!
Anis, ma bucur mult ca esti mai optimista si ca toate lucrurile au revenit la normal!! Este bine sa te plimbi, sa-ti scoti din cap toate nebuniile de gravida - pe care de altfel toate le avem - si sa te bucuri de suturile bebelinei tale!!!
Andreea, este vorba de documentarul realizat de National Geographic : "Noua luni in burta mamei", cum se formeaza si creste puiul in burta mamei, de la conceptie pana la nastere. Documentarul a fost realizat pe baza ecografiilor 4D , cu explicatii stiintifice cat se poate de clare, pe intelesul tuturor. A fost super, poate ca este si la voi pe National Geographic , trebuie sa urmaresti programul.
Pupici si o zi frumoasa va doresc,
Irina si bebe 28 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
cin spune:
Neata fetelor..
Aseara n-am rezistat sa vad tot documentarul..mi-a parut rau, dar macar am dormit...tare cumintel s-a facut bebe...ma lasa sa dorm pana dimineata pe la 6...nici la baie n-am mai fost in ultimele nopti...ma simt aproape ca noua...sunt odihnita...sper sa ma tina cat mai mult..
Am intrat in saptamana 30...si pe zi ce trece ma gandesc ca se apropie momentul nasterii...si eu nu sunt pregatita sufleteste...nici macar nu stiu cum voi naste..
Ieri am facut o mica depresie...m-am apucat sa aranjez lucrurile de vara si am constatat ca nimic din ce purtam asta-vara nu voi purta vara asta...si abia atunci mi-am dat seama cat de "mare" sunt ... nu-mi pare rau, dar ma mai apuca nostalgia vremurilor cand eram numai doi..
Fetelor..se pare ca nu mi-e dat sa vin la intalnire...sambata am un botez de la care nu pot lipsi, dar voi fi cu gandul la voi...deci, sa faceti poze multe-multe...
O saplamana placuta
Nicoleta (30s)
Albinutzza spune:
Neazta dragele mele si
Cum a fost wkd la voi?! La noi foarte ploios si cu tunete si fulgere exact cum nu-mi place, iar acum e o umezeala si o zapuseala ingrozitoare
Mamini ai facut o alegere excelenta cu Ikea, este foarte practic si ieftin am inteles. Vor veni si la noi, dar inca nu se stie cand...eu lucrez in domeniu, si asha se spune, ca vom avea o concurenta foarte mare din partea lor...
La mine este ultima zi de munca, si ma incearca un sentiment de nostalgie...dar imi va trece...sper maine sa nu ma trezesc sa vin la munca
Azi noapte nu am dormit mai deloc, din cauza fulgerelor si tunetelor...dar ma voi odihni de maine incolo...ieri mi-a fost cam nasol, adek imi venea mancarea inapoi...si aveam senzatie de saturatie, cu toate ca am mancat foarte putin...probabil ca bondarelu' nostru apasa pe stomac...voi patiti asha?!?!?
M-am cantarit, se pare ca incep sa iau in greutate, ca am 9kg la activ, dar eu zic ca e bine, pt inceput de luna a 8 a...
Cam atat, ma intorc la treaba si spor sa aveti
Albinutzza 32+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
Albinutzza spune:
Am uitat sa zic de ducumentar...SUPERRRR, numa cuvinte de lauda, foarte bine realizat, plin de informatii...pacat ca nu am rezistat pana la sfarsit...am adormit cu ochelarii pe nas
Albinutzza 32+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
Irda spune:
Neata gravidutze, si sa aveti o saptamana super!
Intr-adevar, super emisiunea! Eu am inregistrat-o pe o caseta video ca ma gandeam ca n-o sa rezist pana la sfarsitul ei, dar am vazut si finalul......se termina cu nasterea puiutzei! A fost foarte emotionant!
Pupici
Irda
28+1 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
anis spune:
'NEata fetelor,
Apropo de documentar..pe mine m-a pus pe ganduri finalul..nasterea...imi inchipuiam niste dureri si mi se facuse frica....clar nu sunt pregatita, dar pana la urma tot o sa trec prin asta..
AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Irda spune:
FETELE, PE NATIONAL GEOGRAPHIC E IN RELUARE EMISIUNEA DE ASEARA......IN PANTECE!!!
Pupici
Irda
28+1 si bebe Daria
http://community.webshots.com/user/irdaria
mamini spune:
in pachetul de tv-digital nu am National Geographic, doar discovery si discovery-civilization+ altele...as fi vrut sa vad si eu documentarul, mi se pare ca stiu atit de putin despre iubitzica mea, desi am citit o multime de chestii.
cumparaturile se aduna( am tot bagat in dulapuri si debara), azi a venit de la posta instiintare ca a sosit si pachetul de la stat si cind vine tati mergem sa il luam( are 8.5 kg) deci n-am cum singura, ca acum m-as duce... si imi dau seama ca sunt cam nebuna: in pachetul de la ei sunt 2 paturele- plapumici( una are fermoar, ca un sac de dormit), eu am cumparat din Ro un scutecel-paturica ,o paturica de invelit ieri din ikea, plus inca una de frumusete, de pus peste carut.
visez caruturi, deci clar ca trebuie sa-l iau si pe ala sa-mi iasa din cap, masa de schimbat+ cadita le-am ochit, nu trebuie decit sa ma duc sa le platesc si sa le aduc acasa. ma intreb dupa aia ce mai fac?
de miine probabil ma apuc sa spal lucrusoare...
or simti puii nostri cit de tare ii iubim?
M27s+
anis spune:
Apropo de cumparaturi , de saptamana asta ma apuc iar de ele..pana acum am luat doar carucior,patut pliant si cateva hainutze..cam prin ce magazine sa ma duc prin Bucuresti?
AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."