Mamici de iulie-august 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Ioana-eu am inceput sa citesc carti despre sarcina si cresterea copilului de cand am aflat ca sunt insarcinata,iar pana acum le-am recitit de "n" ori,si de fiecare data ma intreb cum oare ma voi desurca eu cu o mana de om,dar vorba lui Mamini instinctul te invata si mai ales dragostea de mama!!!
Mamini-ce bine ca ai facut multe cumparaturi si mai ales la preturi convenabile.Eu nu am luat nimic inca ,dar voi incepe de saptamana viitoare.Am intrat si eu pe site-ul ikea dar nu ingeleg o iota asa ca m-am dat batuta.
Abia astept sa vad emisiune "In pantec" de la National Geographic!!!

Anda si buburuza din burtica 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

scuze, linkul cu ikea.fi merge direct in finlandeza, la www.ikea.com iti poti alege o tara a carei limba o intelegi. au idei practice si preturi convenabile fata de preturile de aici...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nem spune:

Fetelor, burticutzelor la ce ora este reportajul?Si nu mi-ati spus, aveti de gand sa mergeti la Kidex?A mai fost cineva?Stiti cum e?

Emma si bb Alex, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

de ex, daca alegi in engleza si apoi mergi la children`s ikea, sunt o gramada de minuni pt bebei si mai ales pt copilasi mai mari.asternuturi frumoase, eu am luat patut gulliver cu saltea normala si salteluta subtire de protectie si altele...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emma, reportajul e la 10. Incepe acusica.

De-abea asteptam reportajul asat, hai ca incepe, pupici!!

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

pt toate fetele.
Si pt fetele ce ne-au urat bun venit.
Am trecut numai sa va salut si sa va urez o saptamana usoara. Aveti grija de voi!
Pa!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (24 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

OOOOAAAUUUUU!!!!!
A fost super realizata emisiunea, mi-a placut la maxim, nota 10!!!

Mariana, mai treci pe la noi, chiar daca vei naste la termen, in felul asta iti vei face mai multe prietene.

Pupici si un somn odihnitor,

Irina si bebe 28 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Super realizare......m-a emotionat foarte tare...am stat numai cu mana pe burtica si bebele din documentar mai era si fetita...superb!

Acum dupa ce am vazut filmuletul..starea asta de agitatie si activitate ..o vad ca ar fi normala din ceea ce ziceau ei.

Eu nu exagerez..adica alerg toata ziua numai cat ma simt ok si nu obosesc...dar de la stadiul de a sta numai in casa si prin pat..la stadiul de a face plimbari...de a iesi de cate ori simt nevoia...e ceva.Dar dupa cum vad si voi simtiti la fel..asa ca banuiesc ca e normal in perioada asta a sarcinii.

AC, iti dai seama ca nu exageraz, fiind un copilash mult dorit si obtinut cu greu..nu imi pot permite riscuri..dar eu zic ca numai DUMNEZEU hotareste ce si cum...singurul lucru pe care eu incerc sa-l construiesc e sa fiu mai relaxata.

AniS si bebelina mea dulce 29+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

anis ... nu exagera nu pentru ca puiul ar putea pati ceva. Asta cum spui tu... Zic si eu ca Stan Patitul. Un pui prematur e mare chin si de aceea zic cu moderatie, nu D-ne fereste din alt motiv. Sunt eu panicata da nici chiar asa.

La urma urmei imi aduc aminte si de chestii dragute. Fiica-mea la vreo luna jumatate doua. O scot din baita si ca de obicei ma uit atent la pielicica sa nu fie iritata etc. Si vad un deget de la picior.. wow e umflat. Simt cum imi creste pulsul. Inca unul tot asa... Simt ca ma inrosesc.. Ma uit si la celalat picior la fel.. Eram singura... ma pregatesc sa sun dupa al meu si ca sa-i spun precis ce si cum ma mai uit odata si pipai sa vad daca umflaturile au lichid sau ceva inauntru. Si neuronul se trezeste... Nu-i umflat... s-a rotunjit putin.. E FIRESC. Am ras ca prostii toata seara pe tema asta, dar eu am facut un dus dupa ce am culcat-o.. eram transpirata toata. Poate aveam si ceva miros de sconcs . Asta nu-mi aducx aminte.

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Io n-am vazt emisiunea... nu ma lasati in ceata. Un rezumat mic sa stiu si eu ce comentati !

Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005

Mergi la inceput